A 74-a Adunare Generala a Bisericilor lui Dumnezeu


Posted on August 11th, by pastor in Church, Pastor Florin's Blog, Uncategorized. No Comments

A 74-a Adunare Generala a Bisericilor lui Dumnezeu

La sfartsitul lunii Iulie in insoritul oras Orlando, a avut loc cea de-a 74 Adunare Generala a organizatiei Church of God, eveniment care are o loc la fiecare 2 ani. Adunarea Generala are un scop triplu: alegerea conducerii executive a Bisericii lui Dumnezeu si a directorilor de departamente, amendarea si revizuirea constitutiei si lansarea viziunii pentru un nou mandat de slujire.

Anul acesta au participat aproape douazeci de mii de delegati reprezentand 178 de tari. Din Romania au participat pastorul Mihai Dumitrascu, presedintele Comunitatii Penticostale Dobrogea, precum si pastorul Vasilica Croitor. Comunitatile romane din SUA si Europa au fost de asemenea reprezentate de diferiti pastori.

In prima zi a fost ales noul General Overseer al COG, Dr. Mark Williams. In Comitetul executiv au fost de asemenea alesi: David Griffis, J. David Stephens, Wallace J. Sibley, Assistant General Overseers, si M. Thomas Propes, Secretar General.

In cadrul evenimentului au fost organizate 3 servicii divine. Primul serviciu a inceput explosiv cu o inchinare extraordinara condusa de Ricardo Sanchez, unul dintre cei mai in voga cantareti crestini, urmand apoi un mesaj penetrant si actual adus de catre invitatul special al serii, Dr. Ravi Zacharias.Slide4

Al doilea serviciu a fost dedicat misiunii mondiale, un serviciu inaltator unde au fost onorati pioneri ai misiunii si au fost prezentate proiecte misonare majore. Un moment emotionant a fost parada natiunilor, in care steagurile tuturor tarilor reprezentate au fost fluturate pentru Gloria lui Christos. Un lucru surpinzator a fost colecta la care s-au adunat aproape un milion de dolari pentru misiunea mondiala. Merita de asemenea mentionat ca bisericile romane Church of God au castigat locul intai in categoria statelor similare ca numar de  membrii, pentru implicare in misiunea mondiala.

Serviciul culminant a fost cel de comisionare in care noul General Overseer, Mark Williams, a proclamat Cuvantul lui Dumnezeu cu putere si a prezentat viziunea pentru urmatorii 4 ani. A fost un serviciu in care fosta conducere a predat stafeta noii echipe intr-un moment emotionant.

Am plecat de la aceasta Adunare Generala cu o noua pasiune pentru Isus, imparatia lui Dumnezeu, Biserica si misiune si cu un sentiment de satisfactie pentru ca apartin unei organizatii care are un impact misionar si spiritual global.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Latest posts

Check out our latest blog posts

Christos a Inviat. Adevarat, e Viu! Ziua de Paste 2014

Dragi Prieteni,

Christos a Inviat. Adevarat, E Viu!

Va invitam in cea mai importanta zi din calendarul crestin – Ziua de Pasti – sa sarbatoriti cu...

Cine va Pravali Piatra ca sa-l vedem pe ISUS?

Cine va Pravali Piatra ca sa-l vedem pe Isus?

Acum cand dupa aceasta iarna interminabila si friguroasa, sarbatorim cu atmosfera de primavara sarbatoarea minunata a...

Aprilie 13, Duminica Floriilor: va invitam la doua servicii speciale

Dragi Prieteni,

Va invitam din nou cu bucurie la serviciile bisericii Philadelphia. In calendarul crestin weekendul acesta este Duminica Floriilor, sarbatoarea Intrarii Triumfale in Ierusalim...