Pastor Florin’s Blog


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /homepages/14/d254534201/htdocs/htmldocs/wp-content/themes/reaction-2.0/element-categoryfilterquery.php on line 18

Warning: join() [function.join]: Invalid arguments passed in /homepages/14/d254534201/htdocs/htmldocs/wp-content/themes/reaction-2.0/element-categoryfilterquery.php on line 22

Duminica, August 24: va invitam la Biserica Philadelphia

24th August

E iarasi Duminica, e din nou timpul sa participati la serviciile Biserici. Daca sunteti in oras, local vostru este la inchinare. Dimineata de la zee veniti la inchinare cu Phila Worship Band. Muzica este prezentata de formatiile locale si oaspetii pe care ii avem. Mesajul o sa fie adus de Pastorul Cimpean. Seara de la sase,  va invitam din nou  la inchinare. Echipa de tineri care s-a intors din Mexico  va avea o prezentare despre proiectul missionar. Va fi de asemenea cu noi pastorul Nelu Rusu, un prolific autor crestin, care a scris carti precum “Jos Papucii” si “Semaforul Crestinului”.

 

 

Familia Damian Si Nuti Schiop multumeste din inima tuturor celor care au participat la casatoria Sergiu si Nancy Feier. Felicitari tinerilor.

 

 

August 24, 2014

Dimineata:

 

Inchinare: Rev. Ghita Tise & Phila Worship Band

Momente Muzicale

Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean

 

 

Seara @6:00PM

Inchinare: Rev. Ghita Tise & Phila Worship Band

Momente Muzicale

Prezentare: Mexico Mission Team

Mesaj: Pastor … Read More »


August 17: Servicii cu pastorii Nelu Gurau si Marinel Ceuta

16th August

Dragi Prieteni,

Va invitam Duminica la serviciile Bisericii Philadelphia. La serviciul de dimineata invitatul special este Pastorul Nelu Gurau din Brasov, vicepresedintele Cultului Penticostal din Romania. La serviciul de seara, invitatul nostru este pastor Dr. Marinel Ceuta, presedintele organizatiei Adunarile lui Dumnezeu. Daci suneti in oras, local vostru este la Biserica.

August 17, 2014

Dimineata:

 

Inchinare: Rev. Ghita Tise & Phila Worship Band

Momente Muzicala Mesaj/Prezentare: Pastor Cornel Ianchici

Mesaj: Pastor Ioan GURAU, Vicepresedinte Cultul Penticostal Romania

 

 

Seara @6:00PM

Inchinare: Rev. Ghita Tise & Phila Worship Band

Momente Muzicale

Mesaj: Fr. Robert Cotan

Mesaj: Pastor Dr. Marinel Ceuta

 

Luni, Iunie 16 @7:30PM: Rugaciune   Joi, Iunie 12 @7:30PM: Inchinare: Rev. Pavel Leahu
Mesaj: Pastor Pavel Bochian

Anunt Important:

Continuam sa ne rugam pentru Echipa de 25 de Tineri condusa de Florin Borojan si Steve Tomuta care sunt in Mexico cu scopul de a construi o casa pentru o familie saraca si de a face Evanghelizare. Domnul sa fie cu ei.

Va invitam ne rugam pentru echipa condusa de Pastorul … Read More »


August 10: Casatoria lui Sorin Leahu & Stephanie Bonica

9th August

Dragi Prieteni,

Va invitam din nou la serviciile Bisericii Philadelphia, Duminica, August 10.

In cadrul serviciului de dimineata avem casatoria lui Sorin Leahu & Stephanie Bonica. Ne bucuram din inima pentru cei doi tineri. Felicitam si pe parinti – Rev. Pavel Leahu, Directorul Scolii Duminicale si pe Suzi, sotia lui si pe Steve Bonica, editorul publicatiei Romanian Tribune si pe sotia lui, Simona. Printre alti distinsi oaspeti, cu aceasta ocazie avem cu noi pe pastorul Ben-Oni Ardelean, senator in Parlamentul Romaniei. Dansul va aduce si unul dintre mesajele de Nunta.

De la ora 6:00pm va invitam la al doilea serviciu in cadrul caruia vor aduce mesaje pastorii Teo Scorte si Florin T. Cimpean. Mesajul pe care o sa-l  prezint este o continuare la mesajul de acum 2 saptamani, “Duhul Sfant vorbeste, tu auzi?” si se Nueste “Aud, dar nu Ascult”. Va asteptam!

 

 

Seara @6:00PM

Inchinare: Rev. Florin Modog … Read More »


Duminica, August 3 – Servicii cu pastorii Nicu Butoi si Doru Cirdei

3rd August

Dragi prieteni,

E iarasi weekend si va invitam Duminica, August 3 la cele 2 servicii ale Bisericii Philadelphia. La serviciul de dimineata sarbatorim Cina Domnului. Locul oricarui credincios este la Cina. Mesajul Diminetii va fi prezentat de pastorul Nicu Butoi, California.

Seara de la ora 6:00PM avem ca invitat pe pastorul Doru Cirdei de la Biserica Filadelfia din Chisinau. In cadrul acestui serviciu, familia Nicu si Sefora Pasca aduc pentru binecuvantare pe primul lor baiat, Jacob Caleb, care vine in familia lor dupa 5 fetite. Felicitam pe parinti si intreaga familie.

Tot in cadrul serviciului de seara ne rugam pentru echipa de 25 de tineri condusa de Florin Borojan si Steve Tomuta care vor pleca in Mexico cu scopul de a construi o casa pentru o familie saraca si pentru Evanghelizare.

Sambata seara de la ora 6 a abut loc o cina si un seminar … Read More »


Duminica, Iulie 27: servicii cu Cornel Barsan si Daniel Pierce

27th July

Dragi Prieteni

Va invitam din nou, Duminica, Iulie 27 la serviciile Bisericii Philadelphia. In cadrul serviciului de dimineata, de la ora 10:00am, celebram casatoria tinerilor Cornel Hutuleac din Kitchener, Canada si Lori Telbisz, membra a Bisericii Philadelphia. . Mesaje de nunta vor fi prezentate de fratele Florin Borojan si pastorul Cornel Barsan, Canada. Felicitam pe miri si pe parinti.

Seara de la ora 6:00PM va asteptam la cel de-al doilea serviciu in cadrul caruia pe langa mesajul serii pe care o sa-l prezinte pastorul Cimpean, o sa ascultam si mesajul in limba engleza adus de prattle Daniel Pierce care ne viziteaza impreuna cu familia sa inainte ca sa se intoarca inapoi la Casa Betania din Calarasi.

 

Anunt Important:

Sambata, August 2, de la ora 6:00PM organza un dinner si un seminar pentru persoanele implicate in Slujire, impreuna cu sotul sau sotia.
Seminarul este prezentat de pastorul … Read More »


Duminica, Iulie 20 – va invitam la Biserica Philadelphia

19th July

Dragi Prieteni,

Va invitam din nou, Duminica, Julie 20 la serviciile Bisericii Philadelphia.In cadrul serviciului de dimineata, de la ora 10:00am, celebram casatoria tinerilor Beni Brici si Ruth Benea. Mesaje scurte de nunta vor fi prezentate de Marcel Olari, Teo Scorte si Florin Cimpean. Felicitam pe Miri si pe parinti.

Seara de la ora 6:00PM va asteptam la cel de-al doilea serviciu in cadrul caruia pe langa mesajul serii o sa ascultam si marturia unei familii de misionari din Peru.

Sambata seara, Julie 19, a avut loc logodna tinerilor Brian Dina si Julia Ghica. Felicitam pe Julia si Brian, precum si pe parintii lor.

 

Luni, Iunie 21 @7:30PM: Rugaciune

Joi, Iunie 24 @7:30PM: Inchinare: Rev.

Pastor Florin T. Cimpean ”Modele de Credinta: Lectii Vii de la Oameni Morti” Anunturi:

Julie 19: Logodna Julia Ghica si Brian Dina
Iulie 20 – Wedding Beni Brici & Ruth Benea; Seara: Instalarea Pastorului Iulian Costea, Biserica Golgota
Iulie 22 – … Read More »


Iulie 13: Va invitam la Cina Domnului

12th July

Dragi Prieteni,

Dupa ce weekendul trecut am avut partasie la Campul bisericii din Michigan, unde am organizat si un serviciu de cantare si rugaciune sambata seara, va invitam din nou la Biserica, Duminica Iulie 13.

La serviciul de dimineata trei familii aduc copilasii lor pentru binecuvantare. Familia Cristi si Stanica Butnariu aduc pentru binecuvanttare pe fetita lor Vanessa Roxane, familia Stefi si Adela Curescu aduc la binecuvantare pe fetita Grace, iar Claudiu si Diana Talos aduc inaintea Domnului pe primul lor copil, Cayden Alexander. Felicitam pe cele 3 familii, pe bunici si pe toate rudele.

La serviciul de seara, de la  ora 6:00PM va asteptam la Cina Domnului. Daca esti membru al Bisercii, maine locul tau este la inchinare. Te asteptam.

Iulie 13, 2014

Duminica Dimineata @10:00AM

Inchinare: Rev. Florin Modog & 70×7 Worship Band

Momente Muzicale

Mesaj: Rev. Pavel Leahu

Binecuvantare: Familiile Butnariu, Curescu, Talos

Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean

 

Seara @6:00PM

Inchinare: Rev. … Read More »


R. Lamar Vest Selected to Serve As Next President of Pentecostal Theological Seminary

3rd July

R. Lamar Vest Selected to Serve As Next President of Pentecostal Theological Seminary

See more at: http://www.faithnews.cc/?p=17951#sthash.EfW4xpn1.dpuf

On Saturday, May 31, 2014, Dr. Mark Williams, General Overseer of the Church of God, announced to graduates and friends gathered at the 39th Commencement Exercises for the Pentecostal Theological Seminary that Dr. R. Lamar Vest has been selected to serve as the tenth president of the Seminary. Vest was selected by the PTS Board of Trustees in consultation with the International Executive Committee of the Church of God. Dr. Vest will follow Dr. Steven J. Land who announced in January his intention to transition from the Office of the President to a role as “teacher, author, and consultant.” R. Lamar Vest On the selection of Vest, Dr. J. Martin Taylor, Seminary Board chair shared, “The Seminary Board has believed the choosing of the next … Read More »


Iunie 29 – Vizita Catalin & Ramona Lup, pastor Romeo Pelle

28th June

Dragi Prieteni,

Va invitam sa fiti cu noi la cele 2 servicii de Duminica, Iunie 29.

La serviciul de dimineata avem cu noi doi cantareti crestini cunoscuti, Catalin si Ramona Lup din Romania. De asemnea o sa fie cu noi pastorul Romeo Pelle de la Biserica Betezda, Detroit, precum si echipa Arise for Christ, condusa de pastorul Nelu Mehedinti.

Seara de la 6:00PM va invitam cu noi la inchinare. La acest serviciu va participa si fetita Vanessa din Romania care s-a nascut nevazatoare. Multi credinciosi si Biserici au facut posibile un numar de operatii aici in SUA prin care fetita si-a recapatat vederea.

Anuntam ca picnicul si serviciul de weekendul urmator a fost schimbat pentru Sambata de la ora 11:00am la Campusul din Michigan. Biserica furnizeaza main courses, porumb, lubenita, apa. Va invitam sa aduceti desertul dvs. favorit.
Rugam pe toti cei care doresc sa … Read More »


Iunie 22 & Evenimentele Verii la PhilaChurch

22nd June

Dragi Prieteni,

A venit vara mult asteptata la Chicago. Vara este asociata cu calduri toride, vacante exotice, activitati multiple, calatorii intercontinentale si… si uneori absente de la Biserica.

Chiar si in timpul verii, Biserica Philadelphia va asteapta la serviciile divine si la multiplele activitati pe care le organizam. Daca sunteti in Chicago, locul vostru este la Phila Church, intotdeauna o usa deschisa pentru tine.

Duminica, Iunie 22, este ocazie buna sa fiti cu noi. De la 8:30am avem rugaciune de mijlocire pentru familii, iar de la 10:00am continuam cu inchinare si cuvant. In cadrul acesuti serviciu, familia Iulian si Persida Ursulica aduc pentru binecuvantare pe al patrulea baiat, Alexander Dumitru. Felicitam pe parinti si pe toate rudele. Va asteptam si seara de la ora 6:00PM.

 

 

Evenimente Viitoare: 

 

Sambata, Iunie 21: Singles Ministry

Iunie 22: Binecuvantare Copii – Familia Ursulica

Marti, Iunie 24 – Intalnire Comitet

Iunie 23-26: Vacation Bible School

Sambata, Iunie 28, … Read More »


Evenimentele Verii la Biserica Philadelphia

19th June

Dragi Prieteni,

A venit vara mult asteptata la Chicago. Vara este asociata cu calduri toride, vacante exotice, activitati multiple, calatorii intercontinentale si… si uneori absente de la Biserica.

Chiar si in timpul verii, Biserica Philadelphia va asteapta la serviciile divine si la multiplele activitati pe care le organizam. Daca sunteti in Chicago, locul vostru este la Phila Church, intotdeauna o usa deschisa pentru tine.

Evenimente Viitoare: 

 

Sambata, Iunie 21: Singles Ministry

Iunie 22: Binecuvantare Copii – Familia Ursulica

Marti, Iunie 24 – Intalnire Comitet

Iunie 23-26: Vacation Bible School

Sambata, Iunie 28, orele 3-9PM: Picnicul Lucrarii cu Familiile – Proesel Park

Iunie 29: Dimineata – Vizita Catalin si Ramona Lup – Romania/Vizita Fetita Vanessa (fetita nascuta oarba)

 

Marti, Iulie 1: Intalnirea Consiliului Pastoral

Duminica, Iulie 6: Serviciu si Picnic la Camp

Iulie 11-13 – Kids Camp, Michigan (Prospective) 

Duminica, Iulie 13 – Binecuvantare Stefi & Adela Curescu

Iulie 20 – Wedding Beni Brici & Ruth Benea; … Read More »


Iunie 15 – Ziua Tatalui si Evenimente viitoare

14th June

Dragi Prieteni,

Va invitam din nou, Duminica la serviciile Bisericii Philadelphia. Duminica e Ziua Tatilor. Veniti sa ne rugam pentru toti tatii si sa-l onoram cu prezenta, dedicarea si dragostea noastra pe TATAL.

Duminica este ultima zi de Sunday School pentru copii, urmand apoi vacanta de vara. La serviciul de seara avem si absolvirea de la Sunday School a adolescentilor care tranzitioneaza la Seven38 (lucrarea cu Tinerii).

Saptamana viitoare un grup de 4 frati, doi de la Biserica Philadelphia si doi
de la Biserica Ghetimani vor pleca in Peru pentru 12 zile. De la Biserica
Philadelphia participa fr. Ionel Herlo si fr. Mike Tiran, cel care coordoneaza
acest proiect special. Va invitam sa ne rugam pentru protectia Domnului in
calatorie si pentru succesul lucrarii.

In perioada 23-26 Iunie organizam VBS care este intotdeauna un timp de aventura spirituala si fun pentru copilasi.

Sambata, Iunie 28 de la ora 3PM … Read More »


Iunie 8: Sarbatoarea Rusaliilor

7th June

Dragi Prieteni,

Va invitam sa participate cu noi la cele doua servicii ale  Bisericii Philadelphia, Duminica, Iunie 8 cu ocazia minunatei sarbatori a Rusaliilor. Pentru Penticostali aceasta sarbatoare rezoneaza mult mai profund deoarece de acest eveniment deriva numele miscarii, ethosul  si experientele spirituale. Maine locul tau este la Biserica! Fie ca Duhul Sfant sa sufle proaspat peste toti credinciosii prezenti.

In cadrul serviciului de dimineata doua familii aduc copilasii Pentru binecuvantare. Familia Tim si Wen Sopt aduc pe Elijah Owen, primul lor copil, iar familia Peter si Adina Damacus aduc pe prima lor fetitia, Tessa Marcela. Felicitam cele doua familii precum si pe toti cei dragi.

Seara de la ora 6:00PM ne adunam din nou impreuna la inchinare. Mesajele de Rusalii vor fi aduse de pastorul Teo Scorte in engleza si de pastorul Florin T. Cimpean in romana.

De asemenea, va invitam luni de … Read More »


Duminica, Mai 25: va invitam la Philadelphia

24th May

Va invitam si weekndul acesta pe toti ce sunteti in oras la cele 2 servicii ale Bisericii Philadelphia. Memorial Day este prima sarbatoare de vara si multi se bucura de o scurta iesire. Dar nu sunteti plecati din oras, locul vostru este la Biserica. Va asteptam

Familiile Cornici si Micula multumesc tuturor celor care au participat la casatoria copiilor lor, Mark si Jenny, Sambata seara, Mai 24. Ii felicitam inca o data pe tineri si familiile lor.

Va reamintim ca o sa fim plecati in perioada Mai 26-Iunie intr-o vizita misionara in Romania. Va invitam sa va rugati pentru noi si programul aglomerat al acestor zile. Avem nevoie de rugaciunile voastre. Programul este unul foarte aglomerat si epuizant.

Mai 26 @7:25PM – Plecarea din Chicago
Mai 27-30 – Conferinta de Misiune
Mai 30 – calatorie la Bistrita – intalnire cu familia.
Mai 31 – Cluj Napoca
Iunie 1 Dimineata – Serviciu … Read More »


Va invitam, Duminica, Mai 18 la un serviciu cu Pastor Doru Cardei

17th May

Dragi Prieteni,

E iarasi weekend si va invitam Duminica, Mai 18 la cele doua servicii ale Bisericii Philadelphia. De la ora 8:30 avem rugaciune de mijlocire. Ne rugam pentru fiecare familie care apartine comunitatii noastre. La ora 10:00am continuam cu inchinare si rugaciune. Mesajul va fi prezentat de pastorul Doru Cardei de la Biserica Philadelphia din Chisinau, care este un predicator excellent.

De la ora 6:00PM va invitam la al doile serviciu cu participarea grupului I316 si a corului de tineri. Mesajul serii va fi prezentat de pastorul Cimpean.

Incepand de Vineri copiii nostri participa la un eveniment anual pentru copii, Kidsfest, organizat de Dr. Tony Lane si COG. Se intorc in timpul serviciului de seara. Multumim tuturor celor ce au participat si persoanelor adulte care i-au insotit.

 

Duminica Dimineata @10:00AM

 

Inchinare: Rev. Ghita Tise & Phila Worship

Momente Muzicale

Mesaj: Pastor Doru Cardei, Chisinau

 

Seara @6:00PM

Inchinare: I316 Worship Band

Momente Muzicale

Mesaj: Pastor Florin T. … Read More »


Portrete de Mama: La Multi Ani tuturor Mamelor!

10th May

Dragi Prieteni,

In aceasta zi speciala dedicata mamelor va invitam sa participati cu noi la cele doua servicii ale Bisericii Philadelphia, Duminica, Mai 11. Veniti sa ne rugam pentru mame si sa le onoram. Va asteptam!

Happy Mother’s Day to all Mothers! La Multi Ani!

 

Mai 11, 2014

Duminica Dimineata @10:00AM

 

Inchinare: Rev. Florin Modog & 70×7 Worship

Momente Muzicale

Mesaj: Pastor Pavel Bochian

 

Seara @6:00PM

Inchinare: Rev. Florin Modog Worship Band

Momente Muzicale

Ziua Mamei: Sunday School Moment

Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “Mesaj de Ziua Mamei”

 

Evenimente Viitoare:

Luni, Mai 12 @7:30PM: Rugaciune

Joi, Aprilie17 @7:30PM:

Inchinare: Pastor Pavel Bochian

Mesaj: Pastor Ioan Bogdan, Oradea

 

Evenimente viitoare:

May 11: Ziua Mamei

May 15, @7:30 Serviciu cu pastorul Ioan Bogdan, Oradea

May 16-17: Kidsfest

May 17: Deschiderea Campului Philadelphia

May 18: Vizita pastorului Doru Cardei, Chisinau

May 24: Wedding – Jenny Cornici & Mark Micula

May 23-26: East Coast Youth Convention, Reading, PA

May 31: Fundraiser for Mexico Mission Trip

Anunturi:

Felicitam pe Nancy Schiop si Sergiu Feier cu ocazia logodnei lor … Read More »


Mai 4: Va invitam la Cina Domnului

3rd May

Dragi Prieteni,

Va invitam in prima Duminica a lunii Mai la cele 2 servicii ale Bisericii Philadelphia. La serviciul de dimineata serbam Cina Domnului. Tot in cadrul acestui serviciu, familia Paul si Daniela Oarcea aduc pentru binecuvantare pe noul lor nascut, un baietas dragalas cu numele Matthew Daniel care a venit in lume pe 30 Martie, 2014. Pentru aceasta ocazie speciala este present pastorul Pavel Oarcea din Sebis, impreuna cu sotia. Dansii sunt parintii lui Paul. Ii felicitam si pe bunici.

 

De la ora 6:00PM va asteptam la al doilea serviciu al zilei. Mesajul in limba engleza va fi adus de pastorul Teo Scorte, iar eu voi prezenta mesajul “Oameni de care lumea nu este vrednica”.

Va asteptam cu drag.

 

Mai 4, 2014

Duminica Dimineata @10:00AM

 

Inchinare: Rev. Florin Modog & 70×7 Worship

Momente Muzicale

Binecuvantare: Familia Paul si Daniela Oarcea

Mesaj: Pastor Pavel Oarcea, Romania

Cina Domnului

 

Seara @6:00PM

Inchinare: Rev. Florin Modog Worship … Read More »


April 27, Duminica Tomei: Invataturi din Saptamana Mare

26th April

Dragi prieteni,

E Duminica Tomei. Nu lipsiti de la biserica precum Toma pentru a nu rata intalnirea cu Isus. Veniti ca continuam impreuna de prezenta lui. de pacea lui si sa experimentam puterea invierii. Va reamintim ca in fiecare duminica dimineata de la ora 8:30 echipa de mijlocitori se roaga pentru familiile bisericii. La ora 10:00am avem serviciul de dimineata cadrul caruia o sa avem cu noi pe pastorul Silviu Neagu din San Antonio. De la ora 6:00PM va invitam sa participati la al doilea serviciu. Mesajul in limba engleza va fi prezentat de fratele Florin Borojan, iar eu o sa aduc mesajul “Invataturi din Saptamana Invierii”.

Folosim aceasta ocazie pentru a transmite Condoleante Sincere familiei pastorului Bochian cu ocazia plecarii la Domnul a mamei sorei Sanda. Ne rugam pentru fr. Lutu si sora Sanda in timp ce sunt in calatorie. Domnul sa fie … Read More »


Christos a Inviat. Adevarat, e Viu! Ziua de Paste 2014

19th April

Dragi Prieteni,

Christos a Inviat. Adevarat, E Viu!

Va invitam in cea mai importanta zi din calendarul crestin – Ziua de Pasti – sa sarbatoriti cu noi Invierea Domnului in cadrul celor 2 servicii din Aprilie 20. Veniti sa declaram ca El a Invitat si mai mult, este viu in veci vecilor.

Isus a fost arestat Joi noaptea, a dus crucea si a murit Vineri pe dealul Golgotha, a fost pus intr-un mormant. Sambata a fost liniste. Linistea dinaintea unui eveniment cosmic. Ceva urmeaza sa se inample. Fii gata! Vine Duminica: E dimineata invierii! Tu unde vei fi?

La serviciul de dimineata, pe linga inchinare si muzica tematica, vor fi si doua mesaje. Primul mesaj va fi prezentat de pastorul Bochian. Mesajul pe care o sa-l aduc este “Ce te leaga de cel Inviat?”.
Seara de la ora 6:00PM din nou ne inchinam cu diversele grupuri  … Read More »


Cine va Pravali Piatra ca sa-l vedem pe ISUS?

19th April

Cine va Pravali Piatra ca sa-l vedem pe Isus?

Acum cand dupa aceasta iarna interminabila si friguroasa, sarbatorim cu atmosfera de primavara sarbatoarea minunata a Pastelui, suntem chemati sa meditam la semnificatia invierii. Pastele este sarbatoarea cea mai importanta in crestinism, mai fundamentala decat cea a Nasterii. Este natural si uman ca sa ne nastem, este insa divin si supranatural sa inviem. De aceea adversarii lui Christos nu au probleme sa accepte intratrea lui Christos in istorie prin nastere, insa au dificultate sa accepte premisele re-intrarii Lui in eternitate prin inviere.

La aceasta sarbatoare unii oameni vor face un efort in plus sa mearga la biserica, vor fi mai sensibili la experiente spirituale, mai dispusi sa accepte o invitatie la biserica si Christos. Chiar si anotimpul Pastelui este mai propice pentru renastere asa cum in natura totul renaste, revine la viata. Este … Read More »


Aprilie 13, Duminica Floriilor: va invitam la doua servicii speciale

12th April

Dragi Prieteni,

Va invitam din nou cu bucurie la serviciile bisericii Philadelphia. In calendarul crestin weekendul acesta este Duminica Floriilor, sarbatoarea Intrarii Triumfale in Ierusalim a Mantuitorului inainte de suferinta, moartea si invierea Sa. Va asteptam sa celebram impreuna. La serviciul de dimineata o sa fie cu noi pastorul Vasilica Croitor din Cluj-Napoca si fr. Florin Casprian, reprezentantul misiunii Onisim din Bistrita, unul dintre proectele Misiunii Genesis.  La serviciul de seara o sa prezint mesajul “Glorie Falsa” din seria “Descoperiri de Glorie”, folosind pasajele despre intrarea triumfala a lui Isus in Ierusalim.

Va reamintim ca de asemenea vom avea servicii in Joia Mare de la  7:00PM cand vom serba Cina Domnului, si in Vinerea Mare de la 7:30PM

Si pentru ca tot este Duminica Floriilor, uram La Multi Ani tuturor celor care poarta numele de Florin, Florina, Florica, Florea, Florentin, Florenta si alte … Read More »


Duminica, Aprilie 6: va invitam la Cina Domnului

6th April

Dragi Prieteni,

Va invitam cu drag, Duminica, Aprilie 6, sa sarbatoriti cu noi Cina Domnului. Este deja sezonul Pastelui in care meditam la suferintele, moartea si invierea lui Isus si va invitam sa incepeti luna Aprilie stand la masa Domnului.

Seara de la ora 6:00PM va asteptam din nou la inchinare, partasie si Cuvant. Mesajul pe care o sa-l prezint este primul din seria “Descoperiri de Glorie”. Acest mesaj este inspirat din Ioan 13 care consemneaza episodul spalarii picioarelor si are titlul “Gloria unui Stergar”.

