Nevoie Urgenta de Rugaciune


Posted on July 20th, by pastor in Church, Pastor Florin's Blog, Uncategorized. No Comments

Dragi prieteni,

Va invitam sa va rugati pentru misionara Daniela Caidas. Va rugam cititi scrisoarea ei:

Dupa cum va spuneam, urma sa mi fac cateva teste de sanatate, care nu au iesit tocmai bine. In urma unor simptome de tuburare a vederii am fost trimisa la un tomograf cerebral.
Rezultatele au fost surprinzatoare pt medici si mai ales pt mine.   Mi-au depistat citez- zeci de leziuni pe creier si alte inflamatii provocate de un parazit.
Deci in urma cu 4 zile am fost internata de urgenta la spitalul Victor Babes din Bucuresti, la sectia de boli infectioase si tropicale.
Mi au spus ca au mai avut doar un caz in spital cu astfel de complicatii si este mai dificil sa descopere genul parazitului. S-ar crede ca boala s-ar numi Neurocisticercoza…dar nu sa stabilit inca.. se fac cercetari mai departe. Mi sa mai spus ca in momentul in care se va stabili despre ce parazit este vorba vindecarea este garantata.
Cauzele care au dus la infectare ar fi conditiile de mizerie , mancare infectata..si cel mai curios au spus pentru ca au ajuns asa de multi la creier s-ar putea sa se fi luat in timpul spalarii pe ochi cu apa infectata. Medicii au spus si ei ca sunt curiosi sa vada ce se intampla ?!!?
Nu-mi face placere  sa va scriu despre aceste lucruri, dar cred ca este de datoria mea sa va anunt. In ceea ce ma priveste, stiu ca Domnul este in controlul tuturor lucrurilor. Nu ma tem si nici nu ma ingrijorez.Astept doar ca acest val sa treaca , iar eu sa fiu gata sa-i slujesc si mai departe.
Cat despre plecarea in Peru sa u Spania cum va propusesem pt a invata limba, tot ce pot sa va spun este ca eu sunt gata sa plec imediat ce starea sanatatii imi permite.
Inchei si as dori sa va multumesc pentru intelegere si rugaciuni. Va rog sa salutati biserica in numele meu, si sa le spuneti ca le multumesc din suflet pentru ca sunt laga mine si pentru rugaciuni.
Cu mult respect daniela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Latest posts

Check out our latest blog posts

Aprilie 13, Duminica Floriilor: va invitam la doua servicii speciale

Dragi Prieteni,

Va invitam din nou cu bucurie la serviciile bisericii Philadelphia. In calendarul crestin weekendul acesta este Duminica Floriilor, sarbatoarea Intrarii Triumfale in Ierusalim...

Duminica, Aprilie 6: va invitam la Cina Domnului

Dragi Prieteni,

Va invitam cu drag, Duminica, Aprilie 6, sa sarbatoriti cu noi Cina Domnului. Este deja sezonul Pastelui in care meditam la suferintele, moartea...

Duminica, Martie 30: Duminica familiei – Mini Concert cu Surorile Berci

Dragi prieteni,

Va invitam din nou cu noi Dumnica, Martie 30 la cele 2 servicii ale Bisericii Philadelphia. De la ora 8:30am echipa de mijlocire...