Un multumesc din inima


Posted on July 2nd, by pastor in Church, Pastor Florin's Blog, Uncategorized. No Comments

Ieri, 1 Iulie, 2012 a fost o zi speciala pentru Biserica Philadelphia. Dupa multi ani ne-am decis sa facem un botez in aer liber, mai precis in Lacul Michigan. Si ca sa fie cu totul original, l-am facut in statul Michigan. Am tinut serviciul divin in superbul park Van Buren. Participarea si punctualitatea au fost peste asteptarile noastre. Peste cinci sute de persoane care au condus in jur de 2 ore au participat la acest serviciu.  Am organizat un serviciu dinamic mixt (romana/engleza) care a fost  o buna marturie pentru oamenii care treceau prin zona. Unii din ei chiar s-au unit cu noi inchinare. Altii au fost mirati de proclamarea lui Isus in acest spatiu public. Inchinarea a fost inaltatoare, muzica a fost superba, mesajele au fost concise insa inspirate, marturiile candidatilor ne-au miscat pana la lacrimi. Si actul de botez in lac cu participarea celor patru pastori a fost absolut incredibil.

Pentru prima data am serbat Cina Domnului in aer liber la finalul serviciului. A fost una din cele mai inaltatoare Cine la care am participat. A fost o experienta unica pentru sutele de frati si surori care au luat Cina. Prezenta Domnului peste acest serviciu a fost absolut coplesitoare.

In plus, vremea a fost minunata in aceasta  prima zi de Iulie. Desi, prognoza a fost pentru 30% sanse de ploaie, n-am vazut nici un picur, desi in apropiere au fost ploi torentiale si furtuni puternice.

Dupa serviciul de botez, cu toti participantii ne-am deplasat la Campul Bisericii Philadelphia, in apropiere, unde o echipa de vreo 50 de persoane ne asteptau la picnic cu bucate alese: mititei, pui la gratar, sunca impanata, salate, porumb fiert si copt, dulciuri de toate felurile, fructe si nelipsita lebenita.

Si ca tacamul sa fie complet, pe un screen “urias” am proiectat si finala dintre Spania si Italia (rugati-va in mod special pentru italieni ca sa nu cada de la … fotbal)

A fost o duminica superba pentru familiile noastre, un eveniment ce cred ca va deveni o traditie anuala a Bisericii Philadelphia.

Acum doresc sa multumesc intregii echipe care a facut acest eveniment posibil: echipei de la bucatarie care au muncit din greu, echipei de logistica care a pus toate detaliile la punct, departamentului de muzica si inchinare, echipelor video, sunet, media, proiectare, comitetului bisericii si tuturor lucratorilor.  Lucrez cu cea mai minunata si capabila echipa.

Multumesc de asemenea tuturor participantilor. Speram ca v-ati simtim bine cu noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Latest posts

Check out our latest blog posts

Duminica, Iulie 27: servicii cu Cornel Barsan si Daniel Pierce

Dragi Prieteni

Va invitam din nou, Duminica, Iulie 27 la serviciile Bisericii Philadelphia. In cadrul serviciului de dimineata, de la ora 10:00am, celebram casatoria tinerilor Cornel...

Duminica, Iulie 20 – va invitam la Biserica Philadelphia

Dragi Prieteni,

Va invitam din nou, Duminica, Julie 20 la serviciile Bisericii Philadelphia.In cadrul serviciului de dimineata, de la ora 10:00am, celebram casatoria tinerilor Beni...

Iulie 13: Va invitam la Cina Domnului

Dragi Prieteni,

Dupa ce weekendul trecut am avut partasie la Campul bisericii din Michigan, unde am organizat si un serviciu de cantare si rugaciune sambata...