Duminica Dimineata @10:00AM

 

Inchinare: Rev. Florin Modog & 70X7 Worship Band

Momente Muzicale

Moment Special: Fr. Samuel Fedur

Mesaj: Pavel Bochian

Cina Domnului

 

 

Seara @6:00PM

Inchinare: Rev. Florin Modog & 70×7 Worship Band

Momente Muzicale

Mesaj: Robert Cotan

Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “Gloria unui Stergar” Ioan 13

 

 

Evenimente Viitoare:

Luni, Martie 24 @7:30PM: Rugaciune

 

Joi, 7:30PM

Rugaciune: Fratele Iosif Costea

Mesaj: Pastor Doru Herdean, Romania

Vineri Seara @ 7:30PM: Serviciu de Tineret

Duminica, Aprilie 6: Cina Domnului

Duminica, Aprilie 13, Duminica … Read More »


Duminica, Martie 30: Duminica familiei – Mini Concert cu Surorile Berci

29th March

Dragi prieteni,

Va invitam din nou cu noi Dumnica, Martie 30 la cele 2 servicii ale Bisericii Philadelphia. De la ora 8:30am echipa de mijlocire se roaga pentru fiecare familie din Biserica. De la ora 10:00AM va invitam la inchinare. In cadrul acestui serviciu, familia Florin si Letitia Serban aduc la binecuvantare pe primul lor copil, un baietas dragalas cu numele Gabriel Florin. Ii felicitam pe parinti, pe bunici si pe cei dragi.

Dupa masa de la ora 6:00PM, dupa inchinarea condusa de Phila Youth Choir, sarbatorim din nou doua familii. Familia Ciprian si Mina Coman aduc la binecuvantare primul lor baiat (dupa 2 fetite minunate).cu numele Matthew Cornel.  Familia Adi si Crina Rusu aduc pentru binecuvantare al patrulea copil, o fetita minunata cu numele Julia. Felicitam pe parinti, bunici si pe toate rudele.

Julia Rusu

Matthew Cornel Coman

 

In cadrul acestui serviciu avem si un … Read More »


Duminica, Martie 23 va invitam la Philadelphia cu Pastorul Iulian Costea

22nd March

Dragi prieteni,

Va invitam din nou Duminica, Martie 23 in prezenta Domnului la Biserica Philadelphia. Nu uitati: in fiecare duminica dimineata Grupul de mijlocire in rugaciune se roaga de la ora 8:30am Pentru fiecare familie din Biserica. De la 10:00AM va asteptam la inchinare.

Va chemam sa reveniti la ora 6:00PM Pentru inchinare. Mesajul va fi adus de pastorul Iulian Costea din Oradea, fost pastor al Bisericii Bethel din Nashville.

Vineri seara, Martie 21 a avut loc lansarea oficiala a scolii Sola Scriptura College and Seminary. Serviciul a avut loc la Biserica Betania. Au participat toti pastorii locali, precum si invitati special ca Dr. John Tipei din Nashville TN.

Sola Scriptura continua istoria de 12 ani a Ekklesia Bible College Chicago. Pentru mai multe informatii, vizitati: www.solascripturaseminary.com

Multumim tuturor fratilor si surorilor, membrilor de comitet si celor din Consiliul Pastoral care au participat vineri seara … Read More »


Va invitam, Duminica, Martie 16 la Biserica Philadelphia

15th March

Dragi prieteni,

Va invitam din nou cu multa dragoste la cele doua servicii ale Bisericii Philadelphia, duminica, Martie 16.

In fiecare dimineata de la ora 8:30PM avem un timp de mijlocire in rugaciune. In prezent, ne rugam pentru fiecare familie a bisericii.

Ne rugam si pentru pastorul de tineret Teo Scorte si un grup de tineri care se intorc de la Winterfest din Knoxville, TN.

De la ora 10:00am veniti cu noi la inchinare.

Azi, cu noi prezent la serviciul de dimineata este pastorul Dan Lela din Romania. De asemenea, suntem vizitati de pastorul Lance Colkmire, Managing Editor of Publications at Pathway Press. Dansul va scrie un articol despre Biserica Philadelphia pentru Evangel Magazine. La serviciul de seara va fi cu noi pastorul Luca Denes Biserica Sfanta Treime, Beclean si Pastorul Ariunbold Oyuntsetseg, partenerul nostru din Mongolia. Le spunem Bun Venit!

In cadrul serviciului de seara, familia Marius si Flori … Read More »


O Saptamana de Staruinta, o Duminica cu ora schimbata!

8th March

Dragi prieteni,

Va invitam, Duminica, Martie 9 la cele doua servicii ale Bisericii Philadelphia. Nu uitati: maine trecem la timpul de primavara, desi in Chicago numai a primavara nu arata cu temperaturi sub-zero si un volum de zapada considerabil.

Totusi va invitam la caldura serviciilor bisericii noastre. Inainte sa va culcati, dati ceasul inainte cu o ora pentru a nu intarzia la Biserica. La serviciul de dimineata avem oaspeti: pastorul Pavel Duma din Seattle si pastorul Vasilica Bojor din Cluj. Avem de asemenea, muzicieni oaspeti consacrati: Simona Dronca din Romania si Dan Miclea din Seattle. Dupa masa, va invitam sa reveniti la un timp special de inchinare si partasie din Cuvant.

Doresc de asemenea sa multumesc sutelor de credinciosi care au fost cu noi in fiecare seara la rugaciune si staruinta. Multumesc grupurilor de inchinare care ne-au condus in cantare in fiecare seara: Grupul “Mantuitii”, 70×7 … Read More »


Februarie 23: Va invitam la doua servicii tematice: Fii Multumitor!

22nd February

Dragi prieteni,

Va invitam din nou la Philadelphia, Duminica, Februarie 23 pentru a participa cu noi la doua servicii care abordeaza in toate aspectele tema multumirii.

De la 8:30AM puteti participa la timpul de mijlocire pentru familii.

De la 9:00Am organizam Micul Dejun pentru Parinti, Copii si Invatatori al Scolii Duminicale. Invitam toti parintii care au copii inrolati la Scoala Duminicala sa participle la aceasta traditie anuala unde prezentam proiectele copiilor.

De la 10:00AM va invitam sa aducem multumirea noastra fata de Dumnezeu prin inchinare. La fel va asteptam de la ora 6:00PM pentru un serviciu cu tema multumirii. Mesajul pe care o sa-l prezint in 2 parti este “Am invatat sa fiu multumit!” Pastorii Bochian si Scorte vor prezenta de asemnea mesaje.

Nemultumirea ne tine mainile incrucisate sau in buzunare, ne tine capul plecat, ne tine spiritul prizonier, ne tine inima incatusata, ne tine mintea … Read More »


Va invitam, Duminica, 16 Februarie; Noul Comitet

15th February

Dragi prieteni,

Va invitam din nou cu noi la serviciile Bisericii Philadelphia.

Va re-amintim ca in fiecare duminica dimineata de la ora 8:30am avem un timp  de rugaciune si o echipa de mijlocire pentru nevoile Bisericii Philadelphia. Actualmente, aceasta echipa se mijloceste pentru fiecare familie din biserica.

De la ora 10 va asteptam cu drag la inchinare. Cu noi o sa fie si pastoral Luca Denes de la Biserica Sfanta Treime din Beclean, judetul Bistrita. Mesajul pe care o sa-l prezint se numeste: “Isus s-a rugat pentru mine!” inspirat din Ioan 17.

Seara de la ora 6:00Pm va invitam la al doilea serviciu divin.

Duminica trecuta am avut Adunarea Generala in cadrul careia am organizat alegeri de comitet.

Multumim tuturor membrilor Bisericii care au participat in numar foarte mare la Adunarea Generala a Bisericii.

De asemenea, multumim fratilor care au slujit in ultimii doi ani in Comitetul Bisericii: … Read More »


Februarie 9: Adunarea Generala a Bisericii & Corul si Orchestra Logos

9th February

Dragi prieteni,

Va informam ca Duminica, Februarie 9, serviciul de dimineata al Bisericii Philadelphia este deschis doar membrilor bisericii deoarece incepand de la ora 9:30am organizam Adunarea Generala a Bisericii Philadelphia in cadrul careia va avea loc si alegerea noului comitet. Va invitam sa va rugati pentru aceasta intalnire.

De asemenea, chemam membrii bisercicii sa participle si la aceasta intalnire anuala importanta.

Va invitam insa sa fiti cu noi de la ora 6:00PM la un serviciu special cu Corul & Orchestra Scolii de Muzica Logos condus de Directorul Muzical Stelu Aioanei. Cu noi va fi si fratele Laurentiu Murgu, directorul Liceului Crestin Roman Logos din Chicago.

In cadrul acestui serviciu vom prezenta si noul comitet al Bisericii. Va asteptam cu drag.


Va invitam la Cina – Duminica, Februarie 2

1st February

Dragi prieteni,

Va invitam din nou cu noi Duminica, Februarie 2 la cele 2 servicii ale Bisericii Philadelphia.

In fiecare duminica dimineata de la ora 8:30Am avem un grup de luptatori in rugaciune care mijlocesc pentru lucrarea Domnului. Anul acesta in fiecare duminica dimineata se vor ruga pentru fiecare familie care apartine Bisericii Philadelphia.

De la ora 10:00am va invitam la Inchinare, Cuvant si Cina Domnului. Nu pierde ocazia de a sta la masa Domnului!

Seara, de la ora 6:00pm va invitam din nou la inchinare. Cu noi va fi misionarul American din Romania Rick Cunningham, pastor ce predica in limba romana.

In cadrul acestui serviciu vom prezenta official pe cei 22 de candidate pentru comitetul bisericii care va fi ales Duminca, Februarie 9.

Va asteptam.

Duminica Dimineata @10:00AM

 

Inchinare: Rev. Florin Modog & 70×7 Worship Band

 

Momente Muzicale

 

Mesaj de Cina: Pastor Florin T. Cimpean

 

Cina Domnului

 

Seara @6:00PM

 

Inchinare: Rev. Florin Modog & 70×7 Worship

 

Momente … Read More »


Va invitam, Duminica, Ianuarie 26, la serviciile PhilaChurch

25th January

Dragi prieteni, va invitam cu drag la cele 2 servicii de Duminica, Ianuarie 26, 2012.

Primul serviciu incepe la ora 10:0AM cu inchinare si rugaciune. In cadrul acestui serviciu, familia Florin si Eunice Borojan aduc pentru binecuvantare pe primul lor nascut, un ingeras de fetita cu numele Claire. Felicitam pe parinti si pe bunici, familia Borojan si familia Toma. Mesajul pe care o sa-l prezint dimineata este intitulat; “O familie Unita”.

Seara de la ora 6:00PM va asteptam din nou la inchinare, partasie si Cuvant. Mesajul pregatit pentru seara este “Oda Unitatii”.

In cadrul ambelor servicii membrii bisericii vor avea ocazia sa propuna candidati pentru alegerile de comitet care vor avea loc pe data de Februarie 9, 2014. Invitam pe toti membri sa-si indeplineasca aceasta datorie. Fiecare membru are dreptul de a propune pana la 5 candidati. Toti cei care doresc sa propuna … Read More »


Va invitam la Duminica Misiunii – Ianuarie 19, 2014

18th January

Va invitam duminica, 19 Ianuarie la Duminica Misiunii. Avem doua servicii dedicate lucrarii misionare pe care Dumnezeu o face prin Biserica Philadlephia in jurul lumii din Romania in Afganistan, in India, in Mozambique, China, Mongolia, Peru si in multe alte locuri din lume. Pe langa mesajele si prezentarile inspirationale o sa avem cu noi si una dintre misionarele romane care slujeste in una din cele mai periculoase locuri din lume. Va asteptam.
Proiectele misionare ale bisericii sunt derulate prin Genesis Mission, Omnis Terra si Discover Your Mission. Genesis Mission suporta pe langa misionarii romani, cateva orfelinate in Romania, India si Mozambique, constiruirea de biserici in multe locuri din lume si alte proiecte majore. Directorul misiunii este fratele Utu Tomuta. Omnis Terra administreaza in special proiectul de lunga durata din Peru. Discover Your Mission reprezinta misionarii romani sin jurul lumii si este administrate de … Read More »


Ianuarie 12: O Duminica cu pastorul Victor Opris

11th January

Dragi prieteni,

Va invitam Duminica, Ianuarie 12 la serviciile Bisericii Philadelphia.

Diminieata de la ora 10:00am va invitam la inchinare, partasie si cuvant. Cu noi va fi pastorul Victor Opris din Satu Mare.

In cadrul acestui serviciu doua familii din Biserica noastra aduc copilasii lor pentru binecuvantare.

Familia Iosif si Carina Costea aduc la binecuvantare a cincea lor fetita, dulce ca un ingeras, cu numle Kayla Joella.

Familia Daniel si Eunicia Hutuleac aduc la binecuvantare un dragalas de baiat cu numele Donovan. Dupa 2 fetite, Dumnezeu I-a binecuvantat si cu un baietel.

Felicitam ambele familii si ne bucuram pentru ele.

Seara de la ora 6:00PM va asteptam din nou la inchinare. Mesajul pe care o sa-l prezint este “Disciplinele Armoniei”

Unii se nasc, altii pleaca la Domnul. Sora Sofia Dragos a plecat la Domnul la varsta de 91 de ani. Transmitem condoleantele noastre familiei Marian Cristea si Maria … Read More »


O Rugaciune Speciala pentru pastor Dr. John Tipei

11th January

Va invitam sa va rugati in mod special pentru pastorul John Tipei care a avut un pre-infarct masiv in timp ce era la Bucuresti pentru a preda la Institutul Teologic Penticostal.

A suferit o operatie rapida, iar acum, conform doctorilor, este in stare stabila. Sotia, Rodica, a zburat la Bucuresti pentru a fi alaturi de John.

Actualmente John este pastor senior al Bisericii Betel din Nashville si professor adjunct la Pentecostal Theological Seminary din Cleveland, TN.

John a fost un dascal, mentor si model pentru generatii de pastori si teologi penticostali.

Sa ne rugam pentru el.

 

Mai jos este mesajul lui Tony Lane, Episcop Administrativ, COG RTO

 

TO: All RTO Ministers

FROM: Dr. Tony Lane, Administrative Bishop

RE: Dr. John Tipei

Choice Christian greetings!

I’m asking all our congregations to have special prayer for Brother Tipei on Sunday.

After arriving home from a missions trip to Mexico last evening, I sent … Read More »


Duminica, Decembrie 29: Un serviciu cu Adi Gliga

28th December

Dragi prieteni,

Va invitam maine in ultima duminica a anului 2013 sa faceti un popas cu noi la Biserica Philadelphia.

La serviciul de dimineata de la ora 10:00AM ne bucuram sa avem cu noi pe Adi Gliga, unul din cei mai cunoscuti interpreti crestini si pe Catalin Ciuculescu. Veniti sa petrecem timp in prezenta Regelui si sa ne incurajam unii pe altii prin muzica, marturii si Cuvant.

http://www.youtube.com/watch?v=ZdzUo2F0PVY

La serviciul de seara o sa fie cu noi un fost pastor la Biserica Philadelphia, Pastor Nutu Crisan, care acum slujeste in Charlortte, NC.

 

Dorim sa felicitam familia Vasile si Ana Tomuta cu ocazia aniversarii a 50 de ani casatorie. Sambata seara a fost un eveniment special la care au participat toti dei 39 de membrii ai familiei extinse, impreuna cu alte rude si prieteni apropriati. Felicitari si La Multi Ani.

 

Decembrie 29 Dimineata

Inchinare: Rev. Florin Modog & … Read More »


Craciun Fericit: O Gandire Christica de Craciun

24th December

To  all of our friends we wish you a Merry Christmas!
May the peace of Christ fill your minds and his joy fill your hearts!

Tuturor prietenilor nostri va dorim: Craciun Fericit!
Fie ca pacea lui Christos sa va cucereasca gandurile si bucuria lui sa va inunde inimile.

Cu drag,

Pastor Florin T. Cimpean

O Gandire Christica la Craciun

A venit iarasi frumoasa sarbatoare a Nasterii Mantuitorului si din nou ne-am pregatit cu concerte, cu programe frumoase, cu decoratii, cu daruri, cu mese bogate, cu colind si voie buna.

Dar venirea in lume a Mantuitorului n-a revelat doar frumosul, gingasia si inocenta unui copil, ci si magnitutidea gandurilor care salasuiesc in inima si mintea umana.

In Luca 2:35 gasim consemnata profetia batranului Simeon care vorbeste despre drama Craciunului: “Chiar sufletul tău va fi străpuns de o sabie, ca să se descopere gândurile multor inimi.”

Craciunul adesea reveleaza gandurile umane ascunse … Read More »


Christmas Season 2013: You are invited

21st December

Dragi prieteni, a venit iarasi Craciunul! Colinzile rasuna la radio, in magazine, in casele noastre, in bisericii si in inima si mintea noastra. Cautam daruri adecvate pentru cei dragi si ne place sa speram la surprize neasteptate.

Va multumim tuturor celor care ati fost cu noi, duminica trecuta la minunatul concert de craciun si l-ati primit in inimi pe Isus.

De asemenea m-am bucurat de tinerii care participa la Lucrarea cu Tinerii Adulti cu care aseara, Vineri, Decembrie 20 am avut ultima intalnire din anul acesta care s-a transformat usor in “Christmas Party”

In programul vostru incarcat va invitam sa va faceti timp sa veniti cu noi Duminica 22 de la 10:00AM la primul serviciu pentru a celebra impreuna darul cel mai minunat: Isus Christos.

De la ora 6:00PM va invitam la o seara speciala cu Corul si Orchestra Bisericii Bethel din Gallatin (Nashville), TN, … Read More »


Concertul de Craciun al Bisericii Philadelphia: Bine ai venit, Isus!

14th December

Dragi prieteni,

A sosit din nou sezonul mirific al Sarbatorii Craciunului, sezon plin de bucurie, colind si daruri. Cel mai mare dar dat lumii vreodata este Fiul lui Dumnezeu, Isus Christos. Lui inchinam acest sezon si pe El il sarbatorim. De aceea, va invitam la serviciile Bisericii Philadelphia, Duminica, Decembrie 15.

Va invitam la un serviciu special de inchinare de la ora 10:00AM, iar dupa masa de la ora 6:00PM va asteptam cu drag la Concertul Anual de Craciun cu tema “Bine ai venit, Isus!”

 

Pentru duminica

Dimineata:

Inchinare: Rev. Stefan Matis si Grupul Mantuitii

Moment Special:  Junior Worship Bands
Mesaj: Rev. Cornel Micula

Mesaj: Pastor Cornel Ianchici

Seara:

Concert de Craciun “Bine ai venit, Isus!”

 

 

 

Saptamana Viitoare:

Luni:

Rugaciune @7:30PPM

Marti: @7:30PM: Intalnire lunara de comitet

Joi: @7:30PM

Rugaciune: Pastor Pavel Bochian

Studiu: Pastor Florin T. Cimpean

 

Evenimente Viitoare:

 

 

Decembrie 15: Concert de Craciun

 

Decembrie 22: Vizita Corului si Orchestrei din Nashville

Decembrie 24: Ajunul de Craciun

Decembrie 25: Ziua de Craciun


Va invitam, Duminica, Decembrie 8, la Serviciile Bisericii Philadelphia

7th December

Dragi prieteni va invitam din nou la serviciile Bisericii Philadelphia, Duminca, Decembrie 8.

La seviciul de dimineata va invitam de la ora 10:00AM la inchinare impreuna cu Corul de Fete. In cadrul acestui serviciu, familia Florin si Laura Lungu aduc la binecuvantare pe al doilea copilas, un baietel ca un ingeras cu numele Jonathan Christopher. Felicitam cu aceasta ocazie familia.

La serviciul de seara, de la ora 6:00PM suntem condusi in inchinare de Corul de Tineri. Va invitam la o seara dinamica impreuna cu tineretul nostru.

Multumim din inima echipei de oameni devotati care a participat la decorarea Bisericii pentru Craciun: Michelle Cimpean, Ronela Ille, Radiana Tomuta, Mihaela Tomuta, Alice Scorte, Mariana Maftean, Livia Cornici, Annie Amariei, Flori Avram, Irina Pintilie, Iuliana Matei, Cornel Dan, Dezideriu Pal, Paul Oarcea, Alex Lupo, Calin & Alina Dan, Cornel si Letitia Radu, Brian Tomuta, Casian Dan,
Claudiu & Diana … Read More »


Va invitam la Cina, Duminica, Decembrie 1

30th November

Dragi prieteni,

Dupa ce ati petrecut timp cu familia si cei dragi in recunostinta fata de Dumnezeu pentru bunatatea, credinciosia si binecuvantarile sale, va invitam acum sa participati Duminica de la ora 10:00AM la serviciul de Cina Domnului. Este ultima cina a anului. Te invit sa faci un efort special de a participa cu noi. Nu este mod mai bun de a demara sarbatorile de iarna decat prin Cina Domnului.

Cu noi o sa fie si membrii ai grupului Hristic din Timisoara.

Va asteptam si seara de la ora 6:00PM la inchinare, partasie si Cuvant. Veniti sa depunem poverile, durerile si stresurile noastre la picioarele lui Isus.

Va asteptam cu drag.

 

Ziua de 1 Decembrie este Ziua Nationala a Romaniei. Va invitam sa ne rugam pentru tara mama.

 

Multumim echipei de la Bucatarie pentru daruirea cu care au pregatit masa de Thanksgiving: Maria si Virgil Ladan, Rodica Borcuta, … Read More »


Serviciu si Masa de Thanksgiving, Miercuri, Noiembrie 27 @7:00PM

27th November

To all of our friends, we wish you: Happy Thanksgiving!

We invite you to our Thanksgiving Service tonight (WED) @7:00PM, followed by a Thanksgiving Meal for all who attend.

Let’s be thankful that there is a GOD…
Who sent a Savior who paid a price
Who saved and forgave all of us.

Let’s be thankful for family and friends
Who are close by or far away
To say thanks this is the day

Let’s be thankful for the blessing of life
Let’s be thankful for the blessing of breath
Let’s be thankful for the blessing of health

Let’s be thankful on this special day
Let’s be thankful to God everyday

For tonight:

Worship: Sunday School Worship Band
Amanda Mreana
Lisa & Hailey Coman
3rd & 4th Grade (Poem)
Children Band
Orchestra

Colecta

Kids’ Choir
Grades 1-8 (Psalm)
Kids’ Choir
Sunday School Song

====================
Other Pastors Interventions
• Main Sermon
• Congregation Members Share Thanks Publicly


Noiembrie 24: Va invitam la o Duminica cu Speranta si Prietenii & Pastor Gabi Zagrean

24th November

Va invitam, Duminica, Noiembrie 24, sa participati cu noi la Biserica Philadelphia.

La serviciul de dimineata o sa avem binecuvantare pentru copii. Familia Dorneanu aduce la binecuvantare un ingeras de fetita cu numele Liliana Grace. Felicitam parintii, bunicii si toate rudele.

 

Seara de la ora 6:00PM va invitam sa fiti cu noi la un serviciu special cu  Speranta si Prietenii. In cadrul acestui serviciu, mesajul va fi adus de pastorul Gabi Zagrean, din Romania.

Pentru duminica

Dimineata:

Inchinare: Rev. Florin T. Modog & 70×7 Worship Band

Mesaj: Fr. Alex Herlo

Binecuvantare: Liliana Grace Dorneanu

Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “Cum sa-i tratezi pe copii?”

Seara:

Inchinare: Rev. Florin Modog & 70×7 Worship Band

Moment Special: Speranta si Prietenii

Mesaj: Pastor Gabi Zagrean, Romania

 

Luni:

Rugaciune @7:30PM

 

Joi: @7:30PM

Rugaciune: Rev. Cornel Micula

Studiu: Pastor Florin T. Cimpean “Reparand Relatii Rupte”

 

Evenimente Viitoare:

Noiembrie 24:

Dimineata: Binecuvantare Copii

Seara: Vizita pastorului Gabi Zagrean, impreuna cu Speranta si Prietenii

Noiembrie 27 @ 7:00PM: Serviciu si Masa de Thanksgiving

Decembrie 1: Cina Domnului

Decembrie 14: … Read More »


Servicii Divine in Noiembrie: Speranta & Prietenii, Pastor Gabi Zagrean, Echipa Hope for Africa

17th November

Dragi prieteni,

Va invitam cu drag, Duminica, Noiembrie 17 la cele doua servicii ale Bisericii Philadelphia.

La serviciul de dimineata avem cu noi echipa Hope for Africa. Veniti sa ascultati marturia extraordinara si cuvantul pline de putere al pastorului Kiiza din Uganda. De asemenea, cu noi va fi pastorul Ionel Burzo, Denver. Din aceasta echipa mai fac parte Rev. Pavel Duma – Fondator,  Rev. Mihai Zinici – Vice-Presedinte, solistii Ramona Condor si George Ciurdas, Florin Milici, – Radio Vocea Evangheliei Suceava si Gabi Condor, Presedinte, Speranta pentru Africa.

Seara, va asteptam din nou la inchinare. Mesajul in limba engleza va fi adus de fratele Radu Zdrentan, iar eu voi prezenta mesajul “Anul 41: Continuand Umblarea cu Dumnezeu”

Weekendul acesta tinerii nostril participa la Detour, un eveniment anual al tineretului de la Biserica Philadelphia. Ne rugam pentru ei ca Domnul sa lucreze in vietile lor.

Duminica … Read More »


Faith News Network: Romanian U.S. Churches Celebrate Milestones

15th November

Romanian U.S. Churches Celebrate Milestones

From: http://www.faithnews.cc/?p=16231

Two Romanian churches under the Church of God Romanian Territory Office recently celebrated milestone anniversaries. The Elim Church of God, Hollywood Florida, celebrated their 30th anniversary on October 20. Beginning as a small group study in the Dolphin Motel, owned by Reverend Samuel Isfan, and assisted by Church of God Theological Seminary student, Lazar Gog, the church began. It has grown from its humble beginnings to a large congregation of nearly 400 with outreach around the world. With a beautiful million dollar building sitting on a main street in Hollywood, the church has seen great favor of God throughout the years. During its anniversary celebration, various former members and pastors were in attendance and each remarked about their experiences with God while involved with this very dynamic church. The current pastor is Reverend Gheorghe Strimbu. … Read More »


Conferinta Anuala a Bisericilor COG

10th November

Weekendul acesta in Sacramento, la Biserica Maranatha, pastorita de Dr. Moise Gaode, are loc Conferinta Anuala a Bisericilor Church of God.

Bisericile romane afiliate cu Church of God functioneaza administrativ ca oricare alt stat, avand o conducere proprie formata din:

Dr. Tony P. Lane Administrative Bishop

Bishop Florin T. Cimpean, Chairman

Bishop Dr. Lazar Gog, International Field Director

Bishop Dr. Moise Gaode

Bishop Gelu Strambu

Bishop Dr. John Tipei

Bishop Gabriel Fazecas

Bishop Dorin Druhora

Bishop Doru Ilioi

Ca Director al Departamentului de Tineret slujeste Pastor Teo Scorte.

Conferinta care are loc este excelent organizata de biserica locala. Exista un spirit de prospetime extraordinar si deja putem vorbi despre servicii dinamice si binecuvantate.

Vineri seara au slujit din Cuvant pastorul Gabriel Fazecas din Detroit si pastorul Chris Moody din Cleveland – unul dintre cei mai dinamici pastori din generatia tanara.

Simbata au avut loc seminarii.

Dr. Ken Davis, Vicepresedinte, Pentecostal Theological Seminary (PTS) a tinut doua … Read More »


Duminica, Noiembrie 10 si duminicile viitoare: Sergiu Nichescu, Gabi Zagrean, Speranta si Prietenii

10th November

Va invitam cu noi la cele 2 srvicii, Duminica, Noiembrie 10.

La serviciul de seara o sa fie cu noi Sergiu si Ligia Nichescu, un barbat fara maini, dar care se tine tare de Domnul. Va ateptam la ambele servicii.

Dimineata:

Inchinare: Rev. Ghita Tise & Philadelphia Worship Band

Mesaj: Rev Stefan Matis
 
Mesaj: Pastor Pavel Bochian Jr.
 

Seara:

Inchinare: Rev. Ghita Tise & Philadelphia Worship Band

Mesaj & Marturie: Fam. Segiu & Ligia Nichescu, Timisoara

 

Luni:

Rugaciune @7:30PM

 

Joi: @7:30PM

O seara de Rugaciune si Cuvant cu Pastorul Sammy Caba, Romania

 

 

Evenimente Viitoare:

Noiembrie 7-10: Conferinta Bisericilor Romane COG, Sacramento, CA

Noiembrie 17 Dimineata: Vizita echipei Hope for Africa

 

Noiembrie 15-17 – Youth Event: Detour

Noiembrie 24: Vizita pastorului Gabi Zagrean, impreuna cu Speranta si Prietenii

Noiembrie 27: Serviciu de Thanksgiving

 

Noiembrie 29-Decembrie 1: Phila Annual Family Retreat

 


Va invitam la Cina, Noiembrie 3, 2013

2nd November

A trecut sarbatoarea Anniversarii cu tot fastul ei, cu amintirile si trairile intense, iar acum este vremea sa ne intoarcem in umilinta la masa Domnului. Locul unde ne amintim ca tot ce avem, tot ce suntem, avem si suntem prin jertfa maintuitoare a lui Isus.

Va asteptam duminica dimineata la Cina Domnului.

In cadrul aceluiasi serviciu familia Ciprian si Jackie Ciocan aduc la binecuvantare pe primul lor nascut: Samson Kaleb. Folosim momentul acesta sa-i felicitam pe ei si pe bunici: familia Micula si familia Ciocan.

Nu uitati, duminica se da ora inapoi, dormi mai mult cu un ceas, ajungi mai repede la biserica!

In cadrul acestui serviciu o sa fie cu noi si pastorul Nicu Petras de la Biserica Gloria, Arad.

Seara va invitam din nou la inchinare. Pastorul Teo Scorte va aduce mesajul in limba engleza, iar personal o sa aduc mesajul “Anul 41: … Read More »


O duminica, Octombrie 20, cu Pastor Dr. Lazar Gog

19th October

Va invitam, Duminica, Octombrie 20, 2013 la serviciile Bisericii Philadelphia.

La serviciul de dimineata avem cu noi pe pastorul Vasile Capitanu din Toflea, Romania.

Mesajul pe care o sa-l prezint este “Semnificatia biblica a numarului 40″

 

La serviciul de seara o sa avem cu noi pe pastorul Lazar Gog din Anaheim, CA. In cadrul aceluiasi serviciu, Scoala Duminicala va prezenta un program special.

 

Va asteptam cu drag.

 

Dimineata:

Inchinare: Rev. Florin Modog & 70×7 Worship Band

 

 

Mesaj de Salut: Pastor Capitanu, Toflea Romania

Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean, “Semnificatia Biblica a lui 40″

Seara:

Inchinare: Rev. Florin Modog & 70×7 Worship Band

 

Program Sunday School

Mesaj: Pastor Dr. Lazar Gog, Anaheim, CA

 

 

Luni:

Rugaciune @7:30PM

 

Joi: Serviciu este Anulat

ANIVERSAREA DE 40 DE ANI

 

Vineri, Octombrie 25 @7:00PM:

Participa: Corul de Fete Elim, Fanfara Biserica Golgotha, Corul Barbatesc Betania

 

Cuvant de Salut: Pastori Locali

 

Mesaj: Pastor Deliu Ionut, Biserica Baptista

Mesaj: Pastor Cristian Ionescu, Biserica Elim

 

Sambata Seara, Octombrie 26 @6:00PM

 

Mesaj: Pastor Dr. Tony Lane

 

Duminica, Octombrie 27

 

Dimineata 9:30AM

Mesaj: Pastor Dr. John … Read More »


Octombrie 13 – O duminica cu Pastorul Leonard Semenea

12th October

Va invitam, duminica, 13 Octombrie, 2013 la cele 2 servicii speciale ale Bisericii Philadelphia Romanian Church Chicago.

Oaspete special la ambele servicii este Pastorul si avocatul Leonard Semenea din Seattle, WA.
De asemenea, cu noi va fi la serviciul de dimineata si Pastorul Beni Bora, Charlotte, NC.

Puteti viziona de asemenea live prin www.philarom.com

Va astemtam cu drag.

 

Dimineata:

Inchinare: Rev. Ghita Tise & Philadelphia Worship Band

 

 

Mesaj: Pastor Beni Bora, North Carolina

Mesaj: Pastor Leonard Semenea, Seattle

Seara:

Inchinare: Rev. Ghita Tise & Philadelphia Worship Band

 

Mesaj: Pastor Leonard Semenea, Seattle

 

 

 

Luni:

Rugaciune @7:30PM

 

Joi: @7:30PM

Rugaciune: Rev. Vasile Trinca

Studiu Biblic: Pastor Florin T. Cimpean “Filimon: Reparand Relatii Rupte”

 

Evenimente Viitoare:

Duminica, Octombrie 13: Vizita pastorului Leonard Semenea, Seattle si a pastorului Beni Bora, Charlotte

 

Duminica, Octombrie 21: Vizita pastorului Lazar Gog

 

Octombrie 25-27: A 40-A Aniversare a Bisericii Philadelphia. Printre invitati: Pastorii Petrica Lascau, Moise Gaode, John Tipei, Tony Lane, pastori locali si altii.

 

Evenimente Noiembrie: Family Retreat, Detour, RTO … Read More »


Sunday Night, October 6 @6:00PM a service with Pastor Al Toledo

Posted by pastor in Church, Pastor Florin's Blog, trial. No Comments

4th October

We invite you to a special service on Sunday night, October 6, @6:00PM with a special servant of the Lord, Pastor Al Toledo, lead pastor of Chicago Tabernacle Church. Please join us for worship and word.

Sunday night @6:00PM Pastor Al Toledo of Chicago Tabernacle is preaching at PhilaChurch. Come and join us for worship and word.
Pastor Al and Chrissy Toledo were both born and raised in New York City. Al, born of Cuban parents, was headed …for a promising career as a professional baseball player when the Lord revealed Himself to him at the age of seventeen on a baseball field. After being drafted by a major league baseball team and playing college baseball, Al began attending the Brooklyn Tabernacle and soon felt God calling him to the ministry. In 1990, he attended bible college and soon thereafter began serving in … Read More »


A 40-a Aniversare a Bisericii Philadelphia

28th September

In urma cu 40 de ani, mai precis pe 21 Octombrie 1973, Biserica Philadelphia a fost fondata oficial de catre pastorul George W. Galis si un grup de credinciosi in partea de nord a metropolei Chicago.

Luna Octombrie, 2013 este dedicata aniversarii de 40 de ani. In conjunctie cu aceasta sarbatoare organizam urmatoarele servicii speciale la care va invitam cu drag:

 

Duminica, Octombrie 6: Cina Domnului la serviciul de dimineata. La serviciul de seara o sa fie cu noi Pastorul Al Toledo – Chicago Tabernacle Church

Joi, Octombrie 10 @7:30PM: Serviciu Special cu Pastor Dr. Nelu Brie, Sibiu

Sambata, Octombrie 12 @6PM – Intalnirea Familiilor cu Sergiu si Ligia Nichescu

Duminica, Octombrie 13: Vizita pastorului Leonard Semenea

Duminica, Octombrie 21: Vizita pastorului Lazar Gog

Octombrie 25-27: A 40-A Aniversare a Bisericii Philadelphia. Printre invitati: Pastorii Petrica Lascau, Moise Gaode, John Tipei, Tony Lane, pastori locali si altii.

Evenimente … Read More »


Va invitam cu noi, Duminica, 15 Septembrie

14th September

Dragi prieteni,

Va invitam din nou la serviciile Bisericii Philadelphia weekendul acesta. In America acest weekend este cunoscut ca “Back to Church weekend”, cand sute de mii de biserici accentueaza reintoarcerea la Biserica dupa sezonul de vara. Daca sunteti cu adevarat preocupati de starea dumneavoastra spirituala, atunci, locul dvs. este la Biserica.

Dupa ce Sambata seara am avut intalnirea familiilor, Duminica dimineata continuam accentul pus pe familie oferind un timp special familiilor care aduc pentru binecuvantare pe copiii lor. Astfel, David si Gianina Costea aduc pe fetita lor, Rebecca Lois, pentru binecuvantare. La fel face si familia Beniamin si Raveca Sopt care prezinta inaintea Domnului pentru binecuvantare pe fetita lor Ramona. Ne bucuram pentru cele doua familii si le felicitam sincer. La acest serviciu o sa slujeasca din Cuvant pastorul John Tibu de la Biserica Ghetimani si pastorul Nelu Niciu din Madrid, Spania.

De … Read More »


Back to Church on Sunday, September 8

7th September

Dragi prieteni,

Va invitam sa fiti cu noi Duminica, Septembrie 8, la cele 2 servicii cu o tematica speciala: venirea Domnului. Inchinarea, muzica si mesajele vor fi corelate cu aceasta tema. Vom conluziona ziua cu sarbatoarea Cinei Domnului.

Va asteptam inapoi la Biserica de la Conventie, de la camp, din vacanta, din Romania sau de oriunde ati calatorit. Este timpul sa ne intalnim in prezenta Domnului la Biserica Philadelphia.

Convetia din Phoenix ne-a provocat sa descoperim pasiunea de a sluji. Sutem deja invitati la Portland pentru anul viitor sa celebram, conventia urmatoare avand tema “Isus domneste”.

Pana atunci va asteptam la PhilaChurch!

Dimineata:

Inchinare: Rev. Ghita Tise & Philadelphia Worship Band

Mesaj: Pastor Pavel Bochian Jr.

Seara:

Inchinare: Rev. Ghita Tise & Philadelphia Worship Ban

 Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean

Cina Domnului

 

 

Luni:

Rugaciune @7:30PM

 

Joi: @7:30PM

Rugaciune: Pastor Pavel Bochin

Studiu Biblic: Pastor Gicu Stan, Cluj-Napoca

Vineri @7:30:

Serviciu in limba engleza

Intalnirea lunara a femeilor

 

Evenimente Viitoare:

Duminica, Septembrie 8 – Cina Domnului

Serviciu Tematic … Read More »


Va invitam la o Duminica speciala, August 25

24th August

Dragii mei,

Va invit din nou in aceasta ultima duminica de August sa petrecem din nou in Casa Domnului un timp minunat. Multi dintre copii au inceput scoala de saptamana aceasta, altii incep luni. V-ati intors acasa din Romania sau de unde ati fost in vacanta, iar acum este timpul sa revenim la Biserica.

La serviciul de dimineata avem un noi un oaspete special: Johnny Badulescu este un cantaret de renume in Romania, fiind considerat la un moment dat unul dintre cei mai talentati copii din tara. Duminica, Johnny va lauda pe Domnul. Mesajul de dimineata va fi adus de pastorul Bochian.

Puteti vedea pe Johnny aici: http://www.youtube.com/watch?v=ZcwP_vzCmrk

La serviciul de seara, avem deosebita bucurie de a prezenta in apa botezului pe Dan Matei si pe Iuliana Mirela Tanase. Ei au intrat pentru prima data intr-o biserica evanghelica in ziua de Pasti. Acum s-au … Read More »


A Newsletter from Dr. Tony Lane, RTO Administrative Bishop

23rd August

M E M O R A N D U M

 

 

DATE:                    August 22, 2013

 

TO:                         RTO Pastors

 

FROM:                  Dr. Tony P. Lane, Administrative Bishop

 

RE:                          RTO Pastors’ Conference 2013 Information Update

 

 

Choice Christian greetings!  Summer is coming to a quick close and fall is on its way!  I hope that you have had a productive summer.  Hopefully, you and your family have had the opportunity to have some vacation time  to relax and play together.  Rest is needed by all of us!  Even Jesus had to get away occasionally!  Rest and relaxation helps to keep use rejuvenated in the midst of difficult times and days.

 

The primary purpose of my writing is to remind you of the RTO Pastors’ Conference to be held in Sacramento, CA at the Maranatha Romanian Church of God on November 8-10.  The program is almost  finalized and I hope to mail … Read More »


Va invitam cu noi, Duminica, August 18

17th August

Va invitam cu noi la Biserica Philadelphia si in aceasta duminica de August. In Chicago, vremea este superba zilele acestea si stim ca nu va tine mult. Dar totusi, locul credinciosului in ziua Domnului este in Casa Domnului. Daca sunteti in oras duminica, locul dvs este in prezenta Domnului la Biserica Philadelphia.

La serviciul de dimineata o sa fie cu noi Fr. Ticu Moisa, din Romania, un om al cartii, un erudit crestin.

La serviciul de seara, dupa ce ne vom inchina cu grupul 70×7 Worship Band, vom asculta marturiile tinerilor care tocmai s-au intors din Acuna, Mexico unde au construit o casa pentru cei mai saraci dintre saraci. In acelasi serviciu o sa prezint mesajul intitulat “Misiune (im)Posibila”.

Dragi mei, va asteptam.

Dimineata:

Inchinare: Rev. Florin Modog & 70×7 Worship Band

 

Mesaj: Fr. Ticu Moisa, Romania

 

Seara:

Inchinare: Rev. Florin Modog & 70×7 Worship Band

Moment Special: Marturiile Echipei de Misiune Mexico

Mesaj: … Read More »


Va invitam la PhilaChurch August 11

10th August

Va invitam cu noi Duminica, August 11 la cele 2 servicii al Bisericii Philadelphia. Ca intotdeauna, va asteptam cu dragoste si caldura.

La serviciul de dimineata sarbatorim casatoria a doi tineri speciali: John Berzava si Otilia Vezentan.

John a fost unul dintre slujitorii si colaboratorii apropiati, in special in proiectul educational Ekklesia Bible College. John a fost neobosit in mobilizarea comunitatii si cultivarea relatiilor. Acum John a intrat intr-o relatie cu Otilia Vezentan, o fata speciala, credincioasa si educata, un dar perfect pentru John. Ii felicitam din inima si ne bucuram de casatoria lor.

Predicile de nunta o sa fie rostite de pastorul senior al Bisericii Logos, Rev. Daniel Chiu si de pastorul senior al Bisericii Betania, Rev. Luigi Mitoi.

Seara va invitam din nou la inchinare si partasie.

Echipa de misiune coordonata de pastorul Cornel Ianchici va prezenta un raport.

Mesajul pe care o sa-l … Read More »


Chattanooga Church Erects 125-foot Cross Monument

9th August

From:

http://www.faithnews.cc/?p=15320

A Chattanooga, Tennessee Church of God has erected three massive crosses on their property where 75,000 cars pass the site on Interstate 75 every day. A 125-foot-high cross, flanked by two 100-foot crosses, will grace the Church of God congregation called The Crossing. The monument is the largest of its kind in the area. Pastor Terry and Kaye Harris brave a ride in a bucket lift to release balloons, along with The Crossing congregation, to commemorate the erection of the crosses. Click on image to enlarge. As the crosses were still being mounted in place with massive cranes on August 8, members of The Crossing congregation gathered for a short ceremony. Senior Pastor Terry Harris and his wife Kaye braved a 100-foot bucket lift ride nearly to the top of the tallest cross, where they released a cluster of red … Read More »


Va invitam cu noi La Cina Domnului – August 4

3rd August

Dragi prieteni,

Va invitam sa participati cu noi la serviciile divine Duminica, August 4.

La serviciul de dimineata celebram impreuna Cina Domnului – acest evenniment, mirific si repetabil in experienta bisericii. In cadrul acestui serviciu voi prezenta mesajul “Ieri, fara Minte – Azi, Mantuiti”. Un crestin veritabil va cauta negresit sa fie prezent la impartasirea cu trupul si sangele Domnului.

Seara ne adunam din nou la inchinare si partasie de la ora 6:00PM. Pastorii Scorte si Bochian vor prezenta cuvantul Domnului. In acest serviciu ne vom ruga in mod special pentru echipa de tineri care pleaca in misune in Mexico.

Aici la PhilaChurch, Misiunea noastra este Marea Comisiune data de Isus Bisericii:

Ne rugam pentru echipa care slujeste acum in Peru, in jungla amazoniana formata din:  Pastor Nelu Niciu, Radu & Dolores Vlad, Dinu Rodila, Ionel Herlo, Ionel Grecu, Suzi Ianchici, Magda Alexa & Pastor … Read More »


A Newsletter from Bishop Tony Lane

24th July

 

M I N I S T E R S’    U P D A T E   #3

Time passes so quickly!  Of course, the fact is that we all have the same 60 seconds in a minute, 60 minutes in an hour, 24 hours in a day, 7 days in a week, and 365 days in a year. It’s up to us as what we do with the time we’ve been allotted.  We must be conscious of the time we’re given, with the understanding that we don’t know how much more time we’ll have.  It is vital that we be good stewards of our time and make the best use of it!

Each morning, determine what you will do for Christ, for only what’s done for Him will last for eternity!

I trust you are enjoying a fruitful and productive summer!  I think … Read More »


Va invitam Duminica, Iulie 21, la serviciile Bisericii Philadelphia

21st July

Dragi prieteni,

Va invitam sa va inchinati cu noi la cele 2 servicii de duminica. Daca esti in Chicago, locul tau este la Biserica acole unde se aduna credinciosii sa-l onoreze pe Domnul.

La serviciul de dimineata o sa prezint mesajul “Ce am iti dau” (Fapte 3:1-10), iar seara o sa-l avem cu noi pe pastorul Emil Mesteraga, Presedintele Comunitatii Penticostale Bucuresti si professor la Institutul Teologic Penticostal. Emil este pentru prima data in vizita la Biserica Philadelphia. Emil este un prieten vechi, fiind colegul meu de camera din timpul studentiei.

Incepand din acest weekend Biserica Philadelphia se bucura de un sistem de sunet si video nou. O investitie majora si necesara.

 

Multumim tuturor membrilor bisericii care au sustinut acest proiect prin donatii generoase si substantiale. Multumesc echipelor de sunet si video pentru sacrificiul lor in aceasta saptamana, efectuand instalarea sistemelor.  Nu in ultimul … Read More »


Multumesc! Thank you! Merci!

21st July

Iulie 7, 2013 ramane in memorie ca o zi binecuvantata pentru Biserica Philadelphia. In opinia mea, totul a fost la superlativ, totul pentru Gloria Domnului. A fost un serviciu de botez si cina absolut memorabil, iar picnicul a fost pe masura.

Pe calendarul bisericii acest eveniment a fost programat de un an. In urma cu 3 luni aveam 10 candidati, apoi unul s-a retras. Domnul insa a inceput sa lucreze si rand pe rand alte persoane au decis sa-l urmeze pe Isus. La finalul serviciului au fost 18 persoane care l-au marturist pe Christos in apele albastre ale Lacului Michigan.  6 persoane au venit din afara, fara istorie si traditie evanghelica, iar ultimul candidat s-a decis in timpul serviciului. 4 perechi de botezatori i-au botezat pe acesti noi crestini: Florin Cimpean/Ghita Tise, Pavel Bochian/Stefan Matis, Cornel Ianchici/Ghita Nasui si Teo Scorte/Cornel … Read More »


Serviciu de Botez si Picnicul Anual al Bisericii Philadelphia

6th July

Va invitam, Duminica, Iulie 7, la Serviciul de Botez

Dragi prieteni,

Va invitam cu drag sa participati cu noi, Duminica, 7 Iulie, la Serviciul de Botez si la Picnicul Anual al Bisericii Philadelphia care vor avea loc la PhilaCamp in Michigan.

Noi ne-am rugat pentru acest eveniment si am facut totul cu dedicare. Fiecare formatie s-a pregatit special pentru botez. Pe langa muzicieni si persoanele implicate in cadrul serviciului, peste 100 de voluntari au lucrat si vor lucra duminica pentru reusita acestui eveniment. In tot ce facem ne dorim ca Domnul sa fie glorificat. Multumim din inima tuturor pentru disponibilitate, dragoste si sacrificiu.

Serviciul de Cina si Botez va incepe la ora 10:0AM (Chicago time) pe malul Lacului Michigan in parcul Van Buren State Park cu adresa:

23960 Ruggles Rd. South Haven, MI 49090 (269) 637-2788

Lacul Michigan – locul unde va avea loc botezul

17 persoane cu varste intre 15 si 79 … Read More »


Va invitam, Duminica, Iulie 7 la Serviciul de Botez

1st July

Dragi prieteni,

Va invitam cu drag sa participati cu noi, Duminica, 7 Iulie, la Serviciul de Botez si la Picnicul Anual al Bisericii Philadelphia care vor avea loc la PhilaCamp in Michigan.

Serviciu de Cina si Botez va incepe la ora 10:0AM (Chicago time) pe malul Lacului Michigan in parcul Van Buren State Park cu adresa:

23960 Ruggles Rd. South Haven, MI 49090 (269) 637-2788

Lacul Michigan – locul unde va avea loc botezul

Service Order
Welcome
Praise & Worship: Philadelphia Worship Team

Philadelphia Choir:  Glorify Your Name
Philadelphia Brass Band: Our God Is An Awesome God
Philadelphia Worship Team: He Is The Lord

Message: Pastor Teo Scorte

Philadelphia Choir: Praise Medley
Philadelphia Brass Band: A gnus Dei
Philadelphia Children’s Choir: I Have Decided

Testimonies
Amazing Grace [all candidates singing]

Message: Pastor Victor Cimpean

Communion

Baptism in Lake Michigan

 

Imediat dupa serviciu urmeaza Picnicul Anual al Bisericii la Campul Bisericii Philadelphia la urmatoarea adresa 34487 69TH St., Bangor, MI 49013 (Unele gps-uri nu recunosc … Read More »


Va invitam Duminica, Iunie 23 la PhilaChurch

22nd June

Va invitam cu drag la cele doua servicii ale Bisericii Philadelphia, Duminica, Iunie 23 la ora 10:00AM si 6:00PM. Veniti la inchinare, patasie si Cuvant.
Locul tau, dragul meu, este in Casa lui Dumnezeu. Te asteptam!

 
Dimineata:
Inchinare: Rev. Florin Modog & 70×7 Worship Band
Mesaj: Pastor Cornel Ianchici
Mesaj: Pastor Pavel Bochian Jr.
 
Seara:

Inchinare: Rev. Florin Modog & 70×7 Worship Band

Mesaj: Fr. Mike Sferle
Mesaj: Pastor Cristian Toader, Sebis, Romania 
Luni:

Rugaciune @7:30PM
 
Joi @7:30PM
 Rugaciune: Rev. Utu Tomuta

 Mesaj:  Pastor Florin T. Cimpean “Epistola catre Tit: Fiti cei mai Buni”
 
Evenimente Viitoare: 
Duminica, Iunie 23 – Vizita pastor Cristian Toader, Sebis
Iunie 26-28: Vacation Bible School
Duminica, Iunie 30: Binecuvantare Copii

PhilaCamp, Bangor, Michigan

 

Iulie 7: Serviciu de Cina si Botez  + Picnicul Annual al Bisericii la PhilaCamp
Va invitam sa va rugati pentru candidatii pentru botez:
 
Lavinia Daniela Costea
Dorina Covasa
Ilie Cristea
Andrea Diugan
Anamaria Halip
Jeniffer Faur
Denisa Faur
Mark Micula
Paul Nasui
Carmen Alina Plic
Sebastian Soreanu
Elisabeth Tise
Alexis Amaris Venter
Joshua Vlad
Costel & Adriana Iancu

Lacul Michigan – locul unde va … Read More »


Va invitam cu noi de Ziua Tatalui, Iunie 16

16th June

De Ziua Tatalui va invitam cu drag la cele 2 servicii ale Bisericii Philadelphia. La serviciul de dimineata, de la ora 10:00, sarbatorim Ziua Tatalui foarte plastic cu o binecuvantare de copii. Un tata, Mike Tiran si sotia Roberta, aduc pentru binecuvantare un ingeras de baietas Joshua Josiah. Ii felicitam cu aceasta ocazie pe ei si pe bunici, familiile Bogojel si Tiran.

La serviciul de dimineata o sa fie cu noi si Ministrul delegat al Departamentului Romanilor de Pretudindeni, Domnul Cristian David. Domnul ministru va avea un cuvant de salut pentru comunitatea noastra.

Domnul Ministru Cristian David

In cadrul acestui serviciu voi prezenta un mesaj inspirat din Parabola Fiului Risipitor cu titul “Inima de Tata”.
La serviciul de seara, de la ora 6:00PM, avem Ceremonia de Absolvire a Scolii Duminicale. In cadrul acestui serviciu va prezenta un mesaj Pastorul Horodinca din Romania.
Dragul meu, locul … Read More »


June 16: Happy Father’s Day

16th June

UN TATA PUTERNIC

Zilele acestea pe harta sarbatorilor americane se celebreaza o sarbatoare care nu este caracterizata de fastul si comercialismul altor astfel de evenimente, dar care este extrem de importanta prin implicatiile sociale si spirituale pe care le impune. Este vorba de Ziua Tatalui. Este un moment prielnic pentru meditatie profunda asupra acestei calitati fenomenale in familie, societate si biserica.

Punctul de plecare al acestui mesaj este constituit de superba parabola a Fiului Risipitor asa cum este redata de Luca 15. Desi suntem tentati sa ne odihnim atentia asupra fiului risipitor care risipeste in goana nu doar avutia tatalui ci si capitalul de iubire si incredere al tatalui si care apoi insceneaza o intoarcere spectaculoasa in casa infinitei iubiri,  totusi, caracterul peren, solid, imuabil si impozant prin umilinta iubirii lui este Tatal. Parabola ne prezinta un tata puternic care in ciuda … Read More »


Servicii speciale in Iunie cu Speranta, Adi Gliga, Moses Gaode, Victor Cimpean, Vasile Cinpean

1st June

Va invitam sa participati cu noi la diverse servicii si evenimente spirituale pe care le organizam in urmatoarele saptamani. Speram ca Dumnezeu sa foloseasca aceste servicii sau evenimente pentru binecuvantarea dumneavoastra.

 

Duminica, Iunie 2
Serviciu Divin @10:00AM Serviciu special cu cunoscutul grup Speranta. La finalul acestui serviciu serbam Cina Domnului.

 

Serviciu Divin @6:00PM Invitat special: Adi Gliga – cunoscut interpret crestin din Romania.

Duminica, Iunie 9 – La serviciul de seara va fi cu noi Pastorul Moise Gaode, Sacramento
Sambata, Iunie 15 – Intalnirea Familiilor
Duminica, Iunie 16
Dimineata: Binecuvantare de Copii
Seara: Serviciul de Absolvire al Scolii Duminicale. In cadrul acestui serviciu va predica pastorul Victor Cimpean, Bistrita.
Duminica, Iunie 23: La serviciul de seara o sa fim vizitati de pastorul Vasile Cinpean, Portland
Duminica, Iunie 30: Dimineata – Binecuvantare de Copii
Duminica, Iulie 7:
Serviciu de Cina si Botez la Lacul Michigan
Picnicul Bisericii Philadelphia la PhilaCamp, Covert, MI

 

 

 


Evenimente Iunie: Speranta, Adi Gliga, Moses Gaode, Vasile Cinpean

28th May

Va invitam sa participati cu noi la diverse servicii si evenimente spirituale pe care le organizam in urmatoarele saptamani. Speram ca Dumnezeu sa foloseasca aceste servicii sau evenimente pentru binecuvantarea dumneavoastra.
Joi, May 30 in Capela Pentecostal Theological Seminary din Cleveland, TN are loc un eveniment special: onorarea Fratelui Billy J. Rayburn pentru toata activitatea ministeriala printre romani, americani si alte nationalitati. Cu aceasta ocazie se lanseaza o bursa in onoarea lui la aceasta scoala teologica. La acest eveniment participa multi pastori si lideri americani, precum si cativa pastori romani ca Lazar Gog, Florin T. Cimpean, John Tipei, Moise Gaode, Iulian Costea si altii. Pastorii Gog si Cimpean vor avea care un mesaj in cadrul acestui serviciu. Fratele Rayburn a implinit in urma cu o saptamana 80 de ani.

Vineri, Mai 31 de la ora 7:30pm avem o seara speciala pentru femei cu … Read More »


Dumininca, May 19: Va invitam cu noi la Rusalii

18th May

Dragi prieteni,
Duminica in lumea occidentala se sarbatoreste Rusaliile – sarbatoarea Pogorarii Duhului Sfant – sau sarbatoarea care marcheaza fondarea oficiala a Bisericii lui Christos. Va invitam sa sarbatoriti cu noi prin inchinare, rugaciune, partasie si cuvant. Pentru Bisericile Penticostale si pentru credinciosii din aceste biserici aceasta zi are o semnificatie speciala. Locul tau este la biserica. Te asteptam!
 

 

 

 

 

Duminica Dimineata:

 

Inchinare: Rev. Florin Modog & 70X7 Worship Band

Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “Mesaj de Rusalii”

  

Seara:

Inchinare: Rev. Florin Modog & 70×7 Worship Band

Mesaj: Pastor Teo Scorte

Mesaj: Pastor Pavel Bochian

 

Multumim tuturor persoanelor care au participat vineri la Seara de Rugaciune, si suntem recunoscatori echipe de la bucatarie pentru slujirea lor. Multumim de asemenea tuturor familiilor care au participat sambata la intalnirea familiilor, precum si echipei organizatoare pentru daruire in slujire. Domnul sa va rasplateasca.

 

Luni:

Rugaciune @7:30PM

 

Joi @7:30PM

Rugaciune: Fr. Justin Chirila

Studiu: Pastor Florin T. Cimpean “2 Timotei: Secretul unei Biserici Sanatoase”

 

Vineri @7:30PM … Read More »


O Seara de Rugaciune – “Mai Vrem Rusalii” – Vineri, Mai 17 @7:30PM

17th May

Va invitam la o seara de rugaciune cu tema “Mai Vrem Rusalii” Vineri, Mai 17 de la ora 7:30Pm in sanctuarul Bisericii Philadelphia.
Inchinare si Muzica: Philadelphia Worship Band
Rugaciuni Diverse
La final (in jur de ora 10:00PM) servim pizza pentru toti participantii.
Vino cu noi la o seara speciala de rugaciune si partasie.

 


Un weekend cu pastorul Iulian Costea si fr. Sergiu Nichescu, un om fara maini care se tine tare de Domnul

10th May

Weekendul acesta, May 10-12, este unul cu intense activitati spirituale. Vineri seara avem 2 evenimente paralele: Vineri de la ora 7:30 are loc Intalnirea Tinerilor Adulti. Un grup de tineri inimosi din metropola Chicago vine impreuna pentru partasie, pentru invatatura si sa se pregateasca pentru ceea ce Domnul are planificat pentru ei. Seminarul din aceasta seara este “Cum sa te pregatesti pentru casatorie?”

Tot Vineri de la ora 7:30 tinerii Bisericii Philadelphia au o seara de evanghelizare la Niles West High School. E o oportunitate incredibila de a duce vestea buna in randul colegilor lor. O seara de inchinare, muzica si mesaj prezentat de pastorul Teo Scorte.

Sambata, May 11 avem pregatite alte doua evenimente speciale. La Biserica are loc un eveniment pentru mame si fete, “Mother/Daughter Brunch”. Toate femeile sunt invitate pentru o masa copioasa, pentru partasie si activitati recreative si spirituale. Tatii … Read More »


Va invitam la Cina Domnului, Duminica, Mai 5

4th May

Hristos A Inviat!
Acum cand fratii nostri din Romania sarbatoresc Sarbatoarea Pastelui, va invitam sa sarbatoriti cu noi Cina Domnului. Cu noi va fi si pastorul Nelu Chirita, Biserica Speranta, Galati. Dupa masa va asteptam din nou la un timp de inchinare, partasie si cuvant.
Va invitam sa notati pe calendarul dvs. principalele activitati pentru luna mai. Participa cu noi si vei fi binecuvantat.
Daca esti copilul Domnului, Duminica locul tau este la Biserica! Te asteptam.
Dimineata:
Inchinare: Rev. Ghita Tise & Philadelphia Worship Band
Mesaj: Pastor Nelu Chirita, Galati – Romania
Cina Domnului
 
Seara:
Inchinare: Rev. Ghita Tise & Philadelphia Worship Band
Mesaj: Fr. Steve Tomuta
Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean
 
Luni:
Rugaciune @7:30PM
 
Joi @7:30PM
Rugaciune: Fr. Ioan Sopt
Studiu: Pastor Florin T. Cimpean “2 Timotei: Secretul unei Biserici Sanatoase”
 
 
 
 
 Evenimente Viitoare:
  Mai 5: Sarbatoarea Pastelui in Romania
 
Cina Domnului. La serviciul de dimineata o sa fie cu noi misionarul George Gavrus din Afganistan
 
Vineri, Aprilie 10 … Read More »


Beneficiile Imediate ale Invierii: Regenerare, Restaurare, Revitalizare

4th May

Pentru toti prietenii nostri din Romania: CHIRSTOS A INVIAT!
BENEFICII IMMEDIATE ALE INVIERII

CHRISTOS A INVITAT: CARE SUNT BENEFIICIILE IMEDIATE ALE INVIERII? IATA 3 DINTRE ELE:

REGENERARE – Fiecare din noi am fost intr-o groapa a pacatului. Toata saptamana am spus Isus a murit pentru pacatele noastre. Insa ceea ce i-a spus Isus talharului “Astazi vei fi cu mine in rai” are valabilitate numai si numai prin inviere.
Probabil ca sunt unii oamenii aici care nu au rezolvat niciodata problema pacatelor lor. Singur nu ai cum s-o rezolvi.
Azi poti deveni o persoana noua. Regenerarea sau nasterea din nou este un act divin.
El, Christos cel Inviat, vrea sa-ti spuna acum: “Astazi vei fi cu mine in rai” Trebuie doar sa vii la el si sa-I spui: sunt un pacatos. Am nevoie de jertfa ta.
El deja a platit pretul. Te-a rascumparat.
Care este pretul tau?
Uita-te la univers, … Read More »


Romanian Pentecostal Churches USA

Posted by pastor in Uncategorized. No Comments

3rd May

See interactive map with the Romanian Pentecostal Churches from USA.


Christianity Could Become Extinct in Iraq as Islamists Drive Out Believers

29th April

Christianity Could Become Extinct in Iraq as Islamists Drive Out Believers

From: www.churchofgod.org

Iraq’s Christian heritage can be compared to its wetland marshes. Christ-followers in Iraq date back to the first century, making it one of the oldest Christian communities in the world. But today, Christianity in Iraq is under serious threat. Similarly, the wetland marshes—once teeming with flora and fauna—were drained to desert over a decade ago.

What’s more, it seems this attitude is part of a growing trend. Open Doors minister-at-large Paul Estabrooks explains, “The Christians are being told, ‘We want a Muslim-only nation. We do not want any Christians here.’ This is similar to what is going on today in northern Sudan.”

As a result, Christians in Iraq continue to be targets of violent attacks.

“When the Iraq war began, Muslim extremists in Baghdad targeted one whole community called Dara, where the … Read More »


20,000 Churches Band Together to Invite America Back to Church

29th April

Faith News Network

From: http://www.churchofgod.org/index.php/faithnews/show/20000_churches_band_together_to_invite_america_back_to_church

20,000 Churches Band Together to Invite America Back to Church

 

This September, around 20,000 churches will reach out to 10 million unchurched Americans for National Back to Church Sunday.

According to a recent article in The Washington Times, having an active spiritual life is one of the best ways to be happier and live longer. The Times article reported that those who attend church regularly tend to live an average of 35 percent longer than those who do not.

A Barna survey also shows that people who participate in faith-based communities are more optimistic, less stressed and believe they are making a positive difference in the world. Yet the number of Americans who identify as “unchurched” or “dechurched” has steadily increased over the past decade.

The goal this year for National Back to Church Sunday, the single-largest annual community outreach in … Read More »


Duminica, Aprilie 28 esti invitat la inchinare

28th April

Va invitam cu noi Duminica, Aprilie 28 la cele doua servicii ale Bisericii Philadelphia. Biserica este locul unde te intersectezi cu harul lui Dumnezeu. Indiferent de situatia in care te afli, locul tau este la Biserica. Vino la inchinare cu noi.

 

Oliviu si Gabi Ghica vor pleca pentru o perioada in Romania. Doresc sa le multumesc din inima si personal pentru modul in care au pregatit buletinul duminica de duminica cu multa creativitate, sacrificiu si devotament. Au fost o mare binecuvantare pentru biserica Philadelphia. Putini oameni inteleg ce inseamna sa faci buletinul si de aceea putini apreciaza.

Their American Dream!

Dumnezeu sa va rasplateasca, iar noi apreciem foarte mult. Ne rugam pentru ei si asteptam sa se intoarca acasa.
Dimineata:
Inchinare: Florin Modog & 70×7 Worship Band
Prezentare: Adi Rusu “Mari Oameni din Istoria Crestinismului”
Mesaj: Pastor Cornel Ianchici
 
Seara:
Inchinare: Florin Modog & 70×7 Worship Band
 
Mesaj: Fr. Florin Borojan
Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean
 
Luni:
Rugaciune … Read More »


Conferinta Anuala A Pastorilor Penticostali din SUA si Canada – Aprilie 25-27, 2003 Detroit

27th April

In perioada 25-27 Aprilie, 2013  in metropola Detroit a avut loc Conferinta Anuala a Pastorilor Penticostali romani din SUA si Canada. Conferinta a fost organizata de pastorul Cornel Avram, Pastor Coordonator al Conventiei de anul acesta, impreuna cu Biserica Happy Valley din Phoenix, Arizona. Conferinta a avut loc la biserica First Romanian Pentecostal Church din Romulus, MI, pastorita de pastorul Dinu Sabau. Echipa locala si Biserica au fost niste gazde exceptionale.
 Conferinta a inceput Joi seara cu intalnirea Consiliului Pastoral al Conventiei Romane. Asa cum se stie, miscarea penticostala romana din America este formata din cel putin 4 grupuri: grupul Assemblies of God, grupul Church of God, grupul Uniunea Bisericilor Penticostale si un grup de biserici neafiliate.
Anul acesta, Coordonatorul Consiliului este pastorul Cornel Avram din Phoenix, iar secretar este pastorul Florin T. Cimpean din Chicago. Consiliul include urmatorii pastori: Florin T. … Read More »


Dr. Billy J. Rayburn to be inducted in the Pentecostal Theological Seminary’s Hall of Prophets

23rd April

Dr. Billy J. Rayburn a fost si ramane un prieten adevarat al Bisericii Penticostale Romane. Prin slujirea lui a fost o binecuvantare pentru nenumarati romani, pastori si biserici. Acum cand implineste 80 de ani si cand sanatatea dansului este foarte precara, slujirea fratelui Rayburn va fi onorata intr-un mod in care va continua sa aiba impact asupra tinerilor romani care sunt chemati in lucrare, si anume, printr-o bursa (scholarship) in cadrul Seminarului Teologic Penticostal din Cleveland, TN. Daca Dr. Rayburn a avut un impact in viata ta, esti indemnat sa participi in acest proiect. Detalii gasiti mai jos. Multumim anticipat, florin
PTS HALL OF PROPHETS
 
Most of you should have received a letter from the Pentecostal Theological Seminary regarding their proposal of the induction of Dr. Billy J. Rayburn into the Hall of Prophets.  This is a high honor reserved for those … Read More »


Duminica, Aprilie 21 va invitam la inchinare la PhilaChurch

20th April

Va invitam sa participati cu noi Duminica la inchinare. In fiecare Duminica dimineata de la ora 8:30AM un grup de frati si surori se aduna la rugaciune de mijlocire pentru biserica, pentru misiune si pentru lucrarea Domnului in general. Este o lupta spirituala in care suntem angajati. De la ora 10:00AM va asteptam la primul serviciu de inchinare.
Seara, de la 6:00PM va asteptam la al doilea serviciu al zilei. Cu noi o sa fie si pastorul Alexandru Trombitas din San Antonio. Ne bucuram sa-l avem din nou la Philadelphia.
Weekendul acesta a fost unul special pentru tineri si copii. Vineri seara a avut din nou intalnirea tinerilor crestini din Chicago la Philadelphia. De cateva ori pe an tinerii organizeaza R.U.N (Romanian Unity Nights). Tinerii care au participat Vineri seara au avut o experienta a inchinarii si rugaciunii extraordinara, iar mesajul adus … Read More »


Duminica, Aprilie 14: Va invitam sa va inchinati cu noi.

13th April

 

E iarasi Dumininca si va invitam iarasi sa participati cu noi la 2 servicii special inchinate Domnului.
 
La serviciul de dimineata suntem vizitati de pastoral Ghita Mois din Baia Mare, Romania. La serviciul de seara avem binecuvantare pentru copii. Familia Adrian & Elise Rosu aduc pentru binecuvantare pe  fiul lor Elijah Adrian Rosu. Ii felicitam pe ei si pe bunici cu aceasta ocazie.
Dimineata:
Inchinare: Teo Scorte & Philadelphia Worship Band
Mesaj: Pastor Ghita Mois, Baia Mare
Seara:
Inchinare: Stefan Matis & “Grupul Mantuitii”
Binecuvantare: Familia Adrian & Elise Rosu
Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean

 

Luni Seara @7:30: Rugaciune
Joi Seara @7:30PM: Studiu Biblic “2Timotei: Secretul unei Biserici sanatoase”

 

Anunt: Multumim conducerii, membrilor bisericii si grupurilor de inchinare pentru participarea activa la saptamana de post si rugaciune. Domnul sa va binecuvinteze.
 
 
 
 
 Evenimente Viitoare:
 Duminica, Aprilie 14: La serviciul de seara o sa avem binecuvantare pentru copii.
 
Duminica 21 Aprilie: la serviciul de seara o … Read More »


One Million Christians Praying for Two Billion Children this Sunday

13th April

From: http://www.churchofgod.org/index.php/faithnews/show/one_million_christians_praying_for_two_billion_children_this_sunday

 

This Sunday, April 14, is Global 4/14 Day. An international coalition of one million Christians, known as the 4/14 Window Movement, will partner together in prayer on six continents. They will specifically be praying for children in the “4/14 Window.”

The 4/14 Window refers to all children between the ages of 4 to 14. During this decade or “window,” most children in this demographic develop their moral and spiritual foundations.

“Global 4/14 Day is an annual day of prayer for the world’s children.” said Steve Karges, founder and president of Children’s Ministries International, Inc. and coordinator of the event. “The focus of our prayers on Sunday will be for the children who are forgotten, vulnerable and spiritually lost,” Karges explained, “and we invite Christians everywhere to join the movement and pray.”

There are 2.3 billion children on earth under age 15 (seven … Read More »


Aprilie 8-12: O saptamana de Post, Rugaciune si Pocainta

8th April

Invitam toti membri Bisericii Philadelphia si pe oricine doreste sa se uneasca cu noi la un o saptamana speciala de post, rugaciune si pocainta. Saptamana aceasta (Aprilie 8-14-12) am anulat toate celelalte activitati si in fiecare seara de la ora 7:30PM ne adunam cu conducerea bisericii si cu toti cei care doresc sa participe la un timp de rugaciune. Incurajam membrii bisericii sa se apropie de Domnul cu rugaciune, post si pocainta in aceasta saptamana. Multumim tuturor pentru participare.
2 Cronici 7:14-16

14 dacă poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, şi va căuta Faţa Mea,
şi se va abate dela căile lui rele, -îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul, şi -i voi tămădui ţara.
15 Ochii Mei vor fi deschişi de acum, şi urechile Mele vor fi cu luare aminte la rugăciunea făcută în
locul acesta.
16 Acum, aleg … Read More »


Thank God and Philadelphia families for their generosity

7th April

Doresc sa folosesc acest moment sa multumesc tuturor membrilor bisericii Philadelphia care au participat in aceasta seara la serviciul divin si fundraiser-ul pentru sistemele de sunet si video.
In seara aceasta, cu ajutorul Domnului si generozitatea dvs am adunat $107,305.00. Praise the Lord! Este mai bine decat m-am asteptat eu personal.
Pentru cei care n-au fost prezenti in aceasta seara, inca nu este tarziu sa participati. E datoria biblica a fiecarei familii.
Apreciez generozitatea fiecarei familii, fiecarui tanar, copil si fiecarei persoane in varsta. Va multumesc tuturor din inima si trebuie sa marturisesc ca sunt coplesit de generozitatea voastra si de sprijinul acordat. Dumnezeu sa va rasplateasca.
Multumesc comitetului si pastorilor pentru implicarea masiva si pentru exemplu personal in darnicie. Domnul sa va rasplateasca.
Multumesc in mod special echipei executive care m-a ajutat sa organizez acest eveniment: Eugen Ancateu, Dorin Bogdan, Florin Modog, Laurentiu Tomuta, … Read More »


God’s Amazing Funds

7th April

 

How much is too much? Across history personal possessions were a sign of pride, success, social status, achievement, luck and of blessing. Moreover, there is a fundamental human need for personal possessions: as humans we need a roof, we need clothing, we need food and need provisions and things for our survival.

I believe the problem with the possessions is not “muchness” but attitude. If our focus is on acquiring as many possessions as we can then we are trapped in a never ending rat race of competition, greed, materialism, individualism and selfishness.

When it comes to possessions, “much” is a very loaded word. It is geographically, socially and politically conditioned. For a person living in utter poverty in a devastated country around the world, “too much” would be what a person living on the poverty threshold in USA possesses.

However, from a … Read More »


Proiectul de Sunet si Video al Bisericii Philadelphia

6th April

Philadelphia Romanian Church NEWS
April 2, 2013
Iubiti frati si surori,
Va salutam cu frumosul salut Christos A Inviat!
Va scriu aceasta scrisoare in numele  conducerii Bisericii Philadelphia pentru a va invita sa participati cu familia dvs la serviciul din data de 7 Aprilie seara, serviciu care va incepe la ora 5PM.  La finalul acestui serviciu vom avea o masa de partasie cu toti participantii.
Asa cum am mentionat deja, Biserica Philadelphia are o mare nevoie de a inlocui sistemul de sunet si video al Bisericii pentru a corespunde nevoilor si cerintelor actuale. Acest sistem este foarte vechi – unele elemente datand din anul 1994 – si ne poate lasa complet oricand.
Vrem sa indeplinim acest proiect capital, nu pentru ca alte biserici au facut acest lucru in ultimii doi ani, ci pentru ca este o nevoie urgenta pentru functionarea serviciilor divine. De asemenea, serviciile bisericii … Read More »


Seara Familiei: Sambata, Aprilie 6 @6:00PM

6th April

FAMILY NIGHT EVENT

You are warmly invited to a special event dedicated to the family.

Come celebrate with us! 

Biblical teachings

Good food and fellowship 

You’re family deserves to be happy and strong!

SPECIAL GUEST

 Pastor Simi Timbuc

Va invitam la o seara speciala de partasie dedicata familiilor!

Pastorul Simi Timbuc va sustine un seminar special pentru familii. 

***

Philadelphia Romanian Church-Chicago

1713 W. Sunnyside Ave Chicago, IL 60640 

Saturday April 6 | 6PM

(Babysitting provided)


Editorial Revista Genesis: Un prieten in locuri inalte

31st March

A aparut un nou numar al revistei Genesis. Contacti-ne pentru a intra in posesia revistei.

 

Un Prieten in Locuri Inalte

Saptamana Patimilor i-a lasat pe ucenici dezorientati, confuzi, singuri si cu un sentiment de abandonare si singuratate tulburator. Pe neasteptate evenimentele s-au precipitat astfel incat intr-o saptamana Isus si ucenicii ajung de la  glorie la groapa. Desi Isus i-a avertizat despre sfarsitul lui dramatic, ei nu au inteles, parca nu era verosimil. Moartea lui Isus a avut un efect devastator asupra ucenicilor. Raman in urma lui disperati, traumatizati si devastati.
Dupa inviere, insa, Isus se intoarce la ei cu un adevarat prieten care alina ranile, le ilumineaza confuziile si le reda confidenta. La Paste noi sarbatorim un Prieten in loculri Inalte. Un astfel de prieten poate face diferenta. Cand cunosti pe cineva intr-o pozitie inalta ai access, confidenta, influenta. De aceea acum sarbatorim … Read More »


Ziua de Paste 2013: Jurnal de Durere si Bucurie

30th March

JURNAL DE DURERE SI BUCURIE

 

LUNI: Admiratia si popularitatea nu tin mult. Ecoul aplauzelor s-a stins. Strigatele de bucurie si aclamare au fost inlocuite de zumzetul asurzitor a unui oras suprapopulat. Isus incepe ziua ciudat: nu a fost servit cu breakfast si este flamind. Bleastama un smochin. Socati, Fariseii vor sa afle despre puterea lui. Isus le spune citeva parabole. Cea cu vierii care si-au insusit via. “Au pus mina pe Fiul Stapinului, l-au scos afara din vie si l-au omorit” Ghici cine sunt vierii? Dar Isus le vorbeste despre inviere: “Eu voi Invia, Moarea nu ma va putea tinea!”
Luni Isus este neinteles, dar vine Duminica
MARTI Mai are citeva parabole: Apropo, sa stiti ca este ok sa platiti taxele: “dati Cezarului ce este al Cezarului si lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu”. Stiti, la nunta fiului de imparat sunt toti … Read More »


Exist, deci sufar. Sufar, deci exist

29th March

Exist, deci Sufar. Sufar, deci exist

Saptamana aceasta  se numeste traditional Saptamana Patimilor. Patima nu se refera aici la un viciu, ci la suferinta. Aceasta saptamana este impregnata cu suferinta christica pentru pacatele noastre. Vinerea Mare reprezinta culminarea acestei suferinte.

Biblia este foarte realista si onesta vis a vis de suferinta.

Din 150 de psalmi, o treime sunt lamentatii despre suferinta. Plangeri. Majoritatea profetilor au lamentatii, strigand disperati din mijlocul suferintei catre Dumnezeu. Foarte adesea, oamenii lui Dumnezeu din Biblie nu inteleg de ce trebuie sa sufere.

Suferinta este parte integranta a destinului uman. Existam, deci suferim. Suferim, deci existam.

Poate ca in prezent suferi si este neplacut sa suferi. Poate nu intelegi sau poate nu mai rezisti.

Crucea, simbolul cel mai comun al crestinismului – este emblema suferintei.

Cand ne gandim la Suferinta imediat putem spune fara echivoc:

1.       Este Comuna – este in codul nostru … Read More »


Veniti sa sarbatorim Cina Domnului in Joia Mare

28th March

Va invitam sa participati cu noi, Joi, Aprilie 28 de la ora 7:00PM la Cina Domnului. Pentru mine personal este cea mai importanta Cina a anului. Ne adunam intru-un cadru intim in prezenta lui Isus si a ucenicilor sai sa serbam cu azima si rodul vitei ceea ce Isus a facut pentru noi. Este intotdeauna un moment inaltator, emotionat si terapeutic pentru cei ce vin in prezenta lui Isus.
Avem si vizitatori, tocmai din Coreea de Sud.
Te asteptam cu drag

 


A Newsletter from Dr. Tony Lane, COG RTO Administrative Bishop

28th March

 

REMEMBERING THE CROSS
As we celebrate the resurrection of Jesus Christ this week, we must never forget that before there could be a resurrection, there had to be a crucifixion.  Jesus’ death on the cross revealed love like had never been demonstrated before.  While sin, hate, sorrowful disciples, apparent fading hope and tragedy, Christ exemplified triumph, forgiveness and blessing.  His words on the cross cried out His love for all of the world, in spite of what they were doing.  Forgive them, He said.  Then, by declaring hope for the repentant thief, His love decreed His purpose to seek and to save that which was lost.  While He was dying, He cried out in love as in His dying hour, He demonstrated care for his mother, making provision for her with John.   Jesus loves you! He loves the sinner and He … Read More »


De Duminica Floriilor, Martie 24, sunteti invitati la Biserica Philadelphia

23rd March

Suntem in sezonul sarbatorii Pastelui. Maine este Duminica Floriilor (Palm Sunday). Va asteptam la Biserica Philadelphia. La serviciul de dimineata o sa avem binecuvantare de copii. Familia Dinu si Elena Suteu aduc pentru binecuvantare pe fetita lor Dina Cristina. Iar de la ora 6:00PM va invitam din nou la Inchinare, Partasie si Cuvant. Mesajul pe care o sa-l aduc dimineata este “Copiii (O Generatie) care Striga!”, iar seara, in anticiparea Saptamanii Patimilor, voi prezenta mesajul “Exist, deci Sufar, Sufar, deci Exist”.

In saptaman Pastelui fati timp sa te apropii de Domnul in mod special. Incepe luni seara cu rugaciune, vino Joi seara la Cina Domnului, iar vineri, in ziua rastignirii, vino sa meditam impreuna la moartea lui Christos. Dupa Vinerea Mortii urmeaza Duminica Invierii. Invita familia ta, prietenii tai si cunoscutii tai sa declaram impreuna ca “Hristos A Invitat!”

Dimineata:
 
Binecuvantare: Familia Dinu si … Read More »


Va invitam cu noi in acest sezon al Pastelui

16th March

Ne apropriem cu pasi repezi de tulburatoarea sarbatoare a Pastelui. Va invitam in mod special sa participati cu noi in urmatoarele 2 saptamini la activitatile speciale si la serviciile divine pregatite pentru acest sezon. Veniti sa recapitulam impreuna evenimentele care au premers invierii lui Isus: intrarea in Ierusalim si saptamana patimilor. Veniti sa celebram cu explozie de bucurie evenimentul Invierii. Ne rugam ca unii dintre noi sa experimenteze REGENERARE, altii, RE-IMPROSPATARE, si de ce nu? - unii, RESTAURARE. Prin puterea invierii acest lucru este posibil.

Martie 17, 2013
Dimineata:
Mesaj: Pastor Cornel Ianchici
Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean, “Doi Isusi si o Decizie”
 
Seara:
Mesaj: Fr. Daniel Amariei
Mesaj: Pastor Pavel Bochian
 
Martie 21, Joi Seara @7:30PM
Rugaciune: Stefan Matis
Studiu: Pavel Bochian
 
 
UPCOMING EVENTS:
Martie 24: Duminica Floriilor
Dimineata: Binecuvantare pentru copii
 
Martie 25-31 – Saptamana Pastelui
 
Martie 28, Joia Mare: Vizita Pastorului Young Kil Lee & Ambassador Singers, Corea de Sud
Cina Domnului
 
Vineri seara @7:30 Serviciu de Vinerea Mare
 
Duminica, … Read More »


Joi, Martie 14: O seara speciala cu Pastor Dr. Nelu Brie

13th March

Va invitam sa participati cu noi Joi seara, Martie 14 de la ora 7:00PM la o seara speciala de evanghelizare cu Pastorul Nelu Brie din Sibiu, Romania. Pe langa pastoratie, Dr. Nelu Brie preda la Institutul Teologic Penticostal din Bucuresti.

Nelu Brie este unul dintre cei mai proeminenti pastori din generatia tanara din Romania. Ne bucuram sa-l avem cu noi la acest serviciu.

Joi seara de la ora 7:00PM locul tau este la Biserica Philadelphia. Te asteptam.


Duminca, Martie 10, schimba ora si vino la Biserica

9th March

Dragi prieteni,
Va reamintim ca Duminica, Martie 10, se trece la timpul de primavara. Asadar, la ora 2:00AM timpul se da inainte cu o ora, devening astfel 3:00AM. Nu trebuie sa asteptati pana la 2 dimineata sa faceti lucrul acesta. Inainte sa va culcati  dati ceasul cu o ora inainte

Implicatia este ca de fapt trebuie sa ne trezim cu o ora mai devreme. Faceti efortul si nu intarziati la biserica. Dumnezeu remunereaza cel mai bine. Va asteptam.
La 10:00AM (dupa ora de primavara) va asteptam la un serviciul in care avem binvecuvantare de copii. Familia Mike si Florina Sferle aduc la biserica pe al treilea lor copil, Luke James. Ii felicitam si ne bucuram pentru ei.
Mesajele diminetii vor fi aduse de Pastorul Teo Scorte si Pastorul Dani Lela, pastorul bisericilor penticostale din Roman si Bacau. Dansul este pentru prima data cu noi
Seara de … Read More »


Update: continuati sa va rugati pentru misionara Nelly Trusca

8th March

Dragii mei,

Slava Domnului!

Fetele, Nelly si Gety sunt niste viteje, daca e corecta gramatica mea, sau fara risc, pot spune biruitoare. Au aterizat cu bine la Istambul si se vede ca au pus piciorul pe pamanul european ca au dat de supa si cand am vorbit cu ele, Nelly fiind slabita se bucura de o supa de rosii si iaurt mai fluid, turc, cum ar fi,lasi indian. Zborul a fost lung dar confortabil a zis Nelly, mai ales ca amandoua fiind ff obosite au li se parea totul amuzant si au ras incontinuu. Sper sa se fi odihnit totusi!

Acum ele se vor odihni in aeroport pe tranzit daca sora Maria din Turcia daca este la aeroport, am ruga-o daca poate sa mai stea o ora cel putin pt a vedea cum e digestia lui Nelly. Ea are foamete cat vede cu … Read More »


Vesti mai bune despre starea sanatatii misionarei Nelly Trusca in India

7th March

Informatii de la sora Ina Hrisca, Director CRST:
Dragi frati si surori,
Desi ultimele patru zile nu au fost deloc usoare, nici pentru Nelli care a fost in spital in India intr-o stare critica datorita ocluziei intestinale pe care a facut-o si care ar fi implicat operatie, dar nici pentru mine care, aflandu-ma in Statele Unite a trebuit sa gestionez situatia cat a depins de mine, vreau sa va multumesc din inima pentru rugaciunile inaltate si pentru sustinerea acordata in toata aceasta situatie.
Multumesc de asemenea fratelui Utu care a aratat responsabilitatea unui adevarat parinte pe parcursul intregului proces.
Cu doar cu cateva ore inainte de a incepe calatoria din Coimbatore spre New Delhi (si aproi spre RO) medicii i-au interzis lui Nelli categoric plecarea din spital daca nu va fi insotita de un cadru medical specializat. Acest fapt a schimbat mersul lucrurilor si am amanat din nou biletul … Read More »


Martie 3: Cina Domnului si vizita Pastorului Eugen Jugaru

2nd March

Va invitam sa participati cu noi Duminica dimineata de la ora 10:00AM la cel mai important eveniment din cadrul serviciilor divine: Cina Domnului. Pentru mine personal Cina este momentul cel mai inaltator din viata Bisericii. Cina este un moment comemorativ, un eveniment redemptiv si o experienta personala si comunitara a harului divin. Daca esti credincios cu adevarat, nu poti sa pierzi aceasta ocazie.

Seara suntem vizitati de Pastorul Eugen Jugaru, Profesor de Teologie Sistematica la  Institutul Teologic Penticostal din Bucuresti. Pastorul Jugaru viziteaza Chicago pentru prima data. Imi face mie personal placere sa ne revedem dupa aproape 20 de ani. Va astemptam la o seara binecuvantata.
Anunt Important:
“Invitam toate femeile din Biserica Philadelphia la Intalnirea Femeilor care va avea un format nou incepand din data de  8 Martie.
Vor fi abordate teme precum “Feminitatea si Adevarata Frumusete”, “Nutritie si Sanatate”, “Banii si Administrarea lor”, … Read More »


Noah’s Ark Grand Opening

25th February

Today,  February 24, we had the Grand Opening for the new Noah’s Ark. After 2 months of construction work we opened this beautiful “paradise” for our kids. What a surprise for children and parents.
Suddenly Noah’s Ark has become the most popular place in our church.
Our church is experiencing a baby boom and we had to do this investment. This a great place for the little ones between 1 year old to 4 year old. A blessing for them and for the parents. Be confident to bring your kids to a safe and fun place where they not only play but are also initiated in the amazing world of Christian faith and practice.
I take a moment to thank all parents and children  that came early for the Grand Opening. Thanks to Mihaela Tomuta, president of the PTA, for preparing the refreshments … Read More »


Februarie 24: Adunarea Generala a Bisericii Philadelphia

24th February

Februarie 24, 2013

Preaiubiti Frati si Surori,
 In numele conducerii bisericii va spun un sincer “Bun Venit” la Adunarea Generala Anuala a Bisericii Philadelphia.
A sosit momentul sa prezentam bilantul bisericii pe anul 2012. Va multumim ca ati ales sa participati la aceasta intalnire care este la fel de importanta ca oricare serviciu divin. Se cade, intr-adevar, sa glorificam pe Dumnezeu pentru Anul 2012 care a fost un an de indurare al Domnului. Cred ca toti putem marturisi ca Domnul a fost cu noi, ne-a protejat si ne-a binecuvantat.
 
In mod personal, multumesc fiecarui membru pentru ca mi-ati permis sa va slujesc ca pastor inca un an. Doresc sa adresez un cuvint special de multumire comitetului care a slujit cu credinciosie in acest mandat. Am lucrat impreuna la bine si la greu si Dumnezeu a onorat eforturile noastre. Multumesc pastorilor si lucratorilor bisericii, adevarati … Read More »


700 Club Interviews Dr. Tim Hill

21st February

700 Club Interviews Tim Hill

from: http://www.faithnews.cc/?p=14051

https://www.facebook.com/fcimpean/posts/409974769093721?comment_id=2432295&notif_t=share_comment#!/photo.php?fbid=492534254116169&set=pb.100000787952332.-2207520000.1361460023&type=3&theater

An interview with Tim Hill, director of Church of God World Missions, was recently aired on the 700 Club. He answered questions from interviewer Gordon Robertson about the church’s mission activities.

Hill stated that the focus of World Missions is on unreached peoples. Unreached people can be defined as a group of people who speak a common language and share a common culture. They think of themselves as “us” and they do not have among them enough Christians to evangelize the group, typically less than 2 percent, if any. Demographers have identified almost 17,000 distinct people groups around the globe, and nearly 7,000 of these groups are considered “unreached.” This is approximately 2.8 billion people. The church’s missions task is far from done. Among the best resources for getting involved with unreached peoples are the Joshua … Read More »


Duminica, Februarie 17: 7 Imperative pentru Sanatate Spirituala

16th February

Va invitam sa participati cu noi la 2 servicii, Duminica, Februarie 17.
Dimineata de la ora 10:00AM incepem cu inchinare vibranta si rugaciune la care  ne conducee Grupul 70X7. Avand in vedere ca inca suntem la inceputul anului voi aduce un mesaj de provocare pentru fiecare: “7 Imperative pentru Sanatate Spirituala”. Acest mesaj este inspirat din 1 Timotei 6.
Seara suntem onorati sa avem cu noi pe Ina Hrisca, directoarea Centrului Roman de Studii Transculturale din Romanian. CRST este scoala de misiune unde se pregatesc majoritatea misionarilor penticostali romani. Este scoala fanion a misiunii mondiale romane. CRST este partener in Romania al organizatiei Discover Your Mission (DYM) operata actualmente din Chicago.
Tot la serviciul de seara va fi cu noi pastorul Cristi Dugulescu din Timisoara.

Pentru maine: 
Duminica Dimineata:
 Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “7 Imperative pentru Sanatate Spirituala”
Seara
Prezentare Speciala: Ina Hrisca, Director – Centrul Roman … Read More »


February 10: A special night of music with Chicago Combined Choir and the Logos Symphony Orchestra

9th February

Va invitam sa fiti cu noi la doua servicii speciale, Duminica, Februarie 10. La serviciul de dimineata avem binecuvantare pentru copii. Familia Daniel si Sarah Schiop aduc la binecuvantare primul lor copil, Ayla, un ingeras de fetita. Pastorul Cornel Ianchici si sotia Maria, precum si familia Viorel si Lidia Schiop sunt mandrii bunici. Felicitam atat pe parinti cat si pe bunici.
 
La serviciul de seara de la ora 6:00PM avem un concert extraordinar cu ansamblele Chicago Combined Choir si Logos Symphony Orchestra. Veniti sa va bucurati de o muzica de mare calitate.
We invite you to a special night of Music, Sunday, February 10 @6:PM with the Logos School of Music. Come and enjoy! –
Freedom Band
Jerusalem (with the Holy city)(RO)  
Bow the Knee
Lord have Mercy
Pas cu Pas (RO)
We will Understand it by and by
The Lord Bless you and keep … Read More »


It’s time to Rekindle the Love: A Romantic Dinner for Couples

8th February

Sambata seara, Februarie 9, Biserica Philadelphia organizeaza un dinner romantic pentru cupluri. E important sa investim in familiile noastre.
Inca nu este prea tarziu sa partici. In jur de 70 de familii au decis sa participe la o seara plina de romantism, partasie si la o masa copioasa. Daca esti indragostit (a) si esti casatorit(a) acest eveniment este pentru tine.

Date: February 9, 2013
Location: Philadelphia Church
Time: 6:00PM
Participants: Couples
 Tema: “ It’s time to Rekindle the LOVE”
Childcare: Provided

LE MENU
Apéritif
Calamars Frits
Aubergines au parmesan
Bruschetta
Crevettes
 
                                                  Salade César
Entrees
Poulet aux Champignons et Mangue
Alfredo Pâtes
Bœuf Grillé
Pois de senteur et asperges, carottes rôties
Purée de Pommes de Terre
Baguettes françaises
Eau Pure
Perrier Eau Minérale
Café Starbucks
Punch aux Fruits

Chocolat Framboise Dessert

 

 

 


Va invitam la Cina Domnului si la un serviciu cu Pastorul Beni Zagrean – Duminica, Februarie 3

2nd February

Va invitam la cele 2 servicii duminica, Februarie 3.
Dimineata va invitam sa participati cu noi la Cina Domnului.
La serviciul de seara ne bucuram sa avem cu noi pe Pastorul Beni Zagrean din Portland, Oregon de la Biserica Philadelphia.
Te asteptam sa fi la Biserica. Pastor Florin T. Cimpean

 

Duminica Dimineata:

Mesaj: Pastor Teo Scorte
Cina Domnului: Pastor Pavel Bochian

Seara:
Mesaj: Fr. Daniel Amariei
Mesaj: Pastor Beni Zagrean, Portland

Luni Seara: Rugaciune @7:30PM

Joi Seara @ 7:30PM
Rugaciune: Rev. Utu Tomuta
Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean, “Secretul unei Biserici Sanatoase”

EVENIMENTE VIITOARE
Duminica, Februarie 3:
Dimineata: Cina Domnului
Seara: Vizita pastorului Beni Zegrean, Portland, OR

Sambata, Februarie 9 @6PM: “Romantic Dinner  for Couples”

Duminica Februarie 10
   Dimineata: Binecuvantare Copii
   Seara: Ansamblul Coral Logos
Vineri, Februarie 15: Singles Ministry
Duminica, Februarie 24:
Dimineata: Adunarea Generala a Bisericii Philadelphia
Seara: Vizita pastorului Marinel Ceuta, Presedintele Assemblies of God Romania


A Sunday with pastor Marius Livanu and Dr. Tony Lane. You are invited!

27th January

In saptamana care se incheie am avut doua seri speciale de celebrare in rugaciune. Luni seara am incheiat perioada de 21 de Zile de Post si Rugaciune si am marcat lucrul acesta printr-o seara de rugaciune si inchinare a familiei Bisericii Philadelphia. A fost o seara memorabila.
Vineri seara am invitat bisericile locale sa participe cu noi la o seara de rugaciune. Au participat toti pastorii si unii membrii ai bisericilor locale. Sute de credinciosi s-au bucurat in inchinare si lauda, in rugaciune si Cuvant timp de mai mult de 4 ore. A fost din nou o experienta extraordinara. Multumim Domnului, pastorilor si tuturor celor care au participat.
Va invitam acum pentru 2 servicii duminica.
Dimineata o sa avem cu noi pe pastorul Marius Livanu, presedintele Comunitatii Penticostale din Italia. Marius este si un cunoscut cantaret crestin.
Seara suntem onorati sa avem cu noi … Read More »


O Seara Speciala de Rugaciune, Vineri, Ianuarie 25 @7:30PM

24th January

Va invitam cu dragoste Vineri, Ianuarie 25 de la ora 7:30PM la o seara de celebrare prin Inchinare, Rugaciune si Cuvant. Biserica Philadelphia sarbatoreste anul acesta 40 de ani de existenta. De-alungul anului dorim sa marcam aniversarea prin diferite actiuni.
La aceasta seara de rugaciune, in conjuctie cu anul aniversar, am invitat bisericile locale si pastorii lor sa celebreze cu noi in rugaciune.
Este o seara  de la care nu vreti sa lipsiti! In persoana sau online la philarom.com.
O sa fie cu noi:
Pastorul Costica Hrisca, Biserica Ghetimani
Pastorul Cristian Ionescu, Biserica Elim
Pastorul Teodor Luca, Biserica Emanuel Chicago/Biserica Philadelphia Atlanta
Pastorul Luigi Mitoi, Biserica Betania
Rev. Constantin Lupancu, Rev. Sorin Puha, Bisercica Golgotha
Pastorul Marius Livanu, Presedintele Comunitatii Penticostale din Italia si cantaret crestin cunoscut
Dr. Tony Lane, Administrative Bishop, Church of God Romanian Teritorry si speram ca si alti frati lucratori.
Inchinarea va fi condusa de Grupul SeventyTimesSeven
La finalul … Read More »


Condoleante Familiei Tomuta si Familei Dan. Fr. Aurel Dan a plecat la Domnul

20th January

Din partea Bisericii Philadelphia transmitem condoleante Mihaelei Tomuta si familiei ei cu ocazia plecarii la Domnul a tatalui ei, fratele Aurel Dan in Charlotte, NC. Trasmitem condoleante si fratelui Cornel Dan si familiei dansului pentru pierderea fratelui dansului. Ne rugam ca Domnul sa-i magaie pe toti cei ramasi in urma plecarii la Domnul a fratelui Aurel Dan.
Mihaela Tomuta, fica dansului: “Today January 19, 2013 around 6:15 PM, my dear Father, Aurel Dan, passed away and went to be with The Lord at the age of 78. After a long time of pain and suffering, he has left to be with his Heavenly Father. He was a man of good virtue and was a good role model for all that knew him.  Our family will miss him dearly”

 


Duminica, Ianuarie 20: Un Duh si sapte spirite

19th January

Va invitam sa participati cu noi Duminica la doua servicii special pregatite pentru gloria Domnului si edificarea dvs. Inca in febra inceputului de an, in ultimele doua duminici am prezentat mesajele “Fii O Voce in 2013″ si “Descopera cum lucreaza Dumnezeu”.  Duminica, cu ajutorul Domnului, voi prezenta doua mesaje din nou cu bataie lunga pentru anul 2013. Dimineata o sa prezint mesajul “7 Imperative pentru Sanatate Spirituala“, iar seara un mesaj cu titulul ”Un Duh si 7 spirite”
Acum cand ne apropriem de finalul  celor 21 de Zile de Post si Rugaciune te chemam sa fii cu noi. Vino sa celebrezi prezenta Domnului cu noi Duminica. Luni este ultima zi a timpului de post si rugaciune. Incheiem cu o seara de rugaciune. Fati timp sa fi acolo.
Vineri seara te chemam la o noapte de rugaciune de la ora 7:30PM cu participarea bisericilor penticostale din … Read More »


Phila Family Night: Saturday, January 19, 2013 @6:00PM

19th January

Va invitam sa participati cu noi la o seara pentru familie. Un timp pentru familia ta! Este o intalnire la care orice cuplu care doreste sa cultive viata de familie ar trebui sa participe.
Veniti, nu dati vina pe copii: oferim childcare gratuit. Incepem cu partasie si gustari delicioase. Echipa care se ocupa de partasie ne surprinde intotdeauna cu delicatese. Continuam cu o discutie despre planurile din acest an, despre Valentine’s Day si despre “Annual Family Retreat”. Incheiem cu un seminar pentru inceput de an: “E Timpul sa faci Ajustari”
Daca veniti, castigati! Daca lipsiti, pierdeti. Va asteptam!
Date: January 19, 2013
Location: Philadelphia Church
Time: 6:00PM
Participants: Couples
Childcare: Provided
Fellowship and Food
Seminar: “It’s time to make Adjustments”

 

 


Join us Sunday, December 13

13th January

Va invitam sa continuati sa participati in programul de rugaciune si post de 21 de zile. Va invitam la cele 2 servicii divine duminicale. In serviciul de dimineata ne rugam pentru copii. Familia Timotei si Hajni Pintilie aduc pentru binecuvantare pe baietasul lor Joshua.
Seara va invitam sa celebram impreuna si sa invatam despre cum lucreaza Dumnezeu in viata noastra prin mesajul “Descopera Caile lui Dumnezeu”.
De asemenea, te chemam sa consideri sa participi cu noi la  activitatile spirituale pe care le organizam in urmatoarele 4 saptamani.
Duminica Dimineata:
Binecuvantare: Familia Tim si Hajni Pintilie
Mesaj: Pastor Pavel Bochian
Seara
Mesaj: Pastor Teo Scorte

Mesaj:Pastor Florin T. Cimpean “Descopera Caile lui Dumnezeu: Process, Providenta, Putere“

Luni Seara: Rugaciune @7:30PM

Joi Seara @ 7:30PM

Rugaciune: Fr. Iosif Costea
Mesaj: Florin T. Cimpean “Secretul unei Biserici Sanatoase: Partea a Doua”

Te rog pune info despre post si rugaciune.

Upcoming Events:
Sambata, 19 Ianuarie @6:00PM: Family Ministry
Luni, 21 Ianuarie: Concluzia … Read More »


O Zi de Post si Rugaciune a Liderilor

8th January

Biserica Philadelphia este intr-o perioada de post si rugaciune de 21 de Zile. Azi am postit cu tot comitetul si toti ordinatii, iar seara ne-am adunat impreuna doar comitetul si lucratorii ordinati in sanctuarul bisericii la rugaciune. A fost o seara inaltatoare. Am cerut Domnului ungere proaspata pentru anul 2013 si trezire autentica pentru comunitatea noastra. Am facut ceva diferit: fiecare s-a… dus in sectiunea in care sta in biserica si ne-am rugat pentru fiecare persoana/familie care sta in sectiunea respectiva. A fost o experienta incredibila. Dumnezeu ne-a coplesit cu prezenta Lui. Am fost 22 de persoane intr-un sanctuar de peste 1200 de locuri. Prezenta Domnului insa a umplut locul. Este o experienta pe care trebuie sa o continuam. Multumesc Domnului pentru echipa cu care lucrez. ftc


Fii o Voce in 2013!

7th January

Fii o Voce in 2013 Matei 3:1-17

Exemplul lui Ioan Botezatorul – numit de Domnul Isus cel mai mare proroc, om – este unul profetic pentru noi.
2 milioane de romani poarta numele lui: Ioan sau Ioana – cel mai utilizat nume in Romania.
Cum te cheama? Glasul
My name is the Voice
Noi traim intr-un univers al vocilor, auzim voci. Traim cu voci.
Ascultam la:

Vocea Oamenilor

Vocea Lumii

Vocea lui Satan

Vocea Constiintei

Vocea lui Dumnezeu Apoc. 3:20

Voci Gresite: Noi adesea reprezentam o voce, un glas:

Vocea Barfei – a vorbirii de rau Lev. 19:14 “Sa nu vorbesti de rau pe un surd…ci sa te temi de Dumnezeul tau. Eu sunt Domnul.

Omul care a fost surd. N-auzea nimic. S-a dus la doctor si acesta la tratat, implantandu-i un aparat. Omul a inceput sa auda. Dupa 2 saptamani a venit la control si dr. la intrebat cum este. “Aud tot”. Ce-au … Read More »


The Theme of 2013: Celebrate 40 Years of Philadelphia Family, Fellowship and Friendship

5th January

Anul 2013 este important pentru Biserica Philadelphia, deoarece anul acesta sarbatorim 40 de ani de la fondarea Bisericii de catre pastorul George W. Galis impreuna cu un grup mic de credinciosi. 40 de ani de slujire, de familie, de partasie, de prietenie, de misiune, de impact si relevanta. 40 de ani de Biserica Phialdelphia. Aveam 3 ani cand s-a infiintat Biserica Philadelphia, oficial pe data de 21 Octombrie, 1973.

 

Asadar, anul 2013 este anul celebrarii. Asa am inceput anul pe 1 Ianuarie, 2013 la ora 6PM. Cu celebrare in inchinare, in cantec, in mesaj si la Cina Domnului. Am fost luati prin surprindere de numarul mare de credinciosi care au luat Cina, incat s-a terminat mustul…., dar s-a inmultit imediat si nu a ramas nimeni neservit.
Dupa Cina am facut rugaciune cu ungere cu untdelemn. Sute de credinciosi au iesit in fata … Read More »


Come Celebrate with us: December 30-January 1:

30th December

Va invitam sa participati cu noi weekendul acesta la 4 servicii acum cand anul 2012 apune usor, iar anul 2013 apare cu prospetime pe bolta timpului.

Duminica avem cu noi o familie de misionari romani din Peru, o tara unde Biserica Philadelphia este implicata activ. O sa fie cu noi si domnul Dan Liga care va avea o prezentare despre “Povestiri de Seara” – o emisiune speciala pentru copii.

Va invitam sa incheiati anul 2012 cu noi, Luni de la ora 7:ooPM, pentru a ne exprima impreuna recunostinta pentru dragostea, protectia, proviziile si providenta lui Dumnezeu in anul care s-a dus.

In prima zi a anului 2013 va invitam sa incepem anul in prezenta Domnului. De la ora 6:00PM avem serviciul divin in cadrul caruia voi prezenta tema anului 2013. In cadrul acestui serviciu, participantii vor primi o cana pe care tema anului … Read More »


Le’s get together at Christmas!

24th December

Impreuna de Craciun

Acest sezon al sarbatorilor surprinde lumea aceasta parca mai divizata ca oricand. Desi astazi traim intr-un sat global datorita tehnologiei si globalismului, parca am devenit tot mai distanti. Desi totul este acum public prin media sociala, parca suntem tot mai ascunsi in noi insine si mai singuri. Suntem toata ziua pe facebook si nu ne mai vedem fata in fata. Comunicam intr-un ritm tot mai rapid, dar am devenit tot mai tacuti. Comunicam cu privirile, cu degetele, cu tehnologii tot mai avansate, dar folosim tot mai putine cuvinte. Comunicam cu indivizi de la marginile pamantului, dar am lasat tacerea sa se aseze intre noi si cei apropriati. Vorbim tot mai mult de pace si devenim tot mai violent.

Am creat un limbaj universal: facebook, text, tweet dar parca nu mai vorbim nici o limba. Pe nesimtite, intre … Read More »


Sarbatoarea Craciunului Decembrie 23-25, 2012

22nd December

Mai intai, dragi prieteni, va dorim din inima un Craciun Fericit si sarbatori pline de bucurie si de prezenta divina.

In al doilea rand,  va invitam sa participati cu noi la mirifica sarbatoare a Nasterii Domnului. 4 servicii pregatite cu dragoste si pasiune pentru Regele nascut in iesle.

Duminica dimineata de la ora 10:00AM avem primul serviciu in cadrul caruia 3 familii aduc la biserica pentru binecuvantare copilasii lor nou nascuti. Parca nu este nimic mai potrivit decat sa aduci la binecuvantare copii nou nascuti in sezonul Craciunului. Cu aceasta ocazie voi prezenta mesajul “UN COPIL NI S-A NASCUT”

Dan si Dorotea Lela aduc la binecuvantare pe primul lor copil, un ingeras de fetita, Anna Christine Lela.

Ovidiu si Anca Tiran, de asemenea, aduc la binecuvantare pe intaiul lor copil, o fetita superba, Alyson Spring Tiran

In final, Stefan si Marta Matis aduc la binecuvantare pe … Read More »


E Decembrie 16. E vremea pentru Concertul de Craciun

15th December

Este Decembrie. E vremea pentru Concertul de Craciun al Bisericii Philadelphia.

Va invitam sa fiti cu noi Duminica de la ora 6:00PM:

 

“Impreuna de Craciun”

 

 

Concert de Craciun Philadelphia – 2012

 
Video: “Lauda Fie Adusa Celui Nascut”                     

Introducere: Ghita Tise

Rugaciune: Pastor Pavel Bochian       

Corul Philadelphia

I316                          

Fanfara Philadelphia                          

Harmony Praise

Orchestra

Alpha                                

Video: “Prince of Peace”           

Inspirit                              

 Colecta                              

 Orchestra Philadelphia

Corul de Barbati Philadelphia   

738 Worship Band   

Corul de Fete Philadelphia

Philadelphia Worship                

Video: “Christmas In A Nutshell”

Fanfara Philadelphia         

70X7                                                           

Corul Philadelphia                     

 

Mesaj: Pastor Florin Cimpean “Impreuna de Craciun”        

Sing-Along


Concertul Anual de Craciun – Duminica 16 @6PM “Impreuna la Craciun”

13th December

Craciunul este sarbatoarea pe care o petrecem in mijlocul familiei

si al prietenilor.

Noi suntem binecuvantati sa consideram familia dvs ca adevarati prieteni.

De aceea, va invitam sa sarbatoriti cu noi

 

“Impreuna la Craciun”

 

cu ocazia

Concertului Anual de Craciun

al Bisericii Philadelphia

 

 

CHIRSTMAS is the season to be

surrounded by family and friends. We are truly blessed to count you and your family as friends.

We invite you to celebrate

 

“Together at Christmas”

 

on the occasion of the

Philadelphia Church Annual

Christmas Concert

 


Vizionati Serviciul de Absolvire Ekklesia College – Decembrie 9, seara

12th December

Duminica seara, Decembrie 9 la ora 6:00PM a avut loc serviciul de absolvire al Colegiului Biblic Ekklesia.  A fost o seara plina de emotie, de fast, nostalgie, bucurie si satisfactie. 36 de studenti au absolvit dupa 4 ani de studii. Inmanarea diplomelor a fost un moment emotionant. 14 din acesti studenti sunt membrii biserciii Philadelphia.

Va invitam sa vizionati acest serviciu prin intermediul arhivei. Ascultati mesajele studentilor, a pastorilor Costica Hrisca, Sandu Trombitas, Luigi Mitoi, Cristi Ionescu si rectorului Corneliu Constantineanu.

A fost un serviciu incredibil urmat de o masa copioasa pregatita special de Chef Alex Stanciu de la Riva Restaurant at Navy Pier.


READ the Bible in 2013 Reflect. Engage. Apply. Disciple.

12th December

International Offices Staff to Read Bible Through in Seven Days

 

From: http://www.faithnews.cc/?p=13582

Sign the pledge: http://readinitiative.com/en.php

 

Sign the Pledge!

R – Reflect. As you work your way through scriptures, don’t rush it! Take the time to truly let the wisdom of the Bible sink in and change you deep inside. We all have a journey and we are all at different places on that journey. Think about where you are and how the scriptures affect your life.

E – Engage. Make sure you really dig in. The Bible isn’t just meant to be read. It is meant to be lived! Are you living to your fullest? If not, chances are you aren’t engaging with the Bible. This year, live life fully, and engage with the scripture.

A – Apply. Never forget that the Bible is just as applicable to our lives today as it has ever … Read More »


Ceremonia de Absolvire al Colegiului Biblic Ekklesia – Decembrie 9 @6:00PM

8th December

Duminica, Decembrie 9 la ora 6:00PM are loc Serviciul de Absolvire al Colegiului Biblic Ekklesia in sanctuarul Bisericii Philadelphia. Ekklesia Bible College functioneaza ca o extensie pentru SUA a Institutului Teologic Penticostal Bucuresti in forma unui consortiu. Colegiul are campusuri si in alte orase din SUA: Detroit, Atlanta, Nashville, Hollywood, FL, Los Angeles, Dallas, Seattle, etc

La Chicago, duminica absolva a doua promotie de studenti. Dupa 4 ani de studiu intens, de bucurii, de frustarii, de teme nesfarsite, dar si de satisfactii inexprimabile, cei 36 de student, dupa ce au indeplinit rigorile studiului academic, dupa ce au sustinut lucrarea de diploma, sunt acum gata sa primeasca diploma ca o incununarea a muncii lor intense de 4 ani.

Multumim pe aceasta cale, bisericilor locale si pastorilor care au sustinut acest proiect de-alungul celor 4 ani: Aurel Balici, Cristian Ionescu, Luigi Mitoi, Ionel Pintilei … Read More »


Alegeri Parlamentare in Romania – Decembrie 9, 2012

7th December

Duminica, Decembrie 9, 2012 au loc  alegeri parlamentare in Romania. In urma cu 4 ani Parlamentul Romaniei a decis ca diaspora sa fie reprezentata in Parlament, astfel ca romanii din afara granitelor Romaniei pot sa aleaga deputati si senatori care sa-i reprezinte. Toate partidele majore au candidati pentru aceste locuri in Parlament.

CINE POATE SA VOTEZE?

Cetatenii romani cu drept de vot, cu domiciliul sau resedinta in SUA, isi pot exercita dreptul de vot pe baza urmatoarelor documente prevazute de lege, aflate in termenul de valabilitate:

1. pasaportul cu mentiunea cetatean roman cu domiciliul in Statele Unite ale Americii; pasaportul diplomatic; pasaportul de serviciu

sau

2. pasaportul simplu insotit de un document valabil care sa dovedeasca resedinta in SUA, respectiv unul dintre urmatoarele documente emise de autoritatile americane:

 

- pasaport american, certificat de naturalizare, document de calatorie;

- permis de conducere (driving licence);

- document de identitate emis … Read More »


Duminica, Decembrie 2 – Vino cu noi la Cina Domnului

2nd December

 

Va invitam sa participati cu noi la inchinare in prima duminica a lunii Decembrie. Este ultima ocazie pentru a participa la Cina Domnului in 2012.  Inainte de multele mese la care o sa participati luna aceasta, este foarte important sa participati la cea mai importanta masa, Cina Domnului. Este o oportunitate de a ne pozitiona corect din punct de vedere spiritual pentru luna Decembrie. Va asteptam.

http://web.mail.comcast.net/service/home/~/Philachurch%20Concert%20Ad%201.pdf?auth=co&loc=en_US&id=467322&part=2

 

DUMINICA DIMINEATA:
 

Lauda si Inchinare: Florin Modog & 70X7 Band
 
 
 
Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “Familia care frange painea”
 

SEARA:
 
Lauda si Inchinare: Florin Modog & 70X7 Worship Band
 
Moment Special: Deputat Mircea Lubanovici
 
 
 
Mesaj: Pastor Teo Scorte
Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “Portret de Familie”
 
Joi Seara:
Rugaciune – Pastor Pavel Bochian
Studiu: Pastor Florin T. Cimpean “Secretul unei Biserici/Familii Sanatoase”

 

Upcoming events:

 

 

Decembrie 2: Cina Domnului

Decembrie 9: Alegeri Parlamentare Romania.

Decembrie 9 @6:00PM: Serviciu de Graduare Colegiul Biblic Ekklesia

Decembrie 16 @ 6:00PM Concert de Craciun

Decembrie 23: Binecuvantare Copii

Decembrie 24: … Read More »


A Message from Tony Lane, RTO Adminstrative Bishop

1st December

M E M O R A N D U M

 

 

Date: November 30, 2012

 

TO: Romanian Territory Senior/Lead Pastors

(For pastors with no e-mail address, this has been sent to the treasurer to pass on to the pastor please.)

 

FROM: Tony P. Lane, Administrative Bishop

 

RE: Pastor’s Update

 

 

Choice Christian greetings!

 

Here we are in the middle of the holiday season, preparing for the celebration of the birth of the Savior of the world! As you celebrate the season, I encourage you to take advantage of the season, while people’s minds are on Christmas, remind them not to overlook Mary’s little Lamb. Without realizing it, mighty Augustus was only an errand boy for the fulfillment of Micah’s prediction…a pawn in the hand of Jehovah…a piece of lint on the pages of prophecy. While Rome was busy making history, God arrived. He pitched His fleshly tent in silence … Read More »


A COG institution: Operation Compassion Ranked #1 Most Efficient Charity in America

1st December

Operation Compassion Ranked #1 Most Efficient Charity in America

 

From: http://www.faithnews.cc/?p=13472

Operation Compassion, an independent benevolent organization with roots in the Church of God, has been named the, “Most Efficient Charity in America” by Forbes.com.

While Operation Compassion was responding to Hurricane Sandy and her aftermath, several awards were given by nonprofit evaluators. Forbes.com just released its Top 200 Charities in the United States and Operation Compassion was ranked #1 as the most efficient charity. In spending less than 2/10 of 1 penny on overhead expenses, Operation Compassion tied with four other charities.

In the article, Forbes.com stated, “Operation Compassion targets foreign disasters and domestic poor as it directs donated basic goods and water. Its financial efficiencies couldn’t be higher.”

“This efficiency is why Operation Compassion can partner with many other charities around the world,” stated OC Director Dave Lorency. ” Operation Compassion is trusted … Read More »


Conferinta Anuala a Bisericilor COG: Empowered by the Spirit

10th November

CONFERINTA ANUALA A BISERICILOR CHURCH OF GOD

In perioada 8-11 Noimebrie, 2012 in Hollywood, Fl are loc Conferinta Anuala a Bisericilor Church of God gazduita de biserica Elim Romanian Church of God si pastorul Gelu Strambu, care sunt niste gaz de excelente. Tema conferintei este “Imputerniciti de Duhul Sfant”

Puteti viziona: http://www.elimfl.org/home.html

 

 

Noul Episcop administrative al COG Romanian Territory este Dr. Tony Lane, un prieten loial si un slujitor al romanilor din anul 1979 cand a inceput sa lucreze cu Biserica Philadelphia in Chicago.

 

 Thursday, November 8, 2012

5:30pm – 6:45pm — Guest Registration/Dinner7:00pm – 9:00pm — Worship ServiceMessage: Dr. Lazar Gog “Pastrand Ungerea Divina”

 

 

Friday, November 9, 2012

12:00pm – 5:00pm — Romanian Territorial Board Meeting5:30pm – 6:45pm — Guest Registration/Dinner7:00pm – 9:00pm — Worship Service / Message: Dr. Wallace Sibley, Third Assistant General Overseer  “Empowered by the Spirit”  

 

Saturday, November … Read More »


Pray. Vote. Hope.

6th November

Rolul Poporului lui Dumnezeu in Tara

In trecut am vorbit cat de importanta este slava Domnului pentru o natiune pentru ca ea aduce:

         1. Proeminenta (Favoare/Influenta)

         2.  Prosperitate

         3.  Protectie

         4.  Pace

         5.  Putere si Autoritate

 Dar Gloria Domnului se departeaza atunci cand apar urmatoarele lucruri:

         1. Idolatrie

         2. Imoralitate – imoralitate legislata

         3. Ignorarea Valorilor Biblice

         4.  Invalidarea Casatoriei

         5. Insurgenta impotriva lui Dumneze

 Evident, America experimenteaza declin la toate nivelele.

Ce putem face noi sa oprim declinul pentru ca tara sa nu devine o tara I-Cabod? 5 lucruri simple:

PROCLAIM: Sa proclamam Suveranitatea lui Dumnezeu peste tara:
PRAY: Sa ne rugam si sa mijlocim pentru Tara. Sa se roage pastorii!!! Poate ca multi ati auzit de A Doua Mare trezire in America care inceput in anul 1857 in New York si a cuprins intreaga natiune. Stiti cum a inceput? Cu un om. In anul … Read More »


Winds of Revival in Egypt

5th November

Massive Christian Rally in Egyptian Desert Brings Estimated 25,000 to Christ

From: http://www.faithnews.cc/?p=13317

Revival is spreading throughout Egypt…a revival of faith in Jesus Christ.

During the first weekend in October, 10,000 young people gathered in the desert 60 miles north of Cairo to sing, pray and worship the Lord.

The youth gathering was followed up with an even larger event at the same location — an October 25-28 “Count It Right” Christian rally which drew 45,000 people. Hundreds of buses brought in people of all ages to the conference grounds, which also hosted artistic and sports activities.

But the focus of the event was to present the message of salvation and call people to give their lives to Jesus at a time in Egypt when Christians are being persecuted even more since the June election of Muslim Brotherhood President Mohammed Morsi.

Included in the numbers reported … Read More »


Duminica, Noiembrie 4 se schimba ora

3rd November

Se schimba ora! Se da cu o ora in urma, Duminica, Noiembrie 4 la ora 2:00AM care devine ora 1:00AM. Nu uitati sa faceti schimbarea inainte sa va culcati pentru a nu merge maine la biserica prea devreme. Probabil ca unii vor uita de schimbare si vor ajunge pentru prima data anul acesta la timp la biserica.

Va invitam sa sarbatoriti cu noi Cina Domnului la serviciul de dimineata. Cu noi va fi si pastorul Samuel Caba din Arad, Romanian.

La serviciul de seara o sa avem binecuvantare pentru copii. Familia Stefan si Adela Curescu aduc la binecuvantare primul lor copil – Chloe – o fetita minunata.

Va asteptam cu noi.
 
 
DUMINICA DIMINEATA:
 

Lauda si Inchinare: Florin Modog & 70X7 Band
 
Mesaj: Pastor Samuel Caba, Arad, Romania
 
Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “Mesaj de Cina”
 
Cina Domnului

SEARA:
Lauda si Inchinare: Florin Modog & 70X7 Band
 
 
Mesaj: Rev. Pavel Leahu
Binecuvantare: Familia Stefi si … Read More »


The 10th Chicago Kids Convention: God’s Awesome Power

26th October

In urma cu 10 ani, impreuna cu Departamentul Scolii Duminicale si cu Rev. Pavel Leahu, directorul acesteia, am organizat prima Conventie a copiilor romani din Chicago. A fost o premiera.

Weekendul acesta am ajuns la a 10-a editie si este gazduita din nou de Biserica Philadelphia. Conventia are tema “God’s Awesome Power”.

De-alungul celor zece ani am vazut un progress constant in organizare, implicare, muzica, activitati, inchinare, predicare si in participare.

Participa toate bisericile penticostale din metropola Chicago, precum si unele din bisericile baptiste. Conventia este gazduita prin rotatie de bisericile mai mari care au spatial necesar pentru un astfel de eveniment.

Acest eveniment a devenit o conventie cu copii si pentru copii, dar mai presus de toate o conventie a copiilor pentru ISUS.

Serviciul din seara aceasta a fost un serviciu pe limba copiilor si pe intelesul lor. Nu intamplator s-au manifestat cum … Read More »


Lee University – a Church of God university – among the best

23rd October

Lee University Achieves ‘Top Tier’ Status Again

 

http://www.faithnews.cc/?p=13217

Lee University has once again been ranked in the “top tier” of its category in the 2013 “Best Colleges” edition of U.S. News & World Report. The rankings were announced in their special annual best colleges issue last month.

Lee moved up eight spots this year to No. 46 on the “Regional Universities (South) list and made No. 12 on “Best Values: Great Schools at Great Prices” list.

The Best Values list highlights 20 schools in each region who score well in U.S. News’ rubric combining quality and cost to the student after financial aid.

“We’re happy with the results this year,” said Lee Director of Public Information Brian Conn. “It’s another signal that we are moving in the right direction, and we know these are rankings people pay attention to when looking for colleges.”

Over 1,600 colleges … Read More »


Sunday, Octombrie 21 – Missions Sunday

20th October

Dragi prieteni,
Va invitam sa participati cu noi Duminica, Octombrie 21, 2012 la doua servicii dedicate misiunii mondiale, familiei de misionari romani si raspandirii evangheliei pana la marginile pamantului.
Ce vom face maine in cele 2 servicii?
Mai intai vom glorifica pe Domnul misiunii. Ne vom ruga pentru misionari si pentru campul de misiune. Vom vedea imagini de marginile pamantului. Vom asculta marturia unui misionar roman in China. Vom face cunostinta cu misionarii romani din jurul lumii. Vom asculta cuvantul lui Dumnezeu proclamat de pastorul Ghita Ritisan, presedintele Agentiei Penticostale de Misiune Externa din Romania. Vom fi provocati sa sustinem familia misionarilor romani in rugaciune si financiar.
Locul tau este la biserica! Te asteptam.

DUMINICA DIMINEATA:
 

Lauda si Inchinare: Ghita Tise & Philadelphia Worhip Band
Parada Steagurilor Natiunilor
Corul
Fanfara
Prayer for Missions: Pastor Cornel Ianchici

Colecta

Simona & Crina
Moment Special/Video: Rev. Utu Tomuta
Fanfara
Corul
Mesaj: Pastor Ghita Ritisan, Presedinte APME

SEARA:
Lauda si Inchinare: Philadelphia … Read More »


Sunday, October 14 – Join us to worship God

13th October

Va invitam sa participati cu noi, Duminica, la doua servicii speciale. La serviciul de dimineata avem binecuvantare pentru copii. Cu noi va fi Pastorul Vasilica Bujor din Cluj Napoca Romania. Seara ne adunam sa ne inchinam cu pasiune Regelui si sa continuam seria “Portret de Familie: Provocarile Familiei Binecuvantate.
Daca consideri ca ai o familie binecuvantata, locul tau este la inchinare pentru a exprima gratitudinea si multumirea pentru Dumnezeu.
Daca vrei sa opresti ciclul blesteului din familia ta si sa inviti fluviul binecuvantarilor divine, locul tau este la biserica. N-ai alta alegere. Te asteptam.
DUMINICA DIMINEATA:
Lauda si Inchinare
Program Muzical
Moment Special: Serghei Trush
Binecuvantare: Familia Alex & Luci Baciu
 
Mesaj: Pastor Vasilica Bujor, Cluj Napoca
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
DUMINICA SEARA:
Lauda si Inchinare
 
Program Muzical
 
Mesaj: Pastor Teo Scorte
Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “Portret de Famile: Provocarile Familiei Binecuvantate”

 
 

 

 

Luni Seara @7:30PM Rugaciune

 

Joi seara:

Rugaciune: Fr. Vasile Tomuta

Studiu: Pastor Florin T. Cimpean “Conduita Crestina: Inainte … Read More »


Helpful Tips about Facebook

13th October

Is Facebook good?

If you use it, how would you use it to your advantage?

Is Facebook an Enhancer or a Disaster?

What are some tips that could help you in using it to your advantage?

18 Ways to Ruin Your Reputation on Facebook

Please read this article: http://www.churchleaders.com/pastors/pastor-how-to/150768-paul-steinbrueck-18-ways-leaders-can-ruin-their-reputation-on-facebook-technology-ministry.html#.UHlyMibgl24.facebook


Fresh Vision for COG

10th October

Positioning the Church of God To Fulfill Her Call

 

 http://www.faithnews.cc/?p=13110

Church of God General Overseer Mark Williams recently delivered an address to the International Executive Council, outlining the mission and vision for the Church of God.

The following is the address as presented on September 25, 2012, the opening day of session for the 2012-2014 Executive Council:

Williams

The mission of the Church of God is to communicate the full gospel of Jesus Christ in the Spirit and power of Pentecost. At the heart of that mission are seven core values: Prayer, Pentecostal Worship, World Evangelization, Church Planting, Leadership Development, Care and Interdependence.

The vision of our Church arises from our understanding of what the Sovereign God purposes to do for and through His Church. The Great Commission remains our mandate from Jesus Christ.

The Church of God is to be:

1. A movement committed to the authority … Read More »


Portret de Familie: Binecuvantat pentru a fi o Binecuvantare

8th October

Portrait de Familie: Binecuvantat pentru a fi o binecuvantare!

Astazi prezint al treilea mesaj din aceasta serie: Familia Binecuvantata – Binecuvantat penntru a fi o Binecuvantare.

Am vazut efectele immediate ale blestemului in viata primei familii. Care au fost efectele immediate:

1.    Saracia 4:11-12
2.    Suferinta – Bolile
3.    Depresia
4.    Rusinea
5.    Accidente Genetice
6.    Moartea – Abel mort
7.    Izgonirea de sub protectia lui Dumnezeu  vv. 23-24 – Fatalismul  – Accidentele  care se intampla.

Am prezetat si 3  Pasi simpli pentru Familie:

1.    Realizeaza: Isus este raspunsul la problema blestemului Galateni 3:13

2.    Rupe ciclul blestemului prin eliminarea surselor

3.    Restaureaza: Invita binecuvantarea in arboreal genealogic familiei tale Galateni 3:14

In primele 11 capitole din Geneza avem blestemul ca si consecinta a pacatului:

Adam si Eva, Cain, Noe si familia, Turnul Babel suporta consecintele. Familiile acestea sunt devastate.

Cu Avraam insa se rupe ciclul blestemului si binecuvantarea curge peste Avraam.

De fapt Avram si Sarai … Read More »


Duminica, Octombrie 7: Va invitam la Cina Domnului

6th October

Va invitam la doua servicii speciale Duminica, Octombrie 7. Este prima duminica a lunii Octombrie si locul tau este in Casa Domnului, la masa Lui.

Mesajul pe care o sa-l aduc la serviciul de Cina este: “Portret de Familie: Binecuvantati pentru a fi o Binecuvantare”.
Cu noi la serviciul de seara o sa fie si pastorul Armando din Mozambic – un special om al lui Dumnezeu.
 
DUMINICA DIMINEATA:
 
Lauda si Inchinare
Program Muzical
 
Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “Portret de Famile: Binecuvantati pentru a fi o Binecuvantare”
Cina Domnului
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
DUMINICA SEARA:
Lauda si Inchinare
 
Program Muzical
 
Mesaj: Pastor Armando, Mozambic
Mesaj: Pastor Pavel Bochian
 

Luni Seara @7:30PM Rugaciune

Joi seara:

Rugaciune: Pastor Cornel Ianchici

 Studiu: Pastor Florin T. Cimpean “Conduita Crestina: Secretul unei Biserici Sanatoase’

 Upcoming events:

Octombrie 7: Cina Domnului

Octombrie 12: Ladies Ministry

Octombrie 13: Singles Ministry

Octombrie 13: Community Outreach

Octombrie 14: Sunday School Parents’ Breakfast

Octombrie 20: Family Ministry

Octombrie 21: Missions Sunday – Invitati: Pastor Ghita Ritisan – Presedinte APME … Read More »


Vineri, Octombrie 5: Zi de Post si Seara Rugaciune

4th October

Dragi prieteni, va invitam sa va uniti cu noi, Vineri, Octombrie 5, intr-o zi de post pentru familii, pentru natiune, pentru biserica. Seara de la ora 8:00PM va asteptam la o seara de rugaciune. Cu noi o sa participe si Pastorul Ghita Ritisan, presedintele Agentiei Penticostale de Misiune Externa (APME) si Pastorul Armando din Mozambic, vice-presedintele Bisericii Penticostale din aceasta tara.

Veniti sa ne mobilizam in rugaciune si mijlocire. Rugaciunea este mai mult decat respiratia sufletului, este o arma eficienta in razboiul spiritual care se da pentru familiile si bisericile noastre.

Dupa lupta in rugaciune, vom servi bucate traditionale romanesti.

Decide sa postesti si fati timp sa participi la rugaciune. Cititi si 1Timotei 2.

Va asteptam.


Joi, Oct. 3 @7:30PM: O seara de lauda cu Fratii Groza

3rd October

Va invitam Joi seara de la ora 7:30PM la o seara de muzica cu Fratii Groza. Cunoscuti in intreaga lume evanghelica romaneasca ca niste veritabili pioneri ai muzici evanghelice contemporane, Fratii Groza continua sa laude pe Domnul cu aceasi daruire, talent si pasiune. Veniti cu noi la inchinare.

Voi prezenta, de asemenea, un nou mesaj din seria: “Conduita Crestina: Secretul unei Biserici (Familii) Sanatoase.

Nu pierdeti ocazia de a fi impreuna in prezenta Domnului.

JOI SEARA, OCTOMBRIE 4: FRATII GROZA LAUDA PE DOMNUL LA BISERICA PHILADELPHIA. Va invitam de la ora 7:30PM sa fiti cu noi.


Portret de Familie: Protejeaza Pomul Familiei

1st October

PORTRET DE FAMILIE: Protejeaza Pomul Familiei Gen. 3:7-24

Inspirat din istoria primei familii, Adam si Eva, asa cum este consemnata in cartea Genezei, Duminica seara trecuta am vorbit despre Jocul cu Lucruri interzise.

Am vazut fascinatia umana cu lucrurile interzise. Si de asemenea, am prezentat cateva lucruri interzise care pot fi prezente in familiile noastre si care pot avea consecinte devastatoare.

Am vazut consecintele catastrofale din viata lui Adam si Eva.

Se spune ca dupa alungarea din Eden, Adam se juca cu Abel si Cain . Copiii l-au intrebat: “Ce este acolo la orizont unde se vede sabia invapaiata?”. Adam a raspuns: Este locul unde eu si mamica voastra v-am mancat viitorul!”

 

Am mentionat cateva lucruri:

1.    Substantele
2.    Limbaj Neadecvat
3.    Promiscuitate
4.    Satan
5.    Lumea  si valorile ei – despre care n-am mai apucat sa vorbesc.

Acum, in partea a doua, intitulata “Protejeaza Pomul Familiei”, dezvoltam aceasta tema.

In Gradina … Read More »


Evenimentele Saptamanii Septembrie3 – Octombrie 7

29th September

Dragi prieteni, va invitam sa participati cu noi la doua servicii binecuvantate Duminica, Septembrie 30. Este ultima duminica a lunii Septembrie si locul vostru este in Casa Domnului. In cadrul serviciului de dimineata o sa continui seria “Portret de Familie”.
Seara o sa avem doi oaspeti speciali: Pastorul Cristian Toader din Sebis si pe Episcopul Petru Bors, un adevarat Patriarh al bisericilor penticostale din Republica Moldova.
 
JOI SEARA, SEPTEMBRIE 4: FRATII GROZA LAUDA PE DOMNUL LA BISERICA PHILADELPHIA. Va invitam de la ora 7:30PM sa fiti cu noi.
 
VINERI, SEPTEMBRIE 5: DECLARAM O ZI SPECIALA DE POST, IAR DE LA ORA 8:00PM AVEM SEARA DE RUGACIUNE CU INTREAGA BISERICA SI TOTI CEI CE POT SA PARTICIPE.
Poza Conventie
 
DUMINICA DIMINEATA:
 
Lauda si Inchinare
Program Muzical
 
Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “Portret de Famile”
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
DUMINICA SEARA:
Lauda si Inchinare
 
Program Muzical
Mesaj: Pastor Cristian Toader, Biserica Baptista Sfanta Treime, Sebis
Mesaj: Episcop Petru … Read More »


Millions of Youth Pray for Awakening on School Campuses

29th September

Millions of Youth Pray for Awakening on School Campuses
From: http://www.faithnews.cc/?p=13014

Before the opening bell on Wednesday, millions of students from across the country gathered at their school’s flagpole to pray for their nation, their towns and cities, and their schools at the annual See You At The Pole (SYATP) prayer gathering.

“First, how stinking awesome is it that our kids, shy or bold were coming together as on in Christ! Peer pressure didn’t stop them…,” Sarah Downing wrote on Facebook. “We had 3 girls at the pole this morning. Christ was glorified and the school lifted to our awesome God!”

The First Amendment guarantees students the right to pray on school grounds. During any noninstructional time—before or after school, in between classes, during the lunch hour, or on the playing field—students may express their opinions verbally or in writing. Prayer is a form … Read More »


’40 Days of Prayer to Change the Heart of a Nation’ Begins Sept. 28

28th September

From: http://www.faithnews.cc/?p=13009
’40 Days of Prayer to Change the Heart of a Nation’ Begins Sept. 28

Church of God General Overseer Mark Williams has urged Church of God congregations to consider joining the interdenominational prayer effort, “40 Days of Prayer to Change the Heart of a Nation!” The forty-day prayer emphasis takes place from September 28 to November 6, 2012. Tens of thousands of other congregations will participate in the joint prayer venture.

Williams noted, “While there is an obvious urgency for prayer here in the United States, this theme can be applied to any nation! And yet, our situation is particularly acute, and it affects the globe – financial crisis, the lack of repentance, unchecked sin and greed, national disunity, a disregard for all things sacred. We need a ‘great awakening.”

Materials to assist with the ’40 Days of Prayer’ beginning on September … Read More »


Portret de Familie: Jocul cu Lucruri Interzise

24th September

In luna Septembrie am inceput doua serii de mesaje noi. Pentru Joi seara am inceput studiul celor doua epistole pauline pentru Timotei. Titlul acestui studiu este “Conduita Crestina: Secretul unei Biserici (Familii) sanatoase”.  Aici vom studia cum trebuie sa ne comportam in casa Domnului, in casele noastre si in arena publica.

A doua serie pentru serviciile de Duminica este PORTRET DE FAMILIE. Reprezinta o privire diferita la unele familii biblice pentru  a extrage invataturi care sa ne ajute sa cultivam o familie mai puternica, asa cum este tema anului pentru noi.

Prima predica din aceasta serie este JOCUL CU LUCRURI INTERZISE Gen. 2:15-17; 3:1-6. Puteti asculta predica utilizand arhiva bisericii de Duminica, Septembrie 23 seara.

Mai jos puteti gasi cateva din ideile principale.

 

In aceste pasaj din Geneza avem prima familie care ar fi trebuit sa fie cea mai fericita familie. Avea toate conditiile si resursele … Read More »


Cel mai tanar primar din Romania s-a botezat!

24th September

Paul Stir este cel mai tanar primar din Romania. Este primar in comuna mea natala. A fost ales primar la 23 de ani. Provine din familie de credinciosi. Multi dupa ce intra in politica sau se ajung se dezic de radacinile lor. Primarului Paul Stir nu i-a fost rusine sa-l marturiseasca pe Domnul in apa botezului. Domnul primar s-a botezat. Aceasta nu este o declaratie politica, ci o declaratie pentru Christos. Prietenul meu, Dr. Nelu Stir, pastor in Houston, a oficiat actul botezului. E nevoie de astfel de tineri in Romania zbuciumata.

Cititi articolul din Rasunetul: http://www.rasunetul.ro/botezul-primarului-paul-stir

 


Sunday, September 23 – Join us for two special services

22nd September

Va invitam sa participati cu noi Duminica, Septembrie 23 la doua servicii special pregatite pentru gloria Domnului si edificarea participantilor.

La ora 10:00AM avem in serviciu in care doua familii aduc noii lor nascuti pentru biecuvantare. Ca biserica felicitam familiile si pe rudele lor si ne bucuram de “babyboom” pe care-l avem la Biserica Philadelphia.

Daniel si Eunicia Hutuleac aduc pentru binecuvantare fetita lor AVA.

Stefan si Diana Stirbu aduc la binecuvantere pe baietelul Christopher Paul.

Ii felicitam pe ei si pe familiile ei.

La ora 6:00PM avem al doilea serviciu inchinat Domnului. Cu noi va fi Grupul Omega. http://www.youtube.com/watch?v=f5ab6z6tLaE

DUMINICA DIMINEATA:
 
Lauda si Inchinare
Program Muzical
Mesaj: Rev. Cornel Micula
Binecuvantare: Daniel si Eunicia Hutuleac & Stefan si Diana Stirbu
Mesaj: Rev. John Tibu
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
DUMINICA SEARA:
Lauda si Inchinare
 
Program Muzical
 
Moment Special: Grupul Omega
Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “Portret de Familie”
 

 

 

Luni Seara @7:30PM Rugaciune

 

Joi seara:

Rugaciune: Fr. Iosif Costea

Studiu: Pastor Florin T. Cimpean “Conduita … Read More »


Seara Familiei

22nd September

Sambata seara, Septembrie 22 de la ora 6:00PM invitam familiile pentru a participa la o seara speciala pentru familie. Veniti sa aveti partasie cu alte familii. Veniti sa cultivam partasia si prietenia noastra. Veniti sa mai invatam ceva despre cum sa fim soti mai buni, sotii mai bune. Niciodata nu este prea tarziu pentru a imbunatatii viata noastra de familie.

Veniti cu copiii vostri. Vom avea grija de  ei. Ei vor sta juca cu altii copii, iar voi veti avea un timp agreabil. Va asteptam.

Date: September 22, 2012

Time: Saturday @6:00PM

Location: Philadelphia Church

Participants: Couples

Theme: “Cunoaste-te pe Tine ca sa-l faci fericit pe Celalalt (3)”

Refreshments

Childcare Provided

 


Sunday, September 16: Join us for two special services.

Posted by pastor in Church, Uncategorized. No Comments

16th September

Va invitam sa participati cu noi Duminica, Sptembrie 16 la doua servicii special pregatite pentru gloria Domnului.

La serviciul de dimineata, doua familii aduc pentru binecuvantare copilasii cu care Dumnezeu le-a binecuvantat.

    

Familia Miron                                                                                     Familia Popa

 

La serviciul de seara o sa fie cu noi Pastorul Don Chavis. In ultimii doi ani Don a fost membru onorific al bisericii Philadelphia, participand cu noi aproape in fiecare duminica seara si frecvent la intalnirile de tineret de vineri seara. Va fi ultima duminica cu noi, deoarece Don a acceptat slujba de pastor senior la o biserica din Lynch, Kentucky. Ne rugam pentru Don si slujiea lui.

 

DUMINICA DIMINEATA:

Lauda si Inchinare
Program Muzical
Mesaj: Rev. Pavel Leahu
Binecuvantare: Ben si Aura Miron & Florin and Alina Popa
Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

DUMINICA SEARA:
Lauda si Inchinare

Program Muzical

Mesaj: Pastor Don Chavis
Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean

Luni Seara @7:30PM Rugaciune

Joi seara:

Rugaciune: Rev. Ghita Nasui

Studiu: … Read More »


Tanar (a), Necasatorit (a) si Fericit (a)

15th September

In seara aceasta impreuna cu sotia ne-am intalnit cu un grup de tineri adulti romani. Au fost din diferite biserici penticostale si baptiste din oras. Am organizat aceasta intalnire la initiativa unor tineri care au exprimat o nevoie care exista in comunitatea romana. Nu am stiut exact la ce sa ma astept. M-am pregatit meticulos ca de obicei cu o lectiune pentru ei. Am ramas surprins de numarul de participanti, de deschiderea  si sinceritatea lor si de dorinta de a participa si a cunoaste. Cred ca s-au pus bazele unei lucrari de durata in comunitatea romana. Va invit sa va rugati pentru tinerii adulti din comunitatea romana. Mai jos puteti gasi cateva lucruri pe care le-am impartasit cu ei.

7 Lucruri Interesante:

48-52% din populatie sunt tineri si adulti tineri
82 de milioane de tineri necasatoriti traiesc in SUA (mai multi ca oricand in … Read More »


Watch the sermons from the 44th Convention

4th September

Conventia s-a terminat, ecourile continua.

Puteti viziona predicile de la Conventie: http://conventie.credo.tv/index.php/live?videoid=48691058#youtubegallery

http://conventie.credo.tv/index.php/live


The legacy of Dr. Job

28th August

Today, Dr. P.P. Job is being burried. 547 orphan girls are left behind. Who will take care for them? Who will feed them everyday? Who would care? If you want to make a donation in his memory and on behalf of this orphan girl through Genesis Mission please contact us. Your donation will make a difference in the life of this girls that are orphan again. Every penny will go to this girls. Thanks. May God richly reward you. Pastor Florin T. Cimpean http://www.flickr.com//photos/drjobsmission/sets/72157631278638086/show/


A Hero of the Persecuted Church

Posted by pastor in Uncategorized. No Comments

27th August

Dr. P. P. Job has been promoted to Glory. I was so honored to have known him for the last several years as man of God and as a true friend. Even though we got to know each other only for the last several years, there was a mysterious connection. Forty two years ago, Dr. Job visited Romania for the first time. He went there as a messenger of  Richard Wurmbrand to visit and inquire about the underground and persecuted church. Because he was not from the West but from India he was allowed to enter one of the most draconically controlled countries. It was the year I was born in Romania. Later on, when the communist regime fell in 1989 and Richard Wurmbrand visited Romania for the first time after he was expelled from the country, I was the … Read More »


Sunday, August 26 – A Day for the family

26th August

Va invitam sa participati impreuna cu noi Duminica, August 26, la doua servicii care vor accentua in mod special familia.

Dimineata, doi tineri, Geanina Pavel si Rigoberto Rodriguez, isi unesc destinele in prezenta lui Dumnezeu prin actul casatoriei.

 

La serviciul de dupa masa, familia Marius si Flori Achimas aduc la Casa Domnului pentru binecuvantare pe primul lor nascut: Aiden Marius.

Felicitam atat pe tineri care se casatoresc, cat si pe tanara familie binecuvantata de Dumnezeu cu acest dar divin.

Cu noi participa si pastorii Carlos Guadango (dimineata) si Victor Cimpean (seara).

 

DUMINICA DIMINEATA:
 

Wedding Program

Worship & Prayer

Bride & Groom Entrance

Prayer (Domnica Pavel)

~Choir~

~Jackie Ciocan~

~Julia Ghica~

 

Message 1 (Pastor Carlos Guadagno)

Offering

 

~Brass Band~

~Kevin Maftean~

~Sarah Pavel~

~Slideshow~

 

Message 2 (Pastor Florin Cimpean)

 

Vows: Pastor Florin T. Cimpean

Prayer: Pastor Carlos Guadagno

Presentation of New Family

Read More »


Dr. P. P. Job has been promoted to Glory – Thoughts by Ruth Tomuta

25th August

To simply call Dr. P.P. Job an evangelist, would be to tragically demerit his name and life long devotion to God.
            Or even yet—to call him the Billy Graham of India, the “International Man of the Year 2000-2001” (nominated by The International Biographical Centre, Cambridge, United Kingdom), the President of the International Christian Association, the Director of the Sabina Printing Press. a preacher to over 129 nations, an author, and also a pioneer of over eleven Christian institutions— to call Dr. P.P. Job by these titles would not do him justice.
            I remember the first time Dr. P.P. Job came to preach at Philadelphia Romanian Church of God; he spoke about justice. He read from what he reffered to as his book (the Book of Job), and he proclaimed with all power and passion that God was a God of … Read More »


The Convention is next weekend

25th August

Dragi frati slujitori,

 

Mai avem 6 zile pana la deschiderea lucrarilor Conventiei de la Seattle.

Informatii suplimentare afalti vizitand site-ul www.ropenti.com

Dupa mai multe zile de comunicare telefonica cu slujitorii Bisericilor din SUA si Canada, doresc sa va comunic cu bucurie ca la patasia noastra in Seattle vor fi peste 120 de frati ordinati din America, Canada, Europa si Australia.

Pentru cei care stati la hotelul Hilton si Red Lion, aveti asigurat transportul de la hotel la  Centrul Conventiei pe gratis. Nu este necesar de a parca la parcarea Conventiei.

Daca aveti nevoie de cazare in familii sau de transport de la aeroport la Hotel, va rog sa-mi scrieti.

Vremea este frumoasa in Seattle, si in weekendul conventiei se anticipeaza 70F/20 grade Celsius.

Citeva informatii utile care va pregateste pentru eveniment:

Intrarea la Convenție

• Costul intrării la Convenție este de $35 de dolari pe persoană.

Musafirii care nu fac … Read More »


Sunday, August 12. Guests: Catalin & Ramona Lup, Pastors Iacob Berghian & Daniel Ispas

Posted by pastor in Church, Uncategorized. No Comments

11th August

Va invitam sa participati maine cu noi la doua servicii speciale. Nu neglijati sufletul vostru care are  nevoie de partasie cu Dumnezeu si cu comunitatea sfintilor. Va asteptam.
DUMINICA DIMINEATA:

Lauda si Inchinare
Program Muzical: Catalin si Ramona Lup, Romania
Binecuvantare: Familia Petre & Ioana Vidrean
Mesaj: Pastor Iacob Berghian

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

DUMINICA SEARA:
Lauda si Inchinare

Program Muzical

Mesaj: Pastor Daniel Ispas, Sebis

Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “Antidot pentru I-Cabod: Din glorie in glorie”

 

Luni Seara @7:30PM Rugaciune

 

Joi seara:

 

Rugaciune: Fr. Iosif Costea

 

Studiu: Pastor Florin T. Cimpean

 

 

Upcoming events:

 

August 10-12: Youth Camp

August 14 @7:30 Board Meeting

August 19: Instalarea oficiala a pastorului John F. Tipei la Biserica Bethel, Nashville

August 26: Wedding – Geanina Pavel & Rigoberto Rodriguez

August 31-Septembrie 3: Conventia Bisericilor Penticostale, Seattlle

Septembrie 9: Wedding – Andreea Radu & Ryan Hoctor

 

Anunt: Conventia Bisericilor Penticostale va avea loc anul acesta in perioada August 31-Septembrie 3 in frumosul oras Seattle. Pentru cei care doriti sa participati, … Read More »


A 74-a Adunare Generala a Bisericilor lui Dumnezeu

11th August

A 74-a Adunare Generala a Bisericilor lui Dumnezeu

La sfartsitul lunii Iulie in insoritul oras Orlando, a avut loc cea de-a 74 Adunare Generala a organizatiei Church of God, eveniment care are o loc la fiecare 2 ani. Adunarea Generala are un scop triplu: alegerea conducerii executive a Bisericii lui Dumnezeu si a directorilor de departamente, amendarea si revizuirea constitutiei si lansarea viziunii pentru un nou mandat de slujire.

Anul acesta au participat aproape douazeci de mii de delegati reprezentand 178 de tari. Din Romania au participat pastorul Mihai Dumitrascu, presedintele Comunitatii Penticostale Dobrogea, precum si pastorul Vasilica Croitor. Comunitatile romane din SUA si Europa au fost de asemenea reprezentate de diferiti pastori.

In prima zi a fost ales noul General Overseer al COG, Dr. Mark Williams. In Comitetul executiv au fost de asemenea alesi: David Griffis, J. David Stephens, Wallace J. … Read More »


Veniti cu noi la Cina!

Posted by pastor in Church, Uncategorized. No Comments

4th August

Va invitam cu drag sa participati cu noi maine la Cina Domnului. Chiar daca este o perioada de vacanta si concedii este important sa venim in prezenta Domnului la masa Lui unde din nou putem medita la cel mai important moment din istorie, suferinta si moartea Domnului. Veniti sa ne satisfacem foamea spirituala si sa ne potolim setea in prezenta Lui.

Pentru maine:

DUMINICA DIMINEATA:

Lauda si Inchinare
Program Muzical
Mesaj de Cina: Pastor Florin T. Cimpean

Cina Domnului

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

DUMINICA SEARA:
Lauda si Inchinare

Program Muzical

Mesaj: Fr. Mike Sferle

Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “Antidot pentru I-Cabod: Din glorie in glorie”

Luni Seara @7:30PM Rugaciune

Joi seara @ 7:30

Rugaciune: Fr. Iosif Costea

Studiu: Pastor Florin T. Cimpean

 Upcoming events:

August 3-5: Kids Camp – 11-14

August 10-12: Youth Camp

August 19: Instalarea oficiala a pastorului John F. Tipei la Biserica Bethel, Nashville

August 26: Wedding – Geanina Pavel & Rigoberto Rodriguez

August 31-Septembrie 3: Conventia Bisericilor Penticostale, Seattlle

Septembrie 9: … Read More »


Sunday, July 29

Posted by pastor in Church, Uncategorized. No Comments

28th July

Va invitam sa participati cu noi la doua servicii speciale.

La serviciul de dimineata doi tineri, Ruben Sopt si Ligia Marc, isi unesc destinele prin actul casatoriei in prezenta lui Dumnezeu. Ii felicitam pe ei si familiile lor.

La serviciul de seara, invitat special este pastorul Bisericii Gloria din Arad, Moise Ardelean, care, de asemenea slujeste si ca Presedinte al Comunitatii Penticostale Arad.

Impreuna cu dansul participa si Corul de Barbati Elim, dirijat de Calin Ardelean.

Serviciu de Nunta

Worship: One Way Band
Prayer: Rev. David Marc
 
Fanfara
Wen Sopt
Bogdan Curtean
David Tepes
Tepes Family
Message: Rev. David Magdut
 
Colecta
Slideshow
Choir
The Group
Samuel & Magdalena Tepes
Message: Pastor Aurel Balici
 
Message: Pastor Florin Cimpean
Wedding Ceremony: Pastori Florin T. Cimpean & Pavel Bochian
Prayer: Ana Sopt

Upcoming Events

Luni Seara @7:30PM Rugaciune

Joi seara:

Rugaciune: Rev. Vasile Trinca

Studiu: Pastor Florin T. Cimpean

 

 

Iulie 29 – Nunta: Ruben Sopt & Ligia Marc

August 5 – Cina Domnului

August 3-5: Kids Camp – 11-14

August 10-12: Youth Camp

August 17-19: Kids … Read More »


Sunday 22, 2012

Posted by pastor in Church, Uncategorized. No Comments

22nd July

Va invitam sa participati cu noi la cele 2 servicii pentru al glorifica pe Domnul si pentru a fi atinsi de gloria Lui.

DUMINICA DIMINEATA:

Lauda si Inchinare
Program Muzical
Prezentare: Misionara Alina Voda, Phillipines

Mesaj: Fr. Adrian Vlad, Romania

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

DUMINICA SEARA:
Lauda si Inchinare

Program Muzical

Mesaj: Fr. Daniel Amariei

Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “Antidot pentru I-Cabod: Natiunile si Gloria lui Dumnezeu”

 

Luni Seara @7:30PM Rugaciune

 

Joi seara:

 

Rugaciune: Pastor Pavel Bochian

 

Studiu: Rev. Pavel Leahu

 

 

Upcoming events:

 

 

Iulie 24-27 – COG General Assembly

Iulie 29 – Nunta: Ruben Sopt & Ligia Marc

August 5 – Cina Domnului

August 3-5: Kids Camp – 11-14

August 10-12: Youth Camp

August 17-19: Kids Camp 9-11


Nevoie Urgenta de Rugaciune

20th July

Dragi prieteni,

Va invitam sa va rugati pentru misionara Daniela Caidas. Va rugam cititi scrisoarea ei:

Dupa cum va spuneam, urma sa mi fac cateva teste de sanatate, care nu au iesit tocmai bine. In urma unor simptome de tuburare a vederii am fost trimisa la un tomograf cerebral.
Rezultatele au fost surprinzatoare pt medici si mai ales pt mine.   Mi-au depistat citez- zeci de leziuni pe creier si alte inflamatii provocate de un parazit.
Deci in urma cu 4 zile am fost internata de urgenta la spitalul Victor Babes din Bucuresti, la sectia de boli infectioase si tropicale.
Mi au spus ca au mai avut doar un caz in spital cu astfel de complicatii si este mai dificil sa descopere genul parazitului. S-ar crede ca boala s-ar numi Neurocisticercoza…dar nu sa stabilit inca.. se fac cercetari mai departe. Mi sa mai … Read More »


Sunday, July 15

Posted by pastor in Church, Uncategorized. No Comments

14th July

Va invitam sa participati cu noi maine la cele doua servicii ale Bisericii Philadelphia unde ne adunam pentru inchinare, partasie, edificare, echipare si maturizare. Vino cu noi in prezenta Regelui!

DUMINICA DIMINEATA:

Lauda si Inchinare
Program Muzical
Mari Oameni din Istoria Crestinismului: Rev. Adi Rusu
Binecuvantare: Fam. Lucian si Vicky Bogdan
Mesaj: Florin T. Cimpean “Amenintati de Glorie”

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

DUMINICA SEARA:
Lauda si Inchinare
Program Muzical
Mesaj: Fr. Daniel Amariei

Mesaj: Pastor Iulian Costea, Nashville, TN

Luni Seara @7:30PM Rugaciune

 

Joi seara:

Rugaciune: Fr. Ghita Nasui

Studiu: Rev. Pavel Leahu

Anunt Special: Informam familiile care participa la intalnirea lunara ca urmatoarea intalnire va avea loc Vineri, Iulie 20, intre orele 6:00PM-9:00PM la Proesel Park, 7055 N. Kostner Avenue, Lincolnwood. Ca de fiecare data, oferim child care si alte activitati. Pentru aceasta intalnire cei care participa trebuie sa se inscrie astazi. Va asteptam.

Upcoming events:

Iulie 17: Board Meeting

Iulie 20 – Family Ministry

Iulie 22: Special Moment Peru Team

Iulie 24-27 – COG … Read More »


Un multumesc din inima

2nd July

Ieri, 1 Iulie, 2012 a fost o zi speciala pentru Biserica Philadelphia. Dupa multi ani ne-am decis sa facem un botez in aer liber, mai precis in Lacul Michigan. Si ca sa fie cu totul original, l-am facut in statul Michigan. Am tinut serviciul divin in superbul park Van Buren. Participarea si punctualitatea au fost peste asteptarile noastre. Peste cinci sute de persoane care au condus in jur de 2 ore au participat la acest serviciu.  Am organizat un serviciu dinamic mixt (romana/engleza) care a fost  o buna marturie pentru oamenii care treceau prin zona. Unii din ei chiar s-au unit cu noi inchinare. Altii au fost mirati de proclamarea lui Isus in acest spatiu public. Inchinarea a fost inaltatoare, muzica a fost superba, mesajele au fost concise insa inspirate, marturiile candidatilor ne-au miscat pana la lacrimi. Si actul de botez in lac cu participarea celor … Read More »


Philadelphia Church Water Baptism & Annual Picnic

29th June

Phila Church Water Baptism & Annual Picnic
We invite you to a Special Water Baptism on Sunday, July 1, 2012. The service will be at Van Buren State Park starting at 10AM Chicago time. After the service and water baptism there will be a picnic at the church camp. Both addresses are listed below, each with its own map. Get directions from where you are coming using the maps below and we hope that we will see you there!

Service starts at 10:00AM Chicago time

Worship

Message

Testimonies

Holy Communion

Water Baptism

Picnic starts at 12:00pm Chicago time:

Great Romanian Food:  Mititei, Chicken, Bacon, Hot Dogs, Salad, Corn on the Cob, Fruits, Watermelons, large variety of pastries and sweets, great fellowsip, sports, bonfire and more. You will not want to miss.

 

Van Buren State Park 23960 Ruggles Road South Haven, MI 49090

View Larger Map

Church Camp 34487 69th St Covert, MI 49043

Read More »


Come and join us Sunday, June 24

23rd June

Va invitam sa participati cu noi maine, Iunie 24 la doua servicii speciale inchinate Regelui.
 
DUMINICA DIMINEATA:
 
Lauda si Inchinare
Program Muzical
Prezentare Mozambic: Petru Amariei si Utu Tomuta
 
Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “Antidot pentru I-Cabod: Gloria lui Dumnezeu in Biserica”(Partea 1)
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
DUMINICA SEARA:
Lauda si Inchinare
 
Program Muzical
 
Mesaj: Pastor Teo Scorte
 
Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “Antidot pentru I-Cabod: Gloria lui Dumnezeu in Biserica” (Partea 2)

Luni Seara @7:30PM Rugaciune

Joi seara @7:30PM

 Rugaciune: Fr. John Sopt

 Studiu: Rev. Pavel Leahu

Vineri @7:30PM Awesome Youth Service

 Upcoming events:

Duminica viitoare vom avea serviciul de botez la Lacul Michigan in MI. Serviciul va incepe la ora 10:00AM – Chicago time.

Recomandam tuturor membrilor Bisericii Philadelphia sa plece din Chicago la ora 7:30AM.

Serviciul va avea durata de o ora, dupa care vom efectua botezul, apoi ne vom deplasa la campul bisericii unde vom avea o masa bogata pentru toti participantii.

Iulie 1 – Botez/Picnic – Phila Camp

Iulie 4 … Read More »


Un tata puternic

Posted by pastor in Church, Pastor Florin's Blog. No Comments

16th June

UN TATA PUTERNIC

 

Zilele acestea pe harta sarbatorilor americane se celebreaza o sarbatoare care nu este caracterizata de fastul si comercialismul altor astfel de evenimente, dar care este extrem de importanta prin implicatiile sociale si spirituale pe care le impune. Este vorba de Ziua Tatalui. Este un moment prielnic pentru meditatie profunda asupra acestei calitati fenomenale in familie, societate si biserica.

Punctul de plecare al acestui mesaj este constituit de superba parabola a Fiului Risipitor asa cum este redata de Luca 15. Desi suntem tentati sa ne odihnim atentia asupra fiului risipitor care risipeste in goana nu doar avutia tatalui ci si capitalul de iubire si incredere al tatalui si care apoi insceneaza o intoarcere spectaculoasa in casa infinitei iubiri,  totusi, caracterul peren, solid, imuabil si impozant prin umilinta iubirii lui este Tatal. Parabola ne prezinta un tata puternic care in ciuda … Read More »


Sunday, June 17

Posted by pastor in Church, Pastor Florin's Blog. No Comments

16th June

Va invitam sa participati cu noi, Duminica, Iunie 17 la serviciile Bisericii Philadelphia. Maine este Ziua Tatalui. Un tata adevarat isi duce familia la Biserica si o conduce mai aproape de Domnul. Dragi tati, haideti sa ne facem datoria. Va asteptam maine.

DUMINICA DIMINEATA:
 
Lauda si Inchinare – Ghita Tise & Philadelphia Band
Program Muzical
Binecuvantare: Familia Daniel si Maggie Fedor
 
 
Mesaj: Pastor Pavel Bochian
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
DUMINICA SEARA:
Lauda si Inchinare – Ghita Tise and Philadelphia Band
 
Program Muzical
 
Mesaj: Pastor Victor Cimpean Jr., Bistrita
 

 

Luni Seara @7:30PM Rugaciune

 

Joi seara:

 Rugaciune

Mesaj: Rev. Pavel Leahu

Studiu in limba engleza pentru baieti, fete si tineri adulti

 

Upcoming events:

Iunie 17 – Father’s Day

Iunie 18-21 – Vacation Bible School

Iulie 1 – Botez/Picnic – Phila Camp

Iulie 4 – Independence Day

Iulie 14 – Family Ministry

Iulie 24-27 – COG General Assembly

Iulie 29 – Nunta: Ruben Sopt & Ligia Marc


Seara Familiei: “Cunoaste-te pe tine ca sa-l faci fericit pe celalalt”

Posted by pastor in Church, Pastor Florin's Blog. No Comments

15th June

Va invitam la o seara pentru familie. Mai mult ca oricand trebuie sa investim in familiile noastre. Sa investim timp, resurse, energie, pasiune. dragoste si dorinta de-a invata. Acest eveniment este pentru intreaga familie. Va asteptam.

 Va invitam la o seara speciala pentru familia voastra.
La Biserica Philadelphia, Sambata, Iunie 16, la ora 6:00PM.

TEMA: “Cunoaste-te pe tine ca sa-l faci fericit pe celalalt (II)”
Date: June 16, 2012

 Saturday @6:00PM

Location: Philadelphia Church

Participants: Couples
Event: Monthly Family Night
Light Refreshments
Fellowship
Teaching
Childcare Provided

 


“Mai vrem Rusalii”

Posted by pastor in Church, Pastor Florin's Blog. No Comments

5th June

Biserica din intreaga lume a sarbatorit Rusaliile, sarbatoarea Pogorarii Duhului Sfant si a nasterii Bisericii. Cu siguranta s-au tinut multe liturghii si s-au predicat milioane de mesaje. Teologie cezationista, festivista, legalista, pesimista, triumfalista si am putea continua.

Dar nu este nimic mai concludent decat atunci cand sarbatoarea devine o experienta personala si comunitara repetabila.

Miscarea penticostala experimenteaza o trezire spirituala in jurul lumiii. Experimenteaza si o trezire numerica: in jur de 650 de milioane de oameni in jurul lumii au experimentat un rusalii personal. Si se estimeaza ca in urmatorii 30-40 de ani miscarea penticostala poate ajunge usor la un 1 miliard de oameni: penticostali clasici, charsimatici, independenti si afiliati, denominationali si non-denominationali si toate nuantele posibile.

Miscarea penticostala a facut ca majoritatea crestinilor sa fie acum la sud de ecuator si sa nu mai fie majoritar alba. Aceasta miscare nu aduce doar schimbari spirituale … Read More »


Sunday, June 3

Posted by pastor in Uncategorized. No Comments

2nd June

Va invitam sa participati maine in persoana sau virtual la serviciile Bisericii Philadelphia. Veniti pentru un timp de inchinare, rugaciune, partasie, invatatura si pentru a participa la Cina Domnului.
Phialdelphia este o usa deschisa pentru tine!

DUMINICA DIMINEATA:

Lauda si Inchinare – Rev. Florin Modog & 70X7 Band
Binecuvantare: Familia Simon & Andrea Sopt (baby Grace)

Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “Un Prieten in locuri inalte”
Cina Domnului

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

DUMINICA SEARA:
Lauda si Inchinare – Rev. Florin Modog & 70X7 Band

Mesaj/Prezentare: Daniel Amariei
Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “Antidot pentru I-Cabod: Slava lui Dumnezeu in Familie”

Joi seara:

Rugaciune: Pastor Pavel Bochian

Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “2 Tesaloniceni 3: Primele File despre Ultimele Zile”

Upcoming events:

Iunie 9 – Logodna Sopt/Marc

Iunie 10 – Sunday School Graduation. Recunoasterea celor care gradueaza. Vizita Pastor Doru Ilioi, Denver

Iunie 16 – Family Ministry

Iunie 17 – Father’s Day/Binecuvantare fam. Fedor

Iunie 18-21 – Vacation Bible School

Iulie 1 – Botez/Picnic – … Read More »


COG Statement of Marriage and Family

1st June

Executive Committee Releases Statement on Marriage and Family

http://www.faithnews.cc/2012/06/01/executive-committee-releases-statement-on-marriage-and-family/

Cleveland, Tenn.—The Church of God Executive Committee, meeting in session on June 1, 2012, has released the following statement regarding marriage and the family:

“In light of the debate and controversy of recent times regarding the state of marriage, the Church of God chooses to go on record and state unequivocally that we believe that marriage is the sacred union of one man and one woman according to the plan of Almighty God as found in Holy Scripture. “Therefore shall a man leave his father and his mother and shall cleave unto his wife: and they shall be one flesh” (Genesis 2:24).”

A resolution on Marriage and Family will be presented to the General Council and the International General Assembly, which meets July 24-27, 2012 in Orlando, Florida.


Report from Mozambique

Posted by pastor in Uncategorized. No Comments

1st June

News from Mozambique.

Dragi prieteni si colaboratori ai Misiunii Genesis, Doresc sa va transmit Sincere Salutari din Africa – Mozambic Am ajuns cu bine si modul in care am fost asteptati a fost mult peste asteptarile noastre. Impreuna cu echipa ne aflam bine. Va multumim pentru suportul in rugaciune. Pana in prezent am participat la un botez in apa, la deschiderea noii biserici si la un program la biserica construita c…u 2 ani in urma. Am poposit doua zile in junglele Mozambicane unde am dormit in corturi. A fost totul sub protectia Domnului Maine vom fi din nou la un alt botez in apa iar apoi vom vizita o biserica ce e sub aer liber  sub un copac urias. acolo vom avea un program de evanghelizare. Joi dimineata vom pleca spre Centrul misionar unde are sediu Simona Caba si ceilalti misionari. … Read More »


Never forget…

Posted by pastor in Uncategorized. No Comments

28th May

We pray for all American soldiers around the world.

Never Forget…


This Sunday and Upcoming Events

Posted by pastor in Uncategorized. No Comments

26th May

Va invitam sa fiti cu noi in persoana sau virtual in acest weekend.
De asemenea va invitam sa va notati evenimetele urmatoarei luni.
Philadelphia este intotdeauna o Usa deschisa pentru tine!

DUMINICA DIMINEATA:
Lauda si Inchinare – Philadelphia Band
Mesaj: Rev. Stefan Matis

Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “Pledoarie pentru un Rusalii comunitar” Fapte 2

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

DUMINICA SEARA:
Lauda si Inchinare – Philadelphia Band

Mesaj: Pastor Cornel Ianchici
Mesaj: Pastor Pavel Bochian

Pentru Joi seara:

Rugaciune: Fr. Iosif Costea

Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean “1&2 Tesaloniceni: Primele File despre Ultimele Ziele”

 

UPCOMING EVENTS:

Iunie 2 – Logodna – Geanina Pavel

Iunie 3 – Cina Domnului/Binecuvantare (Simon si Andreea Sopt)

Iunie 9 – Logodna Sopt/Marc

Iunie 10 – Sunday School Graduation. Recunoasterea celor care gradueaza. Vizita: Pastor Doru Ilioi, Denver

Iunie 16 – Family Ministry

Iunie 17 – Father’s Day/Binecuvantare fam. Fedor

Iunie 18-21 – Vacation Bible School

Iulie 1 – Botez/Picnic – Phila Camp


Sunday 20, 2012

Posted by pastor in Church, Pastor Florin's Blog. No Comments

19th May

    Duminica, Mai 20, la ora 10:00AM celebram prima nunta a anului.  Doi   tineri, Vasile si  Jennifer,  au descoperit planul lui Dumnezeu pentru viata lor, iar Duminica ei vor declara public dragostea lor unul pentru celalalt si vom invoca binecuvantare lui Dumnezeu peste casnicia lor.

    Acum cand familia este sub un asediu fara precedent, trebuie sa ne rugam mai mult ca oricand pentru familii si in special pentru familiile care se formeaza acum.

Cei doi miri va asteapta cu drag sa participati la serviciul lor de nunta.

Wedding Service

Worship & Prayer

Family Walk In

Bridal Party Entrance

Bride & Groom Entrance

Prayer (VASILE TRINCA)

Welcome 10:35-10:50

Musical Program           

Orchestra           

Choir           

Estera Tomuta & Alina Sandor

Message 1 (DANIEL AMAREI)

Colecta

Musical Program          

Fanfara          

The Cousins          

Ruth, Naomi & Esther Stirbu

Message 2 (FLORIN CIMPEAN)

Wedding Ceremony            

Prayer (PAVEL BOCHIAN)         

 Presentation of New Family         

Prayer (FLORICA AVRAM)

Benediction

Bride & Groom Exit

 

 


A special Sunday with Dr. Tim Hill

Posted by pastor in Pastor Florin's Blog. No Comments

9th May

Va invitam Duminica 13 Mai sa participati cu noi la 2 servicii speciale.

In data de Mai 13 o sa avem cu noi pe Dr. Tim Hill si sotia sa Paula. Dr. Hill a slujit la Convenita de anul trecut avand un impact special in randul audientei si prin tv, in jurul lumii.

 

 

On Mother’s Day, May 13 we are honored to host Dr. Tim Hill and his wife, Paula. He ministered through song and preaching  in the last service of the Convention last year with a great impact on the audience and around the world through the internet and tv.

He currently serves as a member of the Executive Committee as the First Assistant General Overseer at the International Offices of the Church of God.

He has also served as the Second Assistant General Overseer; Secretary General of the Executive Committee at the … Read More »


Special Service with Steve Brock – April 15 @6:00PM

Posted by pastor in Pastor Florin's Blog. No Comments

8th April

Join us for a Special Service with Steve Brock – April 15 @6:00PM

 Steve Brock sings “Days of Elijah.” (click)

Steve Brock is an anointed servant of God.  For over forty years, he has ministered in a number of areas of the Christian community.  He has served as a successful pastor of thriving churches, a dynamic evangelist and recording artist.  For the past thirty-five years and counting, he has been a Trinity Broadcasting Network T.V. personality, producing several programs through the auspices of this dynamic network:  “Climb That Mountain”, “Maker’s Match”, “The Steve Brock Show” and “Hope Builders”.  

 

His accomplishments for the Lord have been far reaching.  Thousands have been saved through his ministry. Steve continues to sing and minister with a dynamic anointing.  His pulpit and music ministry reflects his love and commitment to the Lord Jesus.

 

You are going to be … Read More »Christos A Inviat!

Posted by pastor in Pastor Florin's Blog. No Comments

7th April

I will rise

CHRISTOS A INVIAT!

Dragi Prieteni,

 

Odata cu surasul primaverii totul se reintoarce la viata. Tot acum intreaga suflare crestina se reintoarce in gradina printre finicii si maslinii memoriei, acolo unde Mantuitorul a devenit intruparea perseverentei.

Calatorim cu El de la distanta prin Saptamana Patimilor Lui, traind cu intensitate fiecare moment. A fost intr-adevar o saptamana plina de surprize. Ne-a surprins placut Intrarea Triumfala in cetatea sfanta, dar ne-a socat cumplit actul tradarii lui Iuda. Surpinzator a fost actul tainic din camera obscura unde Mantuitorul s-a incins cu un stergar si cu profunda umilinta a spalat picioarele prafuite ale ucenicilor, luand apoi painea si vinul, oferindu-le tuturor ca un simbol continuu al Legamantului Iubirii. Apoi, in Ghetsimani, “gradina neuitata!” – Isus accepta paharul plin ochi al amaraciunii rasei umane, predandu-se apoi in mana soldatilor romani. Torturat de puterea politica si religioasa … Read More »


We Invite You to Our Easter Services!

Posted by pastor in Pastor Florin's Blog. No Comments

4th April

Va invitam sa sarbatoriti cu noi minunata sarbatoare a Pastelui Fiecare serviciu este unic pregatit spre gloria celui inviat din morti.
Va steptam cu drag,
Pastor Florin T. Cimpean
++++++++++++++++++++++++++
JOIA MARE:
Lauda si Inchinare – PhilaWorship
Orchestra – “Andante”
Harmony Praise – “Al Nostru Domn”
Dacian & Lili – “La Cruce Sus”

Fanfara – “Pe Cruce”
Corul – “Cat De Iubit Am Fost”
Mesaj: Pastor Florin T. Cimpean
CINA DOMNULUI
+++++++++++++++++++++++++++

VINEREA MARE:
Lauda si Inchinare – I316
Scoala Duminicala – clasa 1, 2 – “Pentru Mine, Pentru Tine”
Fanfara – “Du-ma La Golgota”
Cor Barbati – “La Stanga Domnului Pe-o Cruce”
Mesaj: Pastor Cornel Ianchici

Fanfara
Corul – “Sangele Lui Sfant E Deajuns”
Mesaj: Pastor Pavel Bochian

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
DUMINICA DIMINEATA:
Lauda si Inchinare – 70X7
Scoala Duminicala
Cor Barbati – “Din Lantul Mortii Si Mormant”
Corul de Fete – “Tu Domnesti Pe Tronul Slavei”
Fanfara – “Hristos A Inviat!”
Corul – “Marire Tie”
Mesaj: Pastor Pavel Bochian

Burning Grace – “Glorious Day”
Orchestra – “Symphony No. 9″
Fanfara – “Nu E Prieten … Read More »


Crucea Lui si alte cruci

Posted by pastor in Pastor Florin's Blog. Comments Off

2nd April

Cu catva timp in urma am intreprins o calatorie misionara in Filipine. Este tipul de calatorie in care nu numai ca aduci o contrubutie la ceva maret si nobil, avansarea imparatiei lui Dumnezeu, ci si experimentezi o imbogatire a perspectivei despre lucrare.

In Filipine m-a surprins caldura oamenilor, veselia lor, saracia celor mai multi, contrastul dintre opulenta si saracie, traficul si zgomotul infernal, viatlitatea si explozia miscarii evanghelice si potentialul rol pe care acest rol i-l poate juca in misiunea mondiala.

Insa un lucru m-a socat mai mult decit orice: o practica veche de sute de ani in Saptamina Pastelui, mai précis in Vinerea Mare cind zeci de oameni de-alungul insulelor Filipine re-insceneaza suferinta si crucificarea Lui Isus pe propria lor piele.

In general sunt trei categorii de oameni care se supun acestor auto-flagelari. Prima categorie este compusa din oameni extrem de religiosi … Read More »Pastor from Mongolia visits Philadelphia

Posted by admin in Pastor Florin's Blog. Comments Off

3rd March

Tomorrow as we celebrate Lord’s Supper we are also honored by the visit of Pastor Ariunbold Oyuntsetseg from Mongolia, our partner on the mission field.
Join us for two awesome services tomorrow: 10:00AM and 6:00PM.
Looking forward to experience God’s awesome presence.
Pastor FlorinUn Om cu Cinci Iubiri

Posted by admin in Pastor Florin's Blog. Comments Off

17th November

Luni seara la 11:00PM Domnul l-a chemat acasa dupa o lunga si grea suferinta pe robul sau, Bishop George W. Galis, pastorul fondator al Bisericii Philadelphia din Chicago.

Biserica Philadelphia pierde un Pastor, un Om, un Mentor, un Tata spiritual, un Prieten. De azi suntem mult mai saraci si totusi imbogatiti de slujirea si sacrificiul de-o viata acestui om al lui Dumnezeu.

In anul 1995 la o conferinta pastorala in Chicago s-a apropiat de mine un pastor cu o voce si o figura blajine si mi-a zis “Vreau sa-ti dau o carte”. Am primit cartea cu bucurie, intrebandu-ma totodata “Cum m-a gasit acest frate tocmai pe mine ca sa-mi dea cartea, un necunoscut printre atatia pastori prezenti la conferinta. Sase ani mai tarziu cand am devenit pastorul Bisericii Philadelphia acel om a avut un rol instrumental in implinirea voii lui Dumnezeu in … Read More »


Mi-e Dor de George

Posted by admin in Pastor Florin's Blog. No Comments

17th November

A venit toamna aceasta cu suflul ei melancolic. Imi place toamna deoarece este o lectie despre viata. Observi cum se dezbraca natura de hainele pompoase, de culorile vii, adoptind straiele unei smerenii primare. E o golire de sine, de fastul si exuberanta verii. S-au ofilit florile, s-au desprins frunzele, s-a racit soarele, s-a imputinat lumina, s-au cules roadele, s-au pornit ploile. A venit toamna.

Dumnezeu a venit la cules si a adunat de pe ogorul harului sau roada cea mai pregatita, cea mai frumoasa, cea mai coapta, pe Tata George. In toamna asta, George n-a fost secerat de moarte, ci a fost cules de mana Stapanului sau, atat de tare ca tine universul, si atat de moale ca s-a lasat strapunsa la cruce. N-au venit solii mortii sa-l duca intr-un necunoscut abismal, ci au venit ingerii lui Dumnezeu sa-l promoveze in … Read More »


George W. Galis

Posted by admin in Pastor Florin's Blog. No Comments

16th November

 

“Un Om cu Cinci Iubiri” by Florin Cimpean
“Mi-e dor de George” by Florin Cimpean
RTN CHICAGO ARTICLE

 B(G)loguri de Craciun

Posted by admin in Pastor Florin's Blog. No Comments

25th December

 

E iarasi Craciun. De 2000 de ani fiecare sarbatoare a Craciunului are farmecul si misterul ei. In fiecare an sunt cadouri favorite pentru copii si adulti.

In fiecare an apar colinde noi din repertoriul inepuizabil al acestui eveniment. La fiecare sezon este ceva la moda, ceva popular. Apare de o

bicei o “jucarie” pe care toata lumea o doreste, o viseaza. Apar mereu decoratii mai luminoase si globuri care de care mai stralucitoare. Se consuma energie, emotii, banii si timp. Poate ca cel mai in voga lucru in acest sezon este sa ai blog. B(g)loguri. O pagina in lumea virtuala unde poti sa spui tot ce-ti trece prin cap, unde poti sa ataci, sa te aperi, sa polemizezi, sa satirizezi. Locul unde poti sa-ti versi naduful, uneori chiar in anonimitate. Locul unde sunt asasinate caractere, unde sunt ridiculizate idei. Blogurile sunt consumatori … Read More »DE CE CINTA CRESTINII?

Posted by admin in Pastor Florin's Blog. No Comments

24th December

Crestini cinta. Este chemare si vocatia lor. Noi nu cintam pentru noi. Nici pentru American Idol, nici pentru Romanian Idol, nici pentru Steaua fara Nume.

De doua mii de ani crestini cinta. Au cintat psalmii lamentatiilor, psalmii bucuriei, doinele pribegiei, baladele exilului. Au cintat incantatiile gregoriene, au cintat acapela si cu instrumente. Au cintat impreuna cu Beethoven, Mozart, Bach si Handel. Au cintat imnuri si au cintat genuri poulare, gospel si chiar rock, genuri clasice si genuri moderne.

Au cintat prin pustiurile Palestinei, pe ruinele Greciei, pe colinele Romei, pe drumurile Etiopiei si pe fiordurile scandinave. Au cintat in desertul Arabiei si in friguroasa Siberie, in Africa exotica si in Asia misterioasa, in junglele planetei si in metropolele moderne ale civilizatiei.

Au cintat pe colinele Dobrogei si in ceata densa a Scotiei.

Au cintat crestini in libertate si in inchisoare. In catacombe si in … Read More »


Mission Update — India

Posted by admin in Pastor Florin's Blog. No Comments

10th April

Dragi prieteni,

Doresc sa impartasesc cu voi relatarile impresionante ale misionarei Daniela Caidas, care a plecat in India anul trecut in Noimbrie trimisa de Biserica Philadelphia. Este un proiect la care va invitam sa participati prin rugaciune si suport.

Acum cuvintele Danielei:

Am trait o frantura din “zilele din urma.”

Dupa o calatorie de 9 zile in Orissa iata-ma din nou acasa in Patna.
Inainte sa plec acolo, am auzit multe si am citit multe despre cei persecutati,
incercand sa-mi imaginez ce sa intamplat acolo, dar vizitandu-i mi-am dat seama
ca nu-mi puteam imagina,nici pe departe adevarul.

Prin harul Domnului am avut calauza, pe pastorul S.D. El este unul
dintre cei care si-a pierdut casa,si tot ce avea,in afara de nadejde si credinta.
Desi are 3 copii, si a pus viata in joc conducandu-ne prin locurile
nepermise celor straini, locuri pazite de armata guvernului, unde trebuia
sa avem permis special,pe care nu … Read More »


Crucea Lui si crucile noastre

Posted by admin in Pastor Florin's Blog. No Comments

10th April

Cu catva timp in urma am intreprins o calatorie misionara in Filipine. Este tipul de calatorie in care nu numai ca aduci o contrubutie la ceva maret si nobil, avansarea imparatiei lui Dumnezeu, ci si experimentezi o imbogatire a perspectivei despre lucrare.

In Filipine m-a surprins caldura oamenilor, veselia lor, saracia celor mai multi, contrastul dintre opulenta si saracie, traficul si zgomotul infernal, viatlitatea si explozia miscarii evanghelice si potentialul rol pe care acest rol i-l poate juca in misiunea mondiala.

Insa un lucru m-a socat mai mult decit orice: o practica veche de sute de ani in Saptamina Pastelui, mai précis in Vinerea Mare cind zeci de oameni de-alungul insulelor Filipine re-insceneaza suferinta si crucificarea Lui Isus pe propria lor piele.

In general sunt trei categorii de oameni care se supun aceste auto-flagelari. Prima categorie este compusa din oameni extrem de religiosi si … Read More »Philippine Mission Update

Posted by admin in Pastor Florin's Blog. No Comments

3rd February

Dragi prieteni,

Salutari din Tokyo!

Dupa cum stiti multi dintre voi, in perioada 2-9 Februarie sunt plecat intr-o calatorie misionara in Filipine impreuna cu un grup de Americani si de la Philadelphia cu Daniel Amariei.
Am plecat luni dimineata si dupa 13 ore de zbor am ajuns in Tokyo unde facem o escala de 3 ore. A fost o calatorie extrem de lunga si desigur obositoare. Ne asteapta inca 5 ore de zbor spre Manila.
Tara Soarelui Rasare din aeroport nu pare stralucita…
Pe zborul de la Chicago la Tokyo mi-am propus sa-mi indeplinesc o dorinta pe care am avut-o de ceva timp: sa citesc lejer o carte de fictiune, o nuvela (roman). In tinerete am citit mii de nuvele, insa in ultimii ani am citit aproape in exclusivitate doar carti de specialitate, teologice si asa mai departe. Carti pe care a trebuit sa le … Read More »


Pastor Florin T. Cimpean

1st February

About Our Pastor Florin T. Cimpean

Florin was born in Romania and grew up as a 4th generation Pentecostal. His father and 2 of his brothers are also pastors. Florin is hapily married to Michelle and they have two beautiful kids, Anthony 11 and Abigail 9. He graduated from the Seminary in Bucharest and pursued a Master of Divinity at COG Teological Seminary in Cleveland, TN. Upon graduation he was accepted in the PHD program at Vanderbilt University where he also taught different New Testament courses.

His pastoral experience includes tenures in Romania and USA. While in Nashville, Florin and Michelle founded and pastored Bethel Romanian Church of God. In 2001, at 31, Florin was elected Senior Pastor of Philadelphia Romanian Church of God in Chicago, one of the largest Romanian churches in USA. He also founded Ekklesia Bible College where he teaches … Read More »


Latest posts

Check out our latest blog posts

Duminica, August 24: va invitam la Biserica Philadelphia

E iarasi Duminica, e din nou timpul sa participati la serviciile Biserici. Daca sunteti in oras, local vostru este la inchinare. Dimineata de la...

August 17: Servicii cu pastorii Nelu Gurau si Marinel Ceuta
Dragi Prieteni, Va invitam Duminica la serviciile Bisericii Philadelphia. La serviciul de dimineata invitatul special este Pastorul Nelu Gurau din Brasov, vicepresedintele Cultului Penticostal din...
August 10: Casatoria lui Sorin Leahu & Stephanie Bonica

Dragi Prieteni,

Va invitam din nou la serviciile Bisericii Philadelphia, Duminica, August 10.

In cadrul serviciului de dimineata avem casatoria lui Sorin Leahu & Stephanie Bonica